salliara Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εσύ πότε φόρεσες πράσινο σκούφο; κυπαρισσί παρακαλώ.
caution Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και άλλη κάλτσα μου - έχασε το ταίρι της... είναι τόσο άδικο ρε γαμώτο Remember remember the 27th of January!
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και άλλη κάλτσα μου - έχασε το ταίρι της... είναι τόσο άδικο ρε γαμώτο Remember remember the 27th of January! εγω ρε μλκ, παιζει να αγοραζω 6-7 ζευγαρια ΤΟ ΜΗΝΑ. Και παντα καλτσες δεν εχουμε. Πωτς γκενεν ατο;
PavelX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 κυπαρισσί παρακαλώ. Έπρεπε να πεις ευχαριστώ που δεν είπα μαύρο.
caution Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εγω ρε μλκ, παιζει να αγοραζω 6-7 ζευγαρια ΤΟ ΜΗΝΑ. Και παντα καλτσες δεν εχουμε. Πωτς γκενεν ατο; Δεν ξέρω ρε 'συ... επίσης πως το εξηγείς ότι πάντα χάνεις την δεξιά κάλτσα; Έχει να κάνει κάτι με την κριτική της χεγκελιανής φιλοσοφίας, του Φόιερμπαχ, ή όχι; Πραγματικά είναι ένας χώρος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Θα παραγγείλω πίτσα.
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω ρε 'συ... επίσης πως το εξηγείς ότι πάντα χάνεις την δεξιά κάλτσα; Έχει να κάνει κάτι με την κριτική της χεγκελιανής φιλοσοφίας, του Φόιερμπαχ, ή όχι; Πραγματικά είναι ένας χώρος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Θα παραγγείλω πίτσα. η τελευταια σου προταση με γαμησε. Παω να ανοιξω το ψυγειο να βρω το ραφι με τα delivery..
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και άλλη κάλτσα μου - έχασε το ταίρι της... είναι τόσο άδικο ρε γαμώτο Remember remember the 27th of January! η τρόικα φταίει, οι εκάστοτε κυβερνήσεις από το 1821 και μετά, όλοι στο σύνταγμα να διαμαρτυρηθούμε για την αδικοχαμενη κάλτσα του κοσιον. ;ρ
gang Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πρασόπιτα is a success αυτή τη φορά!! ακούτε Φίλιπποι? κι επίσης, φυσικά και ήταν κατεψυγμένη :Ρ Τελικά τι έφταιγε και δεν ψήθηκε καλά την πρώτη φορά?
christiana78 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εμένα επειδή τα πόδια μου εμμμμ... ψιλομυρίζουν, τις κάλτσες μου τις παίρνουν τα γατιά μόλις τις βγάζω και τις θάβουν στην αμμολεκάνη τους... φοράω συνέχεια διαφορετικές κάλτσες τώρα τελευταία γιατί έχω ξεμείνει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις