leftermann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 κάποιος πηδάει πολύ με φαίνεται τελευταία... Πολύ καλημέρα σας. Χιονίζει, αλλά πολύ ψιλό γαμώτο... Αλλά γαμάτο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ!
QQTilt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γαμω την αθηνα γαμω σπαει νευρα σ αυτο το θεμα
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 κάποιος πηδάει πολύ με φαίνεται τελευταία... Πολύ καλημέρα σας. Χιονίζει, αλλά πολύ ψιλό γαμώτο... Αλλά γαμάτο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ! νοτ ιβεν κλοουζ. Μαλλον το αντιθετο γίνεται.
QQTilt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γι αυτο ρωτησα εγω αν καθεται σε καρεκλα.. το εκμεταλλευονται τα τραβελια το χανγκοβερ σου να ξερεις..
leftermann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 νοτ ιβεν κλοουζ. Μαλλον το αντιθετο γίνεται. με τρομάζεις. Διευκρίνισε "το αντίθετο". Κρισχχχ μου, τι σου κάνουνε;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ας πουμε ότι τα Χριστουγεννα τα είχα ματώσει στο ξύσιμο και τώρα πρεπει να διαβασω καποια πραγματα και αν δεν το κανω απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα.
gang Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αλλά γαμάτο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ! Θα αρχίσω να σε αντιπαθώ....
leftermann Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 γιατί ρε. Λατρεύω το κρύο. Κρίμα που δεν έχει κάνα βαρβάτο χιόνι δωγύρω, να πάμε να παίξουμε με τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις