insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε καλά, δε χρειαζόταν να βγεις με το σανδαλι και τη χλαμυδα...
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ε καλά, δε χρειαζόταν να βγεις με το σανδαλι και τη χλαμυδα... Πας καλά; έριξα πάνω μου ό,τι πουλόβερ έχω πρόχειρο. Δεν την παλεύω με το κρύο. πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω πρέπειναδιαβάσω. Πρέπει. Τώρα.
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ήθελες και χιόνι ξέρω 'γω; *meanwhile: "Η συμμετοχή στο πολιτικό είναι αποτέλεσμα ενός συνόλου κοινωνικών περιορισμών κι όχι ελεύθερης επιλογής." *shoot self*
athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ήθελες και χιόνι ξέρω 'γω; Γιατι οχι? Στο πηγαδι κατουρησαμε ? ΓΚΟΠΕΛΙΑ, εχεις μακ?
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Γιατι οχι? Στο πηγαδι κατουρησαμε ? ΓΚΟΠΕΛΙΑ, εχεις μακ? Όχι δε λέω κι εγώ πετάω τη σκούφια μου για χιόνι κανονικά, αλλά αυτές τις μέρες το απεύχομαι να σου πω την αλήθεια μου. Ναι ΜΑΚ έχω. Για να μπαίνω στο μάτι των ρατσιστών.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Βγαίνοντας το πρωί από την πολυκατοικία κι ενώ χιονίζει έξω, βλέπω την εξής ανακοίνωση στην είσοδο: "Το πετρέλαιο σχεδόν τελείωσε. Αν δεν πληρώσετε τα κοινόχρηστα σήμερα, δεν θα έχω χρήματα να βάλω πετρέλαιο αύριο και έρχονται κρύα". Λογικά την είχε βάλει χθες. Οπότε το ερώτημα είναι: να γυρίσω ή να μη γυρίσω σπίτι; Επίσης, ρε Yin, τι είναι αυτά που διαβάζεις; Χίλιες φορές βιοχημεία να πούμε. Σε ταράζει στην ορολογία, αλλά τουλάχιστον βγάζει ένα νόημα!
christiana78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ρε σας εχει τυχει να διαβαζετε ενα ενδιαφερον βιβλιο και να σας μιλανε, να το καταλαβαινετε οτι καποιος σας μιλαει αλλα ειστε τοσο συγκεντρωμενοι στο βιβλιο που δεν ακουσατε τιποτα απο οτι σας ειπαν? το παθαινω χρονια αυτο οταν ασχολουμαι με κατι που γουσταρω αλλα μετα απο λιγο "φευγει" η επιδραση και ακους τους γυρω, ειναι γαματο αν μπορεσεις να το ελεγξεις να το κανεις οποτε γουσταρεις η να κραταει περισσοτερο Το κάνω πάντα σχεδόν και με το διάβασμα και με ταινίες -αν θέλω αλλά μερικές φορές με το διάβασμα και χωρίς να θέλω. Το έκανα απο μικρή για να να κάνω fade out τη γκρίνια της μαμάς μου
YiN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Οπότε το ερώτημα είναι: να γυρίσω ή να μη γυρίσω σπίτι; Επίσης, ρε Yin, τι είναι αυτά που διαβάζεις; Χίλιες φορές βιοχημεία να πούμε. Σε ταράζει στην ορολογία, αλλά τουλάχιστον βγάζει ένα νόημα! Και μόνο στην ιδέα να μείνω χωρίς θέρμανση αυτές τις μέρες εγώ θα γύριζα. Κατατά - αν εξαιρέσεις την χθεσινή παράθεση που ήθελε ανάλυση 60 σελίδες για να καταλήξει σε πόρισμα - βγάζει νόημα και θλιβερό μάλιστα. Θα σου κανω lecture όταν ξανακάνω εκπομπή. =ρ
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 nicoc βρες το τραγουδι που λεει να το πετιεται συνεχωμενα ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ να το να το http://www.youtube.com/watch?v=4ECtzHikjYI
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ρε σας εχει τυχει να διαβαζετε ενα ενδιαφερον βιβλιο και να σας μιλανε, να το καταλαβαινετε οτι καποιος σας μιλαει αλλα ειστε τοσο συγκεντρωμενοι στο βιβλιο που δεν ακουσατε τιποτα απο οτι σας ειπαν? το παθαινω χρονια αυτο οταν ασχολουμαι με κατι που γουσταρω αλλα μετα απο λιγο "φευγει" η επιδραση και ακους τους γυρω, ειναι γαματο αν μπορεσεις να το ελεγξεις να το κανεις οποτε γουσταρεις η να κραταει περισσοτερο ποτε
slygeo87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Πρωϊνό κλανίδι, καφές, χιόνι και ΤΣΙΓΑΡΟ.
FilipposMD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και μόνο στην ιδέα να μείνω χωρίς θέρμανση αυτές τις μέρες εγώ θα γύριζα. Κατατά - αν εξαιρέσεις την χθεσινή παράθεση που ήθελε ανάλυση 60 σελίδες για να καταλήξει σε πόρισμα - βγάζει νόημα και θλιβερό μάλιστα. Θα σου κανω lecture όταν ξανακάνω εκπομπή. =ρ Καλά, μια ερώτηση κάναμε, να μου λείπουν οι κοινωνιολογίες! Επίσης, τα κοινόχρηστα τα έχω πληρώσει εγώ. Το δίλημμα είναι αν θα μείνω στη σίγουρη ζέστη της δουλειάς ή θα ρισκάρω να γυρίσω σε σπίτι που είναι παγωμένο (καλά, δεν παίζει να μείνω στη δουλειά, αλλά κουβέντα να γίνεται). Καλημέρα. Πρωϊνό κλανίδι, καφές, χιόνι και ΤΣΙΓΑΡΟ και αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Fixed Επίσης, βγαίνω για εξωτερικές δουλειές. Μπρρρρ.
athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα. Πρωϊνό κλανίδι, καφές, χιόνι και ΤΣΙΓΑΡΟ. Kανεις για ποιητης ρε πουστη μου. Τι εικονες, τι χρωματα τι μυρωδιες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις