slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 στο λεωφορείο ρε φίλε;... είσαι απ' αυτούς, ε;... Την πίνεις όλη.
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 πριν λίγες μέρες ειχα φαει μπρόκολο το βράδυ και την άλλη μέρα παταω μια χιροσιμα ναγκασακι στο λεωφορείο και ανοίξανε ολοι τα παράθυρα πρωινιάτικα με 1 βαθμό το πολυ :lol: ενα περίεργο πράγμα αλλα δεν ακούγονται καθόλου! απλα με το που θα πέσουν μετά απο 4-5 sec αρχίζει το πανηγύρι Ήτανε,που λες,ένας τυπάκος πάει στο γιατρό και του λέει "γιατρέ μου,έχω πρόβλημα,κλάνω συνέχεια,να,ακόμη και τώρα κλάνω,αλλά είναι κούφιες και δεν τις ακούω και δ εν μυρίζουνε". "Πάρε αυτά τα χάπια και ξαναέλα" του λέει ο γιατρός... Πραγματικά,ξαναπάει μετά από μέρες και του ξαναλέει: "Γιατρέ,ξανακλάνω συνέχεια,αλλά τώρα τις ακούω και συνεχίζουν να μη μυρίζουν όμως..." Και ο γιατρός: "Ωραία,φτιάξαμε την ακοή σου,πάμε τώρα να φτιάξουμε και την όσφρηση" Όσφρηση ήθελα να γράψω ο μλκς εγώ....
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ναι, την όραση να φτιάξει, θα τον βοηθήσει πολύ αυτό πάω στο μπαρμπέρη, για να δούμε τι θα μας κάνει πάλι...
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ποστ πιξ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. για δε πας σε καμια βυζαρου να γουσταρεις κιολας. θα σε κανουν που θα σε κανουν σκατα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το μπάτζετ είναι €7 και καλύπτει μόνο τα βυζιά του μπαρμπέρη
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα με 10 με κλεβει ο πουστης? Θα του κανω παζαρι αλλα φοβαμαι μη φυγω ΑΚΟΜΑ πιο χαλια την επομενη φορα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε ατηλιε τι να σε κανει και ο μπαρμπερης αν δεν μπορεις να το υποστηρίξεις το κουρεμα;
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε ατηλιε τι να σε κανει και ο μπαρμπερης αν δεν μπορεις να το υποστηρίξεις το κουρεμα; in other news ειναι κουραστικο να διαβαζεις ολη μερα [πραγματα που δεν καταλαβαινεις]...
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε ατηλιε τι να σε κανει και ο μπαρμπερης αν δεν μπορεις να το υποστηρίξεις το κουρεμα; Λες ε? Εγω του λεω ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ . καιολακομπλε.
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ... αποβαση οι κορεατες στας usa http://www.youtube.c...h?v=Nn9oY_pJGcE
Marria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μας ηρθε η δευτερη δοση του χαρατσιου, καλως τα δεχτηκαμε.
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μας ηρθε η δευτερη δοση του χαρατσιου, καλως τα δεχτηκαμε. xexe
Impious Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=u9WvVTFTf9w
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μας ηρθε η δευτερη δοση του χαρατσιου, καλως τα δεχτηκαμε. εμάς δεν μας ήρθε ούτε η πρώτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις