BadBoy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι καλά. Δε θυμάμαι τώρα σε τι concept ακριβώς, αλλά είδα στον ύπνο μου τον Andreas2.
gang Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω. Πρέπει. Τώρα. Τις ίδιες μαλακίες έλεγα και εγώ. Δεν πιάνει...
athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τις ίδιες μαλακίες έλεγα και εγώ. Δεν πιάνει... indeed ασδασφαδας
thanocaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3DelCuSjOC8
athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παλιο αλλα γαμηστερο! μη με κανεις να το τραγουδαω τωρα στο μαγαζι.
thanocaster Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τα παλιά διαμάντια δεν πρέπει να ξεχνιούνται. =ρ
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 -100€ ο μισθός. πίπα κώλο εμπλοκή.
georg3b Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Τώρα που έφτασε ακόμα μια εξεταστική, θυμήθηκα πόσο όμορφη είναι η ζωή.. I'm fucked, πάλι τουρίστας θα πάω!
athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πω ρε πουστη νταξει ,δεν εχω προβλημα ή κατι αλλα γιατι να δουλευεις τηλεφωνητρια σε δημοσια υπηρεσια ενω δε μπορεις να μιλησεις καλα για χ-ψ λογους. Εκανα μιση ωρα να συνεννοηθω και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαμε ο ενας τον αλλον.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πω ρε πουστη νταξει ,δεν εχω προβλημα ή κατι αλλα γιατι να δουλευεις τηλεφωνητρια σε δημοσια υπηρεσια ενω δε μπορεις να μιλησεις καλα για χ-ψ λογους. Εκανα μιση ωρα να συνεννοηθω και δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαμε ο ενας τον αλλον. τι το ψαχνεις και εσυ
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μιας και λεμε για κλανιες, και μιας και ειστε αναγωγοι και δεν με ρωτησατε τι εγινε με την παρανυφο θα τα συνδιασω και τα 2. Ενω μενει σχετικα κοντα, δηλαδη 5-8 λιρες με ταξι, ειχε πει οτι θα επαιρνε το τελευταιο τρενο οταν φυγανε οι αλλοι, και με την κουβεντα που ειχαμε πιασει δεν το πηρε τελικα (ενω ειχε δει οτι πλησιαζε η ωρα που θα επρεπε να φυγει) και τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω. Το πρωι οταν σηκωθηκα πηγα στο μπανιο για δοντια κατουρημα και εριξα ενα κλανιδι πανω απο 12 seconds συνεχωμενο. Ειναι να βρεθω αυριο παλι μαζι της να παμε στο ασυλο για τις γατες και να παμε για φαγητο.
slygeo87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Kανεις για ποιητης ρε πουστη μου. Τι εικονες, τι χρωματα τι μυρωδιες!!! Η φυσιολογικότητα είναι μία εξιδανικευμένη μυθοπλασία αγαπητέ. *Χάϊδεμα μουσιού*.
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μιας και λεμε για κλανιες, και μιας και ειστε αναγωγοι και δεν με ρωτησατε τι εγινε με την παρανυφο θα τα συνδιασω και τα 2. Ενω μενει σχετικα κοντα, δηλαδη 5-8 λιρες με ταξι, ειχε πει οτι θα επαιρνε το τελευταιο τρενο οταν φυγανε οι αλλοι, και με την κουβεντα που ειχαμε πιασει δεν το πηρε τελικα (ενω ειχε δει οτι πλησιαζε η ωρα που θα επρεπε να φυγει) και τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω. Το πρωι οταν σηκωθηκα πηγα στο μπανιο για δοντια κατουρημα και εριξα ενα κλανιδι πανω απο 12 seconds συνεχωμενο. Ειναι να βρεθω αυριο παλι μαζι της να παμε στο ασυλο για τις γατες και να παμε για φαγητο.
salliara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τελικα κοιμηθηκε εδω στο κρεβατι μου μαζι μου. Κοιμηθηκαμε, δεν εγινε κατι μιας και δεν ειχα καμια ενδειξη για κατι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις