Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω. Πρέπει. Τώρα.

Τις ίδιες μαλακίες έλεγα και εγώ. Δεν πιάνει...

Δημοσ.

Τώρα που έφτασε ακόμα μια εξεταστική, θυμήθηκα πόσο όμορφη είναι η ζωή..

I'm fucked, πάλι τουρίστας θα πάω! :(

android.png

Δημοσ.

Πω ρε πουστη νταξει ,δεν εχω προβλημα ή κατι αλλα γιατι να δουλευεις τηλεφωνητρια σε δημοσια υπηρεσια ενω δε μπορεις να μιλησεις καλα για χ-ψ λογους. Εκανα μιση ωρα να συνεννοηθω και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαμε ο ενας τον αλλον.

Δημοσ.

Πω ρε πουστη νταξει ,δεν εχω προβλημα ή κατι αλλα γιατι να δουλευεις τηλεφωνητρια σε δημοσια υπηρεσια ενω δε μπορεις να μιλησεις καλα για χ-ψ λογους. Εκανα μιση ωρα να συνεννοηθω και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαμε ο ενας τον αλλον.

τι το ψαχνεις και εσυ

Δημοσ.

Μιας και λεμε για κλανιες, και μιας και ειστε αναγωγοι και δεν με ρωτησατε τι εγινε με την παρανυφο θα τα συνδιασω και τα 2. Ενω μενει σχετικα κοντα, δηλαδη 5-8 λιρες με ταξι, ειχε πει οτι θα επαιρνε το τελευταιο τρενο οταν φυγανε οι αλλοι, και με την κουβεντα που ειχαμε πιασει δεν το πηρε τελικα (ενω ειχε δει οτι πλησιαζε η ωρα που θα επρεπε να φυγει) και τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω. Το πρωι οταν σηκωθηκα πηγα στο μπανιο για δοντια κατουρημα και εριξα ενα κλανιδι πανω απο 12 seconds συνεχωμενο.

Ειναι να βρεθω αυριο παλι μαζι της να παμε στο ασυλο για τις γατες και να παμε για φαγητο.

Δημοσ.

Kανεις για ποιητης ρε πουστη μου. Τι εικονες, τι χρωματα τι μυρωδιες!!!

Η φυσιολογικότητα είναι μία εξιδανικευμένη μυθοπλασία αγαπητέ. *Χάϊδεμα μουσιού*.

1148_1253230725640.jpg

Δημοσ.

Μιας και λεμε για κλανιες, και μιας και ειστε αναγωγοι και δεν με ρωτησατε τι εγινε με την παρανυφο θα τα συνδιασω και τα 2. Ενω μενει σχετικα κοντα, δηλαδη 5-8 λιρες με ταξι, ειχε πει οτι θα επαιρνε το τελευταιο τρενο οταν φυγανε οι αλλοι, και με την κουβεντα που ειχαμε πιασει δεν το πηρε τελικα (ενω ειχε δει οτι πλησιαζε η ωρα που θα επρεπε να φυγει) και τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω. Το πρωι οταν σηκωθηκα πηγα στο μπανιο για δοντια κατουρημα και εριξα ενα κλανιδι πανω απο 12 seconds συνεχωμενο.

Ειναι να βρεθω αυριο παλι μαζι της να παμε στο ασυλο για τις γατες και να παμε για φαγητο.

1327994915971.jpg

Δημοσ.
τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω.

winnie.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...