Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και που θα βάλει ρε το usbάκι να τραβάει ρεύμα; Μη το πεις. Να πω, να πω? Ξερω μη χασω
evabb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο... πηγαινε με το τζιν και αλλαξε στο φορεμα μεσα στις τουαλετες. οταν ειναι να ξαναβγεις εξω αλλαξε παλι στο τζιν.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MQu1Vj1rtxI
black_widow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πηγαινε με το τζιν και αλλαξε στο φορεμα μεσα στις τουαλετες. οταν ειναι να ξαναβγεις εξω αλλαξε παλι στο τζιν. Όχι δεν κατάλαβες , τα έχουν παίξει τα air- condition στη δουλειά και αυτές τις ημέρες που έχει ψωφόκρυο δεν πιάνουν μία , δεν είναι το πρόβλημα μου η διαδρομή . Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να παραμείνω κάτι ώρες με αυτήν την αμφίεση , ούτε ξέρουμε πότε θα σκάσουν μύτη ούτε πόσο θα κάτσουν .
PavelX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Βάλε μια αλλαξιά στην τσάντα σου. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως χωράνε.
salliara Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 πηγαινε με το τζιν και αλλαξε στο φορεμα μεσα στις τουαλετες. οταν ειναι να ξαναβγεις εξω αλλαξε παλι στο τζιν. είναι δλδ το τζιν πιο ζεστό απο ένα γαμάτο χοντρό καλτσόν? μα fail.
black_widow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Βάλε μια αλλαξιά στην τσάντα σου. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως χωράνε. Βρε ότι θα αλλάξω θα αλλάξω μόλις ξεκουμπιστούν ( για ώρες μιλάμε όχι για λεπτά ). Το θέμα είναι πώς την παλεύω μέχρι τότε. Δεν κουβαλάω τόσο μεγάλη τσάντα
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να βαριεμαι ΠΑΡΑ πολυ για να καθομαι και να βλεπω το Μολις Χωρισα. Την πρωτη φορα που το ειδα δεν αντεξα 5 λεπτα.. απορω με τον εαυτο μου και τις αντοχες του.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4ITLNzPoEqs
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να βαριεμαι ΠΑΡΑ πολυ για να καθομαι και να βλεπω το Μολις Χωρισα. Την πρωτη φορα που το ειδα δεν αντεξα 5 λεπτα.. απορω με τον εαυτο μου και τις αντοχες του. ωραιο το παιδι με το ξωπλατο αλλα αυτες οι υστεριες δεν παλευονται ναι πρεπει να βαριεσαι
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ωραιο το παιδι με το ξωπλατο αλλα αυτες οι υστεριες δεν παλευονται ναι πρεπει να βαριεσαι H Μακρυπουλια? Οτι την ακουσα και να τραγουδαει πρεπει να λεει πολλα. Αλλο δεν μπρορω, συγνωμη Ζετακη, αλλα προτιμω τον Μιχαλη απο εσενα. Και ναι το χα ξεχασει στο Mega, και καποια στιγμη σκεφτομαι ΄Καλα τι μα**κιες καθομαι και βλεπω στη τιβι..΄
sugata Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι απορώ γιατί να την έχεις καν ανοίξει. Αλλά είπαμε, βαρεμάρα είναι αυτή. Κακό πράμα.
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι απορώ γιατί να την έχεις καν ανοίξει. Αλλά είπαμε, βαρεμάρα είναι αυτή. Κακό πράμα. Απορω και εγω μερικες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις