Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

WTF ΡΕ ΤΟΥΦΑ;;; αυτό επιτρέπεται μόνο ανάμεσα σε χρόνια κολλητούς και αν... η γκόμενα αν δεν γούσταρε και ήθελε να σε τσεκάρει είναι πολύ σπαστικιά... αυτά είναι για το γυμνάσιο...

1326871802086.gif

Δημοσ.

Ρε παιδια, νομιζω υπαρχει μια συμπαθεια παντως. Πολλες φορες εχω παει βουρ στον πατσα και εχει πιασει, και αλλες φορες εχω φαει τα μουτρα μου. Εκεινη προτεινε να κοιμηθει στον καναπε, εγω της ειπα οτι θα κοιμηθει μαζι μου. Φυσικα και θα κανω της προθεσεις μου γνωστες 100%, γιατι δεν θελω να πεσω στο friendzone.

Θα σας πω τι θα γινει αυριο παντως σχετικα με το θεμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια, νομιζω υπαρχει μια συμπαθεια παντως. Πολλες φορες εχω παει βουρ στον πατσα και εχει πιασει, και αλλες φορες εχω φαει τα μουτρα μου. Εκεινη προτεινε να κοιμηθει στον καναπε, εγω της ειπα οτι θα κοιμηθει μαζι μου. Φυσικα και θα κανω της προθεσεις μου γνωστες 100%, γιατι δεν θελω να πεσω στο friendzone.

Θα σας πω τι θα γινει αυριο παντως σχετικα με το θεμα.

Φιλε αμα δεν σου ανοιξει τα ποδια και δεν σου πει "ΕΛΑ"

δεν ειναι ενδειξη!!!! Προσεξε γιατι θα φας τα μουτρα σου...

Δημοσ.

Καλά που δεν πήδηξε πάντως ο Τούφας και ζωντάνεψε η κουβέντα. Ενώ αν έλεγε "ήρθε μία και την έσκισα" κανείς δε θα ασχολείτο.

Δημοσ.

Καλά που δεν πήδηξε πάντως ο Τούφας και ζωντάνεψε η κουβέντα. Ενώ αν έλεγε "ήρθε μία και την έσκισα" κανείς δε θα ασχολείτο.

το σεξ ηταν αδιαφορο σε αυτην την υποθεση

Δημοσ.

Φιλιππε νεγια και σαλλιαρα θα ειστε οι μοναδικοι καλεσμενοι στον γαμο μας.

Έτσι ρε Τούφα, μόνο εμένα και γκομενάκια αξιότιμες δεσποινίδες να καλέσεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...