Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τοσα χρονια ακουμε. Μην παιρνετε αντιβιωτικα σε απλη ιωση. Ο ιοσ μεταλλασεται και γινεται πιο ανθεκτικος. Τωρα μαθαμε οτι τους φτιαχνουν οι βιομηχανιες τελικα; Τι γινεται;

Παιδια βαλτε οτι θελεετε , εικονιτσες , καντε σχολια . Πειτε οτι θελετε. Αυτο δεν μαζευετε με τιποτα..εχετε ρεντα αυτες τις μερες. Κατι εχετε παθει. Δεν ξερω..

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μα τοσα χρονια ακουμε. Μην παιρνετε αντιβιωτικα σε απλη ιωση. Ο ιοσ μεταλλασεται και γινεται πιο ανθεκτικος. Τωρα μαθαμε οτι τους φτιαχνουν οι βιομηχανιες τελικα; Τι γινεται;

Παιδια βαλτε οτι θελεετε , εικονιτσες , καντε σχολια . Πειτε οτι θελετε. Αυτο δεν μαζευετε με τιποτα..εχετε ρεντα αυτες τις μερες. Κατι εχετε παθει. Δεν ξερω..

Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε παρακάνει τελευταία. Το έχουμε ξεφτιλίσει.

Δημοσ.

Ρε saya, σοβαρά τώρα, τι θα γίνει; Με τόσο κόπο έχω χτίσει ένα προφίλ εδώ μέσα και όλοι με θεωρούν σοβαρό γιατρό. Εσύ τα ξέρεις, ΟΚ, αλλά δεν χρειάζεται να ανοίγεις τα μάτια και στους υπολοίπους. Αν με πάρουν κι εδώ στο ψιλό, τι θα μου απομείνει να κοκορεύομαι;

Δημοσ.

Φίλιππε, όλοι ξέρουμε τί κουμάσι είσαι. Και πώς έστησες το διαγωνισμό ποίησης.

Είχα προβλέψει την κατακρήμνιση του επιστημονικού μου κύρους. Έπρεπε λοιπόν να έχω από κάτι να πιαστώ κι εγώ. Δείξε κατανόηση...

Δημοσ.

Ζω .. ζω το ... ζω το όνειρό μου !!!!

HappyRageGuy.png

χωρις το ζμ μπροστα κ με φωτο

hes back! :fear: :fear:

Ελληνικά

Δημοσ.

Είχα προβλέψει την κατακρήμνιση του επιστημονικού μου κύρους. Έπρεπε λοιπόν να έχω από κάτι να πιαστώ κι εγώ. Δείξε κατανόηση...

Μα 14 double accounts ρε αθεόφοβε; Και το ένα μάλιστα κατάφερες και το έκανες και μοντερέητορ;

Συμφωνω..

Ελπίζω να μην είναι σπόντα προς εμένα. Εγώ, ως διαούμενος, κρατάω ψηλά το επίπεδο, όπως φαίνεται και από το ποίημά μου. Παρόλαυτά, ακόμα περιμένω εκείνη τη νύχτα που λέγαμε Σάγια, κι ας μη με ψήφισες.

Quoted for Truth γκανταμιτ.

Να κάνουμε γκρουπάκι διαμαρτυρίας στο φέησμπουκ που θα έχει φωτογραφίες του Φίλιππου με μουστάκια, κερατάκια και τέτοια.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=QY5l9tHzzfM

Ελληνικά

κάνε disable το greeklish check ρε νέο... :rolleyes:

Δημοσ.

Παντως θα ηθελα περισσοτερες γυναικες εδω. Πολλοι αντρες ρε παιδι μου. Τι τις κανετε; Τις παρενοχλειτε σεξουαλικα και φευγουν; Ντροπη..λιγοτερη κλαφριλα θα ηταν ανδιαφερουσα..

θρες και ομως απλη βιολογια λπυκειου. {Παιδια ανοιξτε κανενα βιβλιο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...