Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 there will be blood!
kalantas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Α ολοι για τη σαγια ειμαστε εδω? μαλακια παω να παιξω αλου τοτε. Αξιζει τουλαχιστον? μηπως ειναι η σαγια η τραγουδιαρα να δαγκωσω τους σοκολατενιους γλουτους της?
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Α ολοι για τη σαγια ειμαστε εδω? μαλακια παω να παιξω αλου τοτε. Αξιζει τουλαχιστον? μηπως ειναι η σαγια η τραγουδιαρα να δαγκωσω τους σοκολατενιους γλουτους της? δάγκα!
kalantas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και μια και την εφερε η κουβεντα.. Θα παραθεσω ενα στιχο που με εκφραζει "λενε ΤΕΧΝΗ.... Τις πιπες που παιρνει καθε ξεφωνημενη "
salliara Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Thanocaster ποίημα και για μένα και για ΆΛΛΗ? τςτςτςτς Νομίζω οτι ο Φιλιππος κερδίζει την καρδιά μου. Μ.
thanocaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Όχι Σαλλιάρα, με παρεξήγησες. Άλλο ποίημα είναι για τη Σάγια. Ενός φίλου. Για σένα είναι το καλό. Ψήφισέ με. Την καρδιά σου ας την πάρει ο Φίλιππος που έχει και επαγγελματικό ενδιαφέρον. Ρε, κάν'τε πίσω για τη Σάγια γιατί θα βγάλω τις μασέτες.
status Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Θειτσ'ίντερνετ, ανοίξτε καμιά τηλεόραση όσοι δεν την παλεύεται On line, ευχαριστώ.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω οτι ο Φιλιππος κερδίζει την καρδιά μου. Μ. Ώπα ώπα, ποια καρδιά; Την ψήφο θέλω εγώ! Edit: μόλις θυμήθηκα τον συνάδελφο Ντίνο Χριστιανόπουλο και τον στίχο του: Σου είπα σ' αγαπώ και συ μου είπες, "θέλω την τρύπα σου"
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 με διαολοστείλανε... Ελα ριχτο, αδειασα λιγο.
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 αποφάσισα να ανεβάσω μια φωτογραφία μου μετά απο τόσο καιρό . εδώ είμαι πέρσι στο ΙΕΚ. konichiwa!!!!!!!!!!!! θα σας παρακαλούσα να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σαλιαρα σαλιαρα οταν πηγαμε για καφε μας εστισες 2 ωρες ειχε και κρυο και καλα τωρα ερχομαι μας ειπες αλλα ψεμματα ειπες μοναχα στον εαυτο σου.
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σαλιαρα σαλιαρα οταν πηγαμε για καφε μας εστισες 2 ωρες ειχε και κρυο και καλα τωρα ερχομαι μας ειπες αλλα ψεμματα ειπες μοναχα στον εαυτο σου. για να πιεις καφέ φοράς σαλιάρα? εντωμεταξύ γράφω ωρες ωρες και εγω κατι περίεργα αλλα εσύ το παράκανες αδερφέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις