FilipposMD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πήγαινε σε άλλο σπίτι, τόσοι πρόθυμοι υπάρχουν εδώ να προσφέρουν ζεστασιά σε ένα μη βρώμικο σπίτι. Καθαρό δε λέω, αλλά έστω να μη βρωμάει. Πολύ.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Γενικά είμαι υπέρ των βιβλίων. ...με τρολλάρεις;
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα.. Τι ψοφοκρυο ειναι αυτο που εχει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ...με τρολλάρεις; Αν είχες διαβάσει κάποια πονήματα που έχουν πέσει στα χέρια μου, δε θα το έλεγες αυτό :Ρ Έχεις διαβάσει βιβλίο όπου ο αφηγητής περιγράφει την αυτοκτονία του και συνεχίζει στο επόμενο κεφάλαιο ο γιος του, λέγοντας πως τα προηγούμενα είναι σημειώσεις που βρήκε στα ημερολόγια του πατέρα του; (ωπ, αυτοκτονώ, μισό να περιγράψω πώς είναι, γκρκλλλ, αργκχχχχ, λλλλχχ...) Τέλος πάντων, θα περάσω από τη σωστή ενότητα να δω τι γίνεται, ίσως να μην έχω προσεγγίσει σωστά τη συγκεκριμένη σειρά (φταίει ίσως και το πράσινο τερατάκι της ζήλιας, όλες οι γυναίκες της παρέας έχουν ξελιγωθεί με αυτόν τον Καλ Πωστονλέν, τον τύπο με το ρίμελ ντε...)
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα.. Τι ψοφοκρυο ειναι αυτο που εχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Αν είχες διαβάσει κάποια πονήματα που έχουν πέσει στα χέρια μου, δε θα το έλεγες αυτό :Ρ Έχεις διαβάσει βιβλίο όπου ο αφηγητής περιγράφει την αυτοκτονία του και συνεχίζει στο επόμενο κεφάλαιο ο γιος του, λέγοντας πως τα προηγούμενα είναι σημειώσεις που βρήκε στα ημερολόγια του πατέρα του; (ωπ, αυτοκτονώ, μισό να περιγράψω πώς είναι, γκρκλλλ, αργκχχχχ, λλλλχχ...) Έχεις δίκιο, σε τηλεοπτική μεταφορά αυτή η παπαριά θα λεγόταν "ανατροπή".
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Αμα εισαι στη σομπα διπλα, βεβαια και μια χαρα ειναι ! Ή εναλλακτικα στην Αυστραλια
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αμα εισαι στη σομπα διπλα, βεβαια και μια χαρα ειναι ! Ή εναλλακτικα στην Αυστραλια Αύριο -1 με αισθητή -9. Μεθαύριο -2 με αισθητή -11. Σήμερα τελείωσε το πετρέλαιο.
Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 'Αν κάποτε μπούμε όλοι φυλακή για παράνομο κατέβασμα μουσικής, ελπίζω τουλάχιστον να μας χωρίσουν κατά είδος μουσικής.' Το ειδα στο facebook
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κατά είδος μουσικής ναι. Κατά λειτουργικό σύστημα όμως όχι γιατί θα γαμηθούμε σκληρά.
black_widow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο...
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς πλάκα, τι είναι το business φόρεμα;
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο... παρε φορεμα Usb θερμαινομενο.
pamelouketo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και που θα βάλει ρε το usbάκι να τραβάει ρεύμα; Μη το πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις