Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ρε γκάιζ

πως γίνεται να αερίζομαι και να μην αντέχω το αέριο που αποβάλω? αφου απο τον οργανισμό μου ειναι! δηλαδή οταν ηταν μέσα μου, κομμάτι του σώματος μου δεν με ενοχλούσε και τώρα που το αποχωρίστηκα η μύτη μου το βρίσκει άσχημο ? :whistle:

περίεργα πράγματα......

με εχει πιάσει ενα τρέμουλο και πάω σαν κομπρεσορ και είμαι δίπλα σε αερόθερμο οπότε μάλλον τα αέρια ειναι κρύα . :ph34r:

ολο φσ και φσ ακούγεται σήμερα ελεος

Δημοσ.

ρε γκάιζ

πως γίνεται να αερίζομαι και να μην αντέχω το αέριο που αποβάλω? αφου απο τον οργανισμό μου ειναι! δηλαδή οταν ηταν μέσα μου, κομμάτι του σώματος μου δεν με ενοχλούσε και τώρα που το αποχωρίστηκα η μύτη μου το βρίσκει άσχημο ? :whistle:

περίεργα πράγματα......

με εχει πιάσει ενα τρέμουλο και πάω σαν κομπρεσορ και είμαι δίπλα σε αερόθερμο οπότε μάλλον τα αέρια ειναι κρύα . :ph34r:

ολο φσ και φσ ακούγεται σήμερα ελεος

αρρωστος εισαι βλακα! γι αυτο εχεις τρεμουλα και κλανεις χημικο πολεμο.

Δημοσ.

αρρωστος εισαι βλακα! γι αυτο εχεις τρεμουλα και κλανεις χημικο πολεμο.

δεν νομίζω , δεν νιώθω αδυναμία

ίσα ίσα που ανέβηκα και σε κιλά στην προπόνηση

άρρωστος = αδυναμία :devil:

νίκοτς φάε φασόλια από κονσέρβα

τον κόσμο που θα έχει την ατυχία να βρεθεί σε κλειστό χώρο μαζί μου δεν τους λυπάσαι ?

Δημοσ.

δεν νομίζω , δεν νιώθω αδυναμία

ίσα ίσα που ανέβηκα και σε κιλά στην προπόνηση

άρρωστος = αδυναμία :devil:

θα ερθει και η αδυναμια, ντυσου, φαε σουπα, πιες τσαι και κουκουλωσου κατω απο το παπλωμα και ασε τον υπολογιστη.

Δημοσ.

θα ερθει και η αδυναμια, ντυσου, φαε σουπα, πιες τσαι και κουκουλωσου κατω απο το παπλωμα και ασε τον υπολογιστη.

με τι έρχεται? με γαϊδούρι ? ειμαι έτσι μια εβδομάδα τώρα και ειμαι δυνατός σαν ταύρος :mellow:

Δημοσ.

Νικοτς αν αναψει σπίρτο κανεις στο σπίτι θα ανατιναχτεί ε; Εχεις σκεφτεί να μαζευεις σε ενα βαζο τον αέρα από τις κλανιες;

Δημοσ.

Νικοτς αν αναψει σπίρτο κανεις στο σπίτι θα ανατιναχτεί ε; Εχεις σκεφτεί να μαζευεις σε ενα βαζο τον αέρα από τις κλανιες;

είχα μαζέψει μικρός σε μπουκάλα

και μετά μύρισα και ξέρασα

Δημοσ.

Τώρα θα φτιάξεις όμως βόμβα!

πριν λίγες μέρες ειχα φαει μπρόκολο το βράδυ και την άλλη μέρα παταω μια χιροσιμα ναγκασακι στο λεωφορείο και ανοίξανε ολοι τα παράθυρα πρωινιάτικα με 1 βαθμό το πολυ :lol: :lol:

από ήχο πώς πάμε; είναι βαρύτονες και ηχηρές ή σφυρίζουν σαν γατιά;

ενα περίεργο πράγμα αλλα δεν ακούγονται καθόλου! :mellow:

απλα με το που θα πέσουν μετά απο 4-5 sec αρχίζει το πανηγύρι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...