FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αυτους με αοριστου χρονου αρκετα καλα φιλε μου εμενα μ εχουν εδω και 5 χρονια εποχιακο.. Πώς την έχουν δει δηλαδή; Ότι εποχιακός σημαίνει ότι δουλεύει σε όλη την εποχή του χαλκού ξέρω γω;
QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τ αναρωτιεμαι καιρο αυτα τρελε μου συμφωνα με το νομο αν εισαι ενα συγκεκριμενο διαστημα σε μια εταιρεια (δεν ξερω ποσους μηνες εχει παει τωρα το διαστημα αυτο..) ειναι υποχρεωμενη να σε μονιμοποιησει ε εμας οταν ειναι να συμπληρωθει το διαστημα αυτο μας κοβουν τη συμβαση και μας παιρνουν με νεα μετα απο 1 βδομαδα παλι ξερω γω. πουστιες.. γενικα σε ολα τ αλλα ειναι μια χαρα εταιρεια παντως.
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αμα σε πληρώνει κάθε μηνα είναι καλά. Εκει καταντήσαμε Νικο Τσιαμτσικα.
QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι μονο αυτο καλα γενικα ειναι σε ολα κομπλε σαν εταιρεια απ τη στιγμη που θα μονιμοποιηθεις και μετα ομως..
Pantelwolf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αμα ακουσεις να ζητάνε καναν ΙΤ ξερεις που θα το αναφέρεις καλο μου παιδί..
QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 το ΙΤ συγκεκριμένα το έχουν δώσει σε εξωτερικο συνεργατη φιλε μου και μα το θεο ειναι ολοι παρταλια και ασχετοι..
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 έπλυνα τα πιάτα χορεύοντας dubstep τώρα ολη η κουζίνα είναι πλημμυρισμένη με σαπουνάδες :cry: :cry: πήγα να τα μαζεψω με σουφκαριστρα και απλωσαν... γιατι δεν μαζεύονται ? η σφουγκαριστρα δεν μαζεύει απο τα χαλιά? τι θέλει ? θα έρθει η μανα μου και θα γκρινιάζει
-nick- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Tαραραμ ταραραουμ νικ σταματα να χορευεις νταμπστεπ πιθηκε http://www.youtube.com/watch?v=Nf2qtXsTH84
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πωωωωω, θα φρίξει το σκυλί, που λέει και ο ποιητής. Τέλειωσε το ρημάδι το πετρέλαιο. Γαμώ τους γείτονες που δεν πληρώνουν κοινόχρηστα!
-nick- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πωωωωω, θα φρίξει το σκυλί, που λέει και ο ποιητής. Τέλειωσε το ρημάδι το πετρέλαιο. Γαμώ τους γείτονες που δεν πληρώνουν κοινόχρηστα! Κοντομανικο και 2 φουτερ και ειμαι κομπλε Να πα να γαμηθει το καλοριφερ /logout
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κοντομανικο και 2 φουτερ και ειμαι κομπλε Να πα να γαμηθει το καλοριφερ /logout Κι εγώ θα το ρίξω στο τρέξιμο μάλλον, να φουντώσω και να βγάλω τη βραδιά.
QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πωωωωω, θα φρίξει το σκυλί, που λέει και ο ποιητής. Τέλειωσε το ρημάδι το πετρέλαιο. Γαμώ τους γείτονες που δεν πληρώνουν κοινόχρηστα! ρε φιλε εχουμε πεθανει λεμε και καθονται οι σπαγκοι με 10 ρουχα μεσα στο σπιτι αντι ν αναψουμε τα γαμημενα τα καλοριφερ 2 ωρες παραπανω μονο εγω ξενερωνω να μαι μες στο σπιτι μου με 15 ρουχα?
evabb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Κοντομανικο και 2 φουτερ και ειμαι κομπλε Να πα να γαμηθει το καλοριφερ /logout και ποσα ρουχα να βαλεις καποιος ρε συ; να γινει σαν γιουβαρλακι να μην μπορει να κουνησει χερια ποδια; και τα μερη που ειναι ακαλυπτα; θα φοραμε και γαντια μηπως μεσα στο σπιτι;
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Xbt30UnzRWw
Προτεινόμενες αναρτήσεις