Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε σε άλλο σπίτι, τόσοι πρόθυμοι υπάρχουν εδώ να προσφέρουν ζεστασιά σε ένα μη βρώμικο σπίτι. Καθαρό δε λέω, αλλά έστω να μη βρωμάει. Πολύ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

• Super Moderators
Δημοσ.

...με τρολλάρεις;

Αν είχες διαβάσει κάποια πονήματα που έχουν πέσει στα χέρια μου, δε θα το έλεγες αυτό :Ρ

Έχεις διαβάσει βιβλίο όπου ο αφηγητής περιγράφει την αυτοκτονία του και συνεχίζει στο επόμενο κεφάλαιο ο γιος του, λέγοντας πως τα προηγούμενα είναι σημειώσεις που βρήκε στα ημερολόγια του πατέρα του; (ωπ, αυτοκτονώ, μισό να περιγράψω πώς είναι, γκρκλλλ, αργκχχχχ, λλλλχχ...)

Τέλος πάντων, θα περάσω από τη σωστή ενότητα να δω τι γίνεται, ίσως να μην έχω προσεγγίσει σωστά τη συγκεκριμένη σειρά (φταίει ίσως και το πράσινο τερατάκι της ζήλιας, όλες οι γυναίκες της παρέας έχουν ξελιγωθεί με αυτόν τον Καλ Πωστονλέν, τον τύπο με το ρίμελ ντε...)

Δημοσ.

Καλησπερα..

Τι ψοφοκρυο ειναι αυτο που εχει :-(

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Αν είχες διαβάσει κάποια πονήματα που έχουν πέσει στα χέρια μου, δε θα το έλεγες αυτό :Ρ

Έχεις διαβάσει βιβλίο όπου ο αφηγητής περιγράφει την αυτοκτονία του και συνεχίζει στο επόμενο κεφάλαιο ο γιος του, λέγοντας πως τα προηγούμενα είναι σημειώσεις που βρήκε στα ημερολόγια του πατέρα του; (ωπ, αυτοκτονώ, μισό να περιγράψω πώς είναι, γκρκλλλ, αργκχχχχ, λλλλχχ...)

Έχεις δίκιο, σε τηλεοπτική μεταφορά αυτή η παπαριά θα λεγόταν "ανατροπή".

Δημοσ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Αμα εισαι στη σομπα διπλα, βεβαια και μια χαρα ειναι ! Ή εναλλακτικα στην Αυστραλια :P

Δημοσ.

Αμα εισαι στη σομπα διπλα, βεβαια και μια χαρα ειναι ! Ή εναλλακτικα στην Αυστραλια :P

Αύριο -1 με αισθητή -9.

Μεθαύριο -2 με αισθητή -11.

Σήμερα τελείωσε το πετρέλαιο.

IcK0T.jpg?1317939560

Δημοσ.

'Αν κάποτε μπούμε όλοι φυλακή για παράνομο κατέβασμα μουσικής, ελπίζω τουλάχιστον να μας χωρίσουν κατά είδος μουσικής.'

Το ειδα στο facebook :D

Δημοσ.

Κατά είδος μουσικής ναι. Κατά λειτουργικό σύστημα όμως όχι γιατί θα γαμηθούμε σκληρά.

Δημοσ.

Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο... :fear:

Δημοσ.

Την Τρίτη έχουμε επισκέψεις στην εταιρεία και πρέπει να είμαστε στην τρίχα. Αυτό μου έλειπε να είμαι με το business φόρεμα και τη γόβα με αυτό το ψωφόκρυο... :fear:

παρε φορεμα Usb θερμαινομενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...