Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά που δεν πήδηξε πάντως ο Τούφας και ζωντάνεψε η κουβέντα. Ενώ αν έλεγε "ήρθε μία και την έσκισα" κανείς δε θα ασχολείτο.

Τι κουβεντες ρε φιλε? :S

Για κουβεντες εισαι σε τετοια σκηνικα και αναλυσεις? :D

καλα νταξει αμα βλεποταν κιολας η γκομενα.... τα συγχαρητηρια μου στον Τουφα

για την ευγενια που επεδειξε σε μια κυρια και δεν την επήδηξε :D

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μισο λεπτο, να μαντεψω οτι ολοι οι αλλοι οτι κοιτατε το πηδατε?

πρωτα πηδαμε και μετα, αν επιζήσει, κοιταμε, ετσι μας εμαθε να κανουμε ο Φρηνταμπας. :-D

Δημοσ.

Μιας και λεμε για κλανιες, και μιας και ειστε αναγωγοι και δεν με ρωτησατε τι εγινε με την παρανυφο θα τα συνδιασω και τα 2. Ενω μενει σχετικα κοντα, δηλαδη 5-8 λιρες με ταξι, ειχε πει οτι θα επαιρνε το τελευταιο τρενο οταν φυγανε οι αλλοι, και με την κουβεντα που ειχαμε πιασει δεν το πηρε τελικα (ενω ειχε δει οτι πλησιαζε η ωρα που θα επρεπε να φυγει) και τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω. Το πρωι οταν σηκωθηκα πηγα στο μπανιο για δοντια κατουρημα και εριξα ενα κλανιδι πανω απο 12 seconds συνεχωμενο.

Ειναι να βρεθω αυριο παλι μαζι της να παμε στο ασυλο για τις γατες και να παμε για φαγητο.

Mετα το κλανιδι καθησε ρε ή οχι?

Δημοσ.

Μισο λεπτο, να μαντεψω οτι ολοι οι αλλοι οτι κοιτατε το πηδατε?

Και μπαζο να ειναι... αν ερθει σπιτι μου και τελικα καταληξουμε

να κοιμηθουμε μαζι δεν προκειται να την γλιτωσει. Πρεπει να ειναι πολυ τερας

για να της την χαρισω.... αλλα αν ειναι τοσο πολυ τερας σιγα μην την αφησω

να κοιμηθει στο κρεβατι μου.

Λυπαμαι... ειμαι λιγο αμειλικτος σε αυτα!

P.S Aν δεν μπαζωσεις αλλωστε δεν κτίζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσ.

Έτσι ρε Τούφα, μόνο εμένα και γκομενάκια αξιότιμες δεσποινίδες να καλέσεις!

Εμένα λέει ρε. Φίλιππος είπε, όχι τον γιατρό.

Δημοσ.

Εμένα λέει ρε. Φίλιππος είπε, όχι τον γιατρό.

Ναι, εντάξει. Κι αν έλεγε γιατρός, θα πεταγόταν κανένας doctorkostis ξέρω γω να μου φάει τη θέση. Αλλού αυτά, η θέση μου στο τραπέζι είναι κλεισμένη. Εγώ στη μέση, δεξιά η salliara, αριστερά η nenya. H αντίστροφα, δεν με πειράζει.

Δημοσ.

τώρα που πονάει λίγο ο λαιμός μου να πάω γυμναστήριο ή να το αφήσω μολις μου περάσει?

Αραξε σπιτι, κανε κανα τσιγαρακι.

Δημοσ.

Ναι, εντάξει. Κι αν έλεγε γιατρός, θα πεταγόταν κανένας doctorkostis ξέρω γω να μου φάει τη θέση. Αλλού αυτά, η θέση μου στο τραπέζι είναι κλεισμένη. Εγώ στη μέση, δεξιά η salliara, αριστερά η nenya. H αντίστροφα, δεν με πειράζει.

την γυναίκα που θα την βάλεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...