Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο... :fear:

πηγαινε με το τζιν και αλλαξε στο φορεμα μεσα στις τουαλετες. οταν ειναι να ξαναβγεις εξω αλλαξε παλι στο τζιν.

Δημοσ.

πηγαινε με το τζιν και αλλαξε στο φορεμα μεσα στις τουαλετες. οταν ειναι να ξαναβγεις εξω αλλαξε παλι στο τζιν.

Όχι δεν κατάλαβες , τα έχουν παίξει τα air- condition στη δουλειά και αυτές τις ημέρες που έχει ψωφόκρυο δεν πιάνουν μία , δεν είναι το πρόβλημα μου η διαδρομή . Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να παραμείνω κάτι ώρες με αυτήν την αμφίεση , ούτε ξέρουμε πότε θα σκάσουν μύτη ούτε πόσο θα κάτσουν .

Δημοσ.

είναι δλδ το τζιν πιο ζεστό απο ένα γαμάτο χοντρό καλτσόν?

μα fail. :P

Δημοσ.

Βάλε μια αλλαξιά στην τσάντα σου. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως χωράνε.

Βρε ότι θα αλλάξω θα αλλάξω μόλις ξεκουμπιστούν ( για ώρες μιλάμε όχι για λεπτά ). Το θέμα είναι πώς την παλεύω μέχρι τότε.

Δεν κουβαλάω τόσο μεγάλη τσάντα ^_^

Δημοσ.

Πρεπει να βαριεμαι ΠΑΡΑ πολυ για να καθομαι και να βλεπω το Μολις Χωρισα. Την πρωτη φορα που το ειδα δεν αντεξα 5 λεπτα.. απορω με τον εαυτο μου και τις αντοχες του.

Δημοσ.

Πρεπει να βαριεμαι ΠΑΡΑ πολυ για να καθομαι και να βλεπω το Μολις Χωρισα. Την πρωτη φορα που το ειδα δεν αντεξα 5 λεπτα.. απορω με τον εαυτο μου και τις αντοχες του.

ωραιο το παιδι με το ξωπλατο

αλλα αυτες οι υστεριες δεν παλευονται

ναι πρεπει να βαριεσαι

Δημοσ.

ωραιο το παιδι με το ξωπλατο

αλλα αυτες οι υστεριες δεν παλευονται

ναι πρεπει να βαριεσαι

H Μακρυπουλια? Οτι την ακουσα και να τραγουδαει πρεπει να λεει πολλα.

Αλλο δεν μπρορω, συγνωμη Ζετακη, αλλα προτιμω τον Μιχαλη απο εσενα.

Και ναι το χα ξεχασει στο Mega, και καποια στιγμη σκεφτομαι ΄Καλα τι μα**κιες καθομαι και βλεπω στη τιβι..΄ :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί να την έχεις καν ανοίξει.

Αλλά είπαμε, βαρεμάρα είναι αυτή.

Κακό πράμα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί να την έχεις καν ανοίξει.

Αλλά είπαμε, βαρεμάρα είναι αυτή.

Κακό πράμα.

Απορω και εγω μερικες φορες :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...