Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αφού θα φορούσες κάλτσες τί το 'θελες το μπογιάτισμα;...
athlios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 κανει ψωλοκρυο και εχω βαψει τα νυχια των ποδιων μου και δεν μπορω να φορεσω καλτσες. χειροτερο μαρτυριο δεν υπαρχει. Ελα που σε χαλασε...
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Να έχεις βοδι πέιντινγκ και να κάνει το ίδιο κρύο. σωστο κι αυτο αφού θα φορούσες κάλτσες τί το 'θελες το μπογιάτισμα;... δεν μπορω να παω ταξιδι και να ειμαι σαν τον λετσο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδή ο Άθλιος που δεν τα βάφει είναι λέτσος;
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδή ο Άθλιος που δεν τα βάφει είναι λέτσος;
YiN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 κανει ψωλοκρυο και εχω βαψει τα νυχια των ποδιων μου και δεν μπορω να φορεσω καλτσες. χειροτερο μαρτυριο δεν υπαρχει. Είναι χειρότερο κι από το να έχεις περίοδο ας πούμε;
gnsX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Είναι χειρότερο κι από το να έχεις περίοδο ας πούμε; αυτό είναι χειρότερο απο το να μην έχεις σπίτι ας πούμε;
YiN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 αυτό είναι χειρότερο απο το να μην έχεις σπίτι ας πούμε; Δεν ξέρω, την Εύα ρώτα που είναι ειδικός στο θέμα.
athlios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δηλαδή ο Άθλιος που δεν τα βάφει είναι λέτσος; Eχω κανει μονιμο βρε αλητη! Σε αρεσει να με πειραζεις ε?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ειπα κι εγω ειχαμε μερες να μιλησουμε για περιοδο. Ευα, θα φορας πεδιλάκι να φανταστώ και θα φαίνεται το νύχι με -20 που έχει.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Eχω κανει μονιμο βρε αλητη! Σε αρεσει να με πειραζεις ε? να τα δικά μου:
YiN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ειπα κι εγω ειχαμε μερες να μιλησουμε για περιοδο. Τι λες καλέ, εχθές έγινε θέμα πάλι. Δεν παρακολουθείς, δεν παρακολουθείς.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 TΟΝ Π..Η θέματα 10 ετών, καλό διαβασμα και πήγε και εβαλε ότι μα..ια του κατεβηκε απο κεφάλαιο που δεν έχει αγκίξει ποτε σε αυτα τα 10 χρονια... στα διαλα.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι λες καλέ, εχθές έγινε θέμα πάλι. Δεν παρακολουθείς, δεν παρακολουθείς. Τα καλύτερα χάνω. TΟΝ Π..Η θέματα 10 ετών, καλό διαβασμα και πήγε και εβαλε ότι μα..ια του κατεβηκε απο κεφάλαιο που δεν έχει αγκίξει ποτε σε αυτα τα 10 χρονια... στα διαλα.
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 TΟΝ Π..Η θέματα 10 ετών, καλό διαβασμα και πήγε και εβαλε ότι μα..ια του κατεβηκε απο κεφάλαιο που δεν έχει αγκίξει ποτε σε αυτα τα 10 χρονια... στα διαλα. Τα λέμε στην επαναληπτική ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις