cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Kalo Mina na exoume !!! ♥ ♥ ♥ + mporw na pw oti o minas mou mpike teleia !!!♥
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μαλάκες έχω φάει ένα καβλί ατελείωτο και θα το φάω πολυ αγριοτερα... printscreen printscreen printscreen πολύ καλημέρα σας.
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 printscreen printscreen printscreen πολύ καλημέρα σας. Ότι και καλά δεν του αρέσει. ΝΤΕΜΕΚ.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δεν ξέρω αν του αρέσει. Για να το κοκορεύεται πάντως, μάλλον. ΝΤΕΜΕΚ ΣΕ ΛΕΩ.
gang Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δενκακό δενκακό ινσόμνιακ. Πωπω τι παπάτζες θα γράψω σήμερα δεν περιγράφεται. Γιατί, αν είχες διαβάσει τι θα έγραφες? printscreen printscreen printscreen Μια φορά φτάνει.... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Άντε 3 εργαστηριακές εξετάσεις έμειναν. Wish me luck!
Pantelwolf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εγραψα καλα μπιτσηζ. Επίσης πλήρωσα το δάνειο και σταματά το πρήξιμο παπαριών. Καλά μας μπήκε ο φλεβάρης.
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μερα. σε 4 μερες παταω τα 24, γερασαααα [paido_aprooved]Kαλά,ε,άμα κάθεται η γυναίκα στη καρέκλα κι ακουμπάνε τα ποδάρια της στο πάτωμα,πάει,γέρασε...[/paido_aprooved]
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Κέρνα ρε τον Άθλιο μια μπύρα,σε είπε μωρό (ακόμα...). Να τα χιλιάσεις!
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Κέρνα ρε τον Άθλιο μια μπύρα,σε είπε μωρό (ακόμα...). Να τα χιλιάσεις! ευχαριστω νομιζω με ειπε κοντη, δεν ειμαι σιγουρη ομως.
pamelouketo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω νομιζω με ειπε κοντη, δεν ειμαι σιγουρη ομως. Σιγά μην είσαι κοντή... Αλλά και κοντή να ήσουν,μπορούσες να σκεφτείς ότι Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι Τόσωσα;
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι Μεγαλη μαλακια. Και αν το παμε ετσι γιατι να μην ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ να παρεις μεγαλο μπουκαλακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις