Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γούστο θα 'χει να βγάζω τα μάτια μου να διαβάσω και να ξυπνήσω το πρωί και να είναι όλα κάτασπρα έξω ε. στο μυαλο μου εισαι
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το διάβασμα δε χάνεται. Κι αν αποκλειστείς και δε δώσεις, θα σου έχει μείνει η γνώση. Ε; Α, να κι άλλος. Κι εσύ Πάντελ.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το διάβασμα δε χάνεται. Κι αν αποκλειστείς και δε δώσεις, θα σου έχει μείνει η γνώση. Ε; Α, να κι άλλος. Κι εσύ Πάντελ. πλανη
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Το διάβασμα δε χάνεται. Κι αν αποκλειστείς και δε δώσεις, θα σου έχει μείνει η γνώση. Ε; Α, να κι άλλος. Κι εσύ Πάντελ. Φίλιππε κοίτα να, πώς να στο πω. Αυτό που διαβάζω με αρέσει, αλλά ρε παιδί μου προτιμώ να κάτσω να το διαβάσω ένα σαββατοκύριακο που θα τα ξύνω κι όχι σήμερα που είμαι με 4 ώρες ύπνο ε.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Νταξ ρε παιδιά, λέμε κι εμείς καμιά @@ να γίνει κουβέντα. Yin είσαι πολύ σοβαρή σήμερα. Έσπασες κανένα κεφάλι τελικά ή θα την πληρώσει ο επιτηρητής αύριο; Χα, ξανάναψε το καλοριφέρ! Θαύμα θαύμα!
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν έσπασα. Ποτέ δεν σπάω. Therein lies the problem. Τέλος πάντων, 3 βδομάδες είναι θα περάσουν. Πρέπει να βρω να κάνω πλάνα για καθαρά Δευτέρα να 'χω κάτι θετικό να σκέφτομαι να συντηρώ το ζεν μου.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καθαρα Δευτερα ελα Θεσσ να πεταξετε χαρταετο με τον ατηλιο
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Η Θεσσαλονίκη είναι πάντα δέλεαρ, αλλά όχι και αετό με τον άθλιο.
leftermann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καθαρα Δευτερα ελα Θεσσ να πεταξετε χαρταετο με τον ατηλιο ούτε στον εχθρό μου.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Να χαίρεστε που είναι 3 εβδομάδες η εξεταστική. Λίγο λίγο, θα περάσει. Εμάς είχε το φοβερό σύστημα: εξεταστική χειμερινού μέχρι το Πάσχα, θερινού μέχρι 25 Ιουλίου και επαναληπτική μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Σου κατέστρεφε όλη τη χρονιά, 6 μήνες εξετάσεις γαμώ! Τα θυμάμαι και συγχύζομαι. Άντε καλό κουράγιο σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους γράφουν.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 και μάθημα πότε κάνατε; Ταυτόχρονα. Κλινικές, αμφιθέατρα, εξετάσεις, συνελεύσεις, όλα μαζί. Και μετά μου λέει η saya ότι δεν εκτιμώ τη σχολή μου. Γιατί άραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις