Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ποια πρέπει να ειναι η ενδειξη για πηδήξεις κάποια που κοιμαται στο κρεβατι σου; Και αν δεν το κανεις επειδη τη γουστάρεις πρέπει να το κάνεις επειδη πιάνει χώρο στο κρεβάτι σου.

Δημοσ.

Ποια πρέπει να ειναι η ενδειξη για πηδήξεις κάποια που κοιμαται στο κρεβατι σου; Και αν δεν το κανεις επειδη τη γουστάρεις πρέπει να το κάνεις επειδη πιάνει χώρο στο κρεβάτι σου.

1328000479469.png

Ο τούφας περιμένει να έρθει ουρανοκατέβατη στον π_ούτσο του.

1327387524093.jpg

Δημοσ.

Ρε αρκουδιαρηδες, οταν η αλλη θελει κατι υπαρχουν καποιες ενδειξεις.

Πχ οταν σαν μαλακας δεν εκανα κατι με την φιλη της συγκατοικου ειχα σημαδια που μου βγαζαν το ματι αλλα περναγα περιοδο τοτε και ημουν full στοκος.

Με αυτη τωρα δεν ειχα τιποτα τετοιο για να δωσει εστω και το παραμικρο οκ. Ισως να το εκανε για να δει πως θα αντιδρασω γιατι οι πιο πολλοι ειναι βουρ στον πατσα, ισως επειδη δεν γουσταρε κατι. Καλυτερα να μην γινει κατι την πρωτη φορα, παρα να προσπαθησω κατι που δεν εχει καμια ελπιδα και να ξενερωσουμε και οι 2.

Δημοσ.

Απλά περίμενε να σου κωλοτριφτεί. Υπάρχει πιο ξεκάθαρη ένδειξη απ'αυτήν; :P

Δημοσ.

Και για τι κρεβατι μιλάμε; Μονο, διπλό, ημίδιπλο; Λιγο βυζακι θα έπιανες καταλάθος εκει που κοιμόσασταν ρε και θα καταλάβαινες.

Δημοσ.

Ρε αρκουδιαρηδες, οταν η αλλη θελει κατι υπαρχουν καποιες ενδειξεις.

Πχ οταν σαν μαλακας δεν εκανα κατι με την φιλη της συγκατοικου ειχα σημαδια που μου βγαζαν το ματι αλλα περναγα περιοδο τοτε και ημουν full στοκος.

Με αυτη τωρα δεν ειχα τιποτα τετοιο για να δωσει εστω και το παραμικρο οκ. Ισως να το εκανε για να δει πως θα αντιδρασω γιατι οι πιο πολλοι ειναι βουρ στον πατσα, ισως επειδη δεν γουσταρε κατι. Καλυτερα να μην γινει κατι την πρωτη φορα, παρα να προσπαθησω κατι που δεν εχει καμια ελπιδα και να ξενερωσουμε και οι 2.

1326591987826.png

Δημοσ.

Πάντως να κοιμηθείς με γκόμενα στο ίδιο κρεβάτι δεν είναι και πολύ νορμαλ. ΊΣΙΑ ΙΣΙΑ είναι ένδειξη για κάτι. Μια φορά το έκανα στη ζωή μου αυτό, τελικά γαμηθήκαμε και τα φτιάξαμε!

LIKE A SIR.

Δημοσ.

50496_24644463005_8548_n.jpg

Btw, έχω κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με τον καλύτερό μου φίλο και δεν ήταν ένδειξη για τπτ :P μωρέ αν υπάρχει ερωτική έλξη θα έχει φανεί και πριν να πέσουν 2 άνθρωποι στο κρεβάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...