saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μα τοσα χρονια ακουμε. Μην παιρνετε αντιβιωτικα σε απλη ιωση. Ο ιοσ μεταλλασεται και γινεται πιο ανθεκτικος. Τωρα μαθαμε οτι τους φτιαχνουν οι βιομηχανιες τελικα; Τι γινεται; Παιδια βαλτε οτι θελεετε , εικονιτσες , καντε σχολια . Πειτε οτι θελετε. Αυτο δεν μαζευετε με τιποτα..εχετε ρεντα αυτες τις μερες. Κατι εχετε παθει. Δεν ξερω..
christiana78 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παντως κι εγώ σαν τον κωλόγερο βήχω εδώ και μέρες...
thanocaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μα τοσα χρονια ακουμε. Μην παιρνετε αντιβιωτικα σε απλη ιωση. Ο ιοσ μεταλλασεται και γινεται πιο ανθεκτικος. Τωρα μαθαμε οτι τους φτιαχνουν οι βιομηχανιες τελικα; Τι γινεται; Παιδια βαλτε οτι θελεετε , εικονιτσες , καντε σχολια . Πειτε οτι θελετε. Αυτο δεν μαζευετε με τιποτα..εχετε ρεντα αυτες τις μερες. Κατι εχετε παθει. Δεν ξερω.. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε παρακάνει τελευταία. Το έχουμε ξεφτιλίσει.
g_alkis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=R95Memd3jlc
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ρε saya, σοβαρά τώρα, τι θα γίνει; Με τόσο κόπο έχω χτίσει ένα προφίλ εδώ μέσα και όλοι με θεωρούν σοβαρό γιατρό. Εσύ τα ξέρεις, ΟΚ, αλλά δεν χρειάζεται να ανοίγεις τα μάτια και στους υπολοίπους. Αν με πάρουν κι εδώ στο ψιλό, τι θα μου απομείνει να κοκορεύομαι;
thanocaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε, όλοι ξέρουμε τί κουμάσι είσαι. Και πώς έστησες το διαγωνισμό ποίησης.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε, όλοι ξέρουμε τί κουμάσι είσαι. Και πώς έστησες το διαγωνισμό ποίησης. Είχα προβλέψει την κατακρήμνιση του επιστημονικού μου κύρους. Έπρεπε λοιπόν να έχω από κάτι να πιαστώ κι εγώ. Δείξε κατανόηση...
saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε παρακάνει τελευταία. Το έχουμε ξεφτιλίσει. Συμφωνω..
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε, όλοι ξέρουμε τί κουμάσι είσαι. Και πώς έστησες το διαγωνισμό ποίησης. Quoted for Truth γκανταμιτ.
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ζω .. ζω το ... ζω το όνειρό μου !!!! χωρις το ζμ μπροστα κ με φωτο hes back! :fear: Ελληνικά
thanocaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Είχα προβλέψει την κατακρήμνιση του επιστημονικού μου κύρους. Έπρεπε λοιπόν να έχω από κάτι να πιαστώ κι εγώ. Δείξε κατανόηση... Μα 14 double accounts ρε αθεόφοβε; Και το ένα μάλιστα κατάφερες και το έκανες και μοντερέητορ; Συμφωνω.. Ελπίζω να μην είναι σπόντα προς εμένα. Εγώ, ως διαούμενος, κρατάω ψηλά το επίπεδο, όπως φαίνεται και από το ποίημά μου. Παρόλαυτά, ακόμα περιμένω εκείνη τη νύχτα που λέγαμε Σάγια, κι ας μη με ψήφισες. Quoted for Truth γκανταμιτ. Να κάνουμε γκρουπάκι διαμαρτυρίας στο φέησμπουκ που θα έχει φωτογραφίες του Φίλιππου με μουστάκια, κερατάκια και τέτοια.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για να μη μιλησουμε για τη "ξαδερφη" του
thanocaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τί έβαλε να ψηφίσουν και άνθρωποι εκτός ινσόμνια; Εδώ μιλάμε για καθαρή διαπλοκή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μα τοσα χρονια ακουμε. Μην παιρνετε αντιβιωτικα σε απλη ιωση. Ο ιοσ μεταλλασεται και γινεται πιο ανθεκτικος. Τωρα μαθαμε οτι τους φτιαχνουν οι βιομηχανιες τελικα; Τι γινεται; Παιδια βαλτε οτι θελεετε , εικονιτσες , καντε σχολια . Πειτε οτι θελετε. Αυτο δεν μαζευετε με τιποτα..εχετε ρεντα αυτες τις μερες. Κατι εχετε παθει. Δεν ξερω.. http://www.youtube.com/watch?v=QY5l9tHzzfM Ελληνικά κάνε disable το greeklish check ρε νέο...
saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παντως θα ηθελα περισσοτερες γυναικες εδω. Πολλοι αντρες ρε παιδι μου. Τι τις κανετε; Τις παρενοχλειτε σεξουαλικα και φευγουν; Ντροπη..λιγοτερη κλαφριλα θα ηταν ανδιαφερουσα.. θρες και ομως απλη βιολογια λπυκειου. {Παιδια ανοιξτε κανενα βιβλιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις