Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Οι γάτες μου τρώνε από μένα 1 φορά την ημέρα μόνο. Για παραπάνω πάνε στους γείτονες ή κυνηγάνε. Καμιά φορά μου φέρνουν και μένα δώρο κάνα ποντίκι. Δεν είναι τόσο χοντρή, απλά ήταν μαζεμένη. Είναι και μεγάλη σε ηλικία αυτή

kata_aforesmentza2.jpg

meme6-crying.jpg

Δημοσ.

αυτό το meme δεν το ξέρω μάναμ'... κλαίει συγκινημένο ή έχει νεύρα;

Ούτε εγώ το ξέρω στην τύχη το βρήκα.

Σε συνδυασμό με τη γάτα απλώς το φαντάζομαι να κλαίει και να λέει "here kitty kitty" για να ζουπήξει την κοιλάρα της γάτας =ρ

Δημοσ.

Αυτή έχει και ένα μικρό, φετινό, που είναι ΟΛΟΙΔΙΟ... copy paste ρε παιδί μου. Άμα το βρω βολικό θα το βγάλω μια φωτό να την δεις...

Δημοσ.

Αυτή έχει και ένα μικρό, φετινό, που είναι ΟΛΟΙΔΙΟ... copy paste ρε παιδί μου. Άμα το βρω βολικό θα το βγάλω μια φωτό να την δεις...

Να ξες ότι ο Έρβιν θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό ε.

Δημοσ.

Οι γάτες μου τρώνε από μένα 1 φορά την ημέρα μόνο. Για παραπάνω πάνε στους γείτονες ή κυνηγάνε. Καμιά φορά μου φέρνουν και μένα δώρο κάνα ποντίκι. Δεν είναι τόσο χοντρή, απλά ήταν μαζεμένη. Είναι και μεγάλη σε ηλικία αυτή

kata_aforesmentza2.jpg

το ποντικι στο φερνει για να σε κοροιδεψει btw, δεν ειναι δωρο, ειναι "φλωρε εγω μπορω και κυνηγαω, εσυ δεν μπορεις, να δες πως γινεται"

Την αλλη βδομαδα θα παμε στο ασυλο για να παρουμε γατακι στο σπιτι για 8 βδομαδες ωστε να μεγαλωσει πιο χαλαρα, και θα ειναι test run για το αν θα παρω γατα.

Δημοσ.

Να ξες ότι ο Έρβιν θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό ε.

Και εγώ θα αποκτήσω δικιά μου επαγγελματική στέγη μάλλον... ένας κάκτος και μία γαλή θα μου κάνουν καλή παρέα :-D

το ποντικι στο φερνει για να σε κοροιδεψει btw, δεν ειναι δωρο, ειναι "φλωρε εγω μπορω και κυνηγαω, εσυ δεν μπορεις, να δες πως γινεται"

Αλήθεια; δηλαδή τζάμπα το έτρωγα μπροστά της και έκανα ότι μου άρεσε κιόλας;

Δημοσ.

Την αλλη βδομαδα θα παμε στο ασυλο για να παρουμε γατακι στο σπιτι για 8 βδομαδες ωστε να μεγαλωσει πιο χαλαρα, και θα ειναι test run για το αν θα παρω γατα.

Έχω έναν φίλο που έχει ανθοπωλείο. Μεγάλο μαγαζί και την έχει εκεί μέσα την γάτα... να πω την αλήθεια το προτιμώ από να την έχω μέσα στο σπίτι (άσε που στο χωριό που είμαι είναι δύσκολα να την έχω μέσα στο σπίτι)

η Ρίτσα20120119_201802.jpg

btw είναι αυτή η γαλή που είχα βγάλει μικρό φωτό

20111112_123233.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...