salliara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Στο skype αν κανεις καποιον block το βλέπει?
YiN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οι γάτες μου τρώνε από μένα 1 φορά την ημέρα μόνο. Για παραπάνω πάνε στους γείτονες ή κυνηγάνε. Καμιά φορά μου φέρνουν και μένα δώρο κάνα ποντίκι. Δεν είναι τόσο χοντρή, απλά ήταν μαζεμένη. Είναι και μεγάλη σε ηλικία αυτή
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Στο skype αν κανεις καποιον block το βλέπει? Το βλεπω..
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αυτό το meme δεν το ξέρω μάναμ'... κλαίει συγκινημένο ή έχει νεύρα;
YiN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 αυτό το meme δεν το ξέρω μάναμ'... κλαίει συγκινημένο ή έχει νεύρα; Ούτε εγώ το ξέρω στην τύχη το βρήκα. Σε συνδυασμό με τη γάτα απλώς το φαντάζομαι να κλαίει και να λέει "here kitty kitty" για να ζουπήξει την κοιλάρα της γάτας =ρ
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτή έχει και ένα μικρό, φετινό, που είναι ΟΛΟΙΔΙΟ... copy paste ρε παιδί μου. Άμα το βρω βολικό θα το βγάλω μια φωτό να την δεις...
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Εμένα για WIN meme μου φάνηκε πάντως. Συγκίνηση κι έτσι. =ρ
YiN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτή έχει και ένα μικρό, φετινό, που είναι ΟΛΟΙΔΙΟ... copy paste ρε παιδί μου. Άμα το βρω βολικό θα το βγάλω μια φωτό να την δεις... Να ξες ότι ο Έρβιν θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό ε.
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μη τα βαζετε να πηδιουνται ρε! Επισης γαμω τα καταθλιπτικα πρωινα Σαββατου.
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Οι γάτες μου τρώνε από μένα 1 φορά την ημέρα μόνο. Για παραπάνω πάνε στους γείτονες ή κυνηγάνε. Καμιά φορά μου φέρνουν και μένα δώρο κάνα ποντίκι. Δεν είναι τόσο χοντρή, απλά ήταν μαζεμένη. Είναι και μεγάλη σε ηλικία αυτή το ποντικι στο φερνει για να σε κοροιδεψει btw, δεν ειναι δωρο, ειναι "φλωρε εγω μπορω και κυνηγαω, εσυ δεν μπορεις, να δες πως γινεται" Την αλλη βδομαδα θα παμε στο ασυλο για να παρουμε γατακι στο σπιτι για 8 βδομαδες ωστε να μεγαλωσει πιο χαλαρα, και θα ειναι test run για το αν θα παρω γατα.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Να ξες ότι ο Έρβιν θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό ε. Και εγώ θα αποκτήσω δικιά μου επαγγελματική στέγη μάλλον... ένας κάκτος και μία γαλή θα μου κάνουν καλή παρέα το ποντικι στο φερνει για να σε κοροιδεψει btw, δεν ειναι δωρο, ειναι "φλωρε εγω μπορω και κυνηγαω, εσυ δεν μπορεις, να δες πως γινεται" Αλήθεια; δηλαδή τζάμπα το έτρωγα μπροστά της και έκανα ότι μου άρεσε κιόλας;
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ναι, επισης εβριζε πιο πολυ αλλα εγω εγραψα μονο μια βρισια, βαλτης πιπερι.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Την αλλη βδομαδα θα παμε στο ασυλο για να παρουμε γατακι στο σπιτι για 8 βδομαδες ωστε να μεγαλωσει πιο χαλαρα, και θα ειναι test run για το αν θα παρω γατα. Έχω έναν φίλο που έχει ανθοπωλείο. Μεγάλο μαγαζί και την έχει εκεί μέσα την γάτα... να πω την αλήθεια το προτιμώ από να την έχω μέσα στο σπίτι (άσε που στο χωριό που είμαι είναι δύσκολα να την έχω μέσα στο σπίτι) η Ρίτσα btw είναι αυτή η γαλή που είχα βγάλει μικρό φωτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις