YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 όλοι το ξέρετε το κόκκινο σιρόπι εκτός από μένα. Θα την κράξω την μάνα. Βάρεσα μια ξεγυρισμένη 39,5άρα το βράδυ, το φχαριστήθηκα. Είχα να νιώσω τέτοιο κρύο από τότε που έκανα σκοπιά στην Σπάρτη, τέτοιον καιρό πριν 15 χρόνια. Καλημέρα σας. Τσαγάκι ρουλζ. Ίδια φάση. Πυρετό δεν ξέρω πόσο είχα όμως Έχω φάει μούτζα δεν εξηγείται.
leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν ο leftermann ήταν το '97 στη Σπάρτη, ήμαστε μαζί. Το κρύο παλευόταν κάπως, εκείνη η υγρασία όμως, ειδικά στην περίπολο γύρω από το χώρο εκπαίδευσης των οδηγών, ήταν φοβερή. Μέχρι να κάνεις δύο βόλτες μούσκευες. Αποστραγγισμένο έλος ήταν η περιοχή, όμορφα. Ευτυχώς δεν ήμουν καλοκαίρι εκεί, δε θέλω να σκέφτομαι τι κουνούπι έπαιζε. ήμουν Ιανουάριο ως Μάρτιο του 98. Είχε απίστευτο πουτσόκρυο, το 2-4 και το 4-6 πονούσαν απο το κρύο. Και λίγο πριν το ξημέρωμα κατέβαινε ένα φοβερά δροσερό αεράκι από τον Ταΰγετο. Μπρρρ.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μαμω αυτον με τς πατατες που την εστησε εξω πό το σπιτι και δεν μπορω να διαβασω... Επίσης:
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ρε λεφφφτερ να σε ρωτήσω, τώρα που έχεις τρία τέκνα έχεις σκεφτεί καθόλου να κανεις flu shots;
saya Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 15 χρονακια πριν. Σνουμπ σε τι ηλικια πηγες στρατιωτης; (koytsompola)
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αγαπητό μου ημερολόγιο, εδώ είναι το πώς πέρασα αυτή την εβδομάδα: http://www.youtube.com/watch?v=M8CCKUt9vhY
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 ή να κανει 4ο παιδι! η να ονομάσει ένα αριάδνη
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αγαπητό μου ημερολόγιο, εδώ είναι το πώς πέρασα αυτή την εβδομάδα: Αστεριιιιιξ! Γιατρέ, για λέγε. Ποια η γνώμη σου για τα flu shots. =ρ
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αστεριιιιιξ! Γιατρέ, για λέγε. Ποια η γνώμη σου για τα flu shots. =ρ Προτιμώ tequila shots, σε φτιάχνουν καλύτερα. Η γνώμη μου είναι να γίνεται (Νοέμβριο-Δεκέμβριο κατά προτίμηση) στους ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτές είναι (σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ): 1. Άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.2. Εργαζόμενοι σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας (ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και λοιποί εργαζόμενοι). 3. Παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω επιβαρυντικούς παράγοντες ή χρόνια νοσήματα: Άσθμα ή άλλες χρόνιες πνευμονοπάθειες Καρδιακή νόσο με σοβαρές αιμοδυναμικές διαταραχές Ανοσοκαταστολή (κληρονομική ή επίκτητη εξαιτίας νοσήματος ή θεραπείας) Μεταμόσχευση οργάνων Δρεπανοκυτταρική νόσο (και άλλες αιμοσφαιρινοπάθειες) Σακχαρώδη διαβήτη ή άλλο χρόνιο μεταβολικό νόσημα Χρόνια νεφροπάθεια Νευρομυϊκά νοσήματα. 4. Έγκυες γυναίκες β΄ και γ΄ τριμήνου. 5. Παιδιά που παίρνουν ασπιρίνη μακροχρόνια (π.χ. νόσος Kawasaki, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.ά.) για τον πιθανό ο κίνδυνο εμφάνισης συνδρόμου Reye μετά από γρίπη. 6. Άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή με παιδιά <6 μηνών ή φροντίζουν άτομα με υποκείμενο νόσημα, τα οποία διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών από τη γρίπη. 7. Οι κλειστοί πληθυσμοί (προσωπικό και εσωτερικοί σπουδαστές γυμνασίων, λυκείων, στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών, ειδικών σχολείων ή σχολών, τρόφιμοι και προσωπικό ιδρυμάτων κ.ά.). Στους γονείς μου που πέρασαν τα 60 το έκανα πάντως και όσες φορές έτυχε να κυκλοφορώ σε νοσοκομεία ή στρατόπεδα, το έκανα κι εγώ.
leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ρε λεφφφτερ να σε ρωτήσω, τώρα που έχεις τρία τέκνα έχεις σκεφτεί καθόλου να κανεις flu shots; μπα. ή vasectomy? κοντά έπεσες, έκανα κάτι καλύτερο.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και όσες φορές έτυχε να κυκλοφορώ σε νοσοκομεία, το έκανα κι εγώ. Γιατρος να κυκλοφορει σε νοσοκομεια, δεν ξανακουστηκε!
YiN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Προτιμώ tequila shots, σε φτιάχνουν καλύτερα. Η γνώμη μου είναι να γίνεται (Νοέμβριο-Δεκέμβριο κατά προτίμηση) στους ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτές είναι (σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ): Στους γονείς μου που πέρασαν τα 60 το έκανα πάντως και όσες φορές έτυχε να κυκλοφορώ σε νοσοκομεία ή στρατόπεδα, το έκανα κι εγώ. Ρε γαμώτο είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω από τον Νοέμβρη. Ό,τι κουβαλάνε τα πιτσιρίκια το αρπάζω. Κι εγώ τα ίδια είχα διαβάσει, αλλά έπαιξα λίγο με την ιδέα εχθές που ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και τουρτούριζα.
leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Προτιμώ tequila shots, σε φτιάχνουν καλύτερα. Η γνώμη μου είναι να γίνεται (Νοέμβριο-Δεκέμβριο κατά προτίμηση) στους ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτές είναι (σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ): Στους γονείς μου που πέρασαν τα 60 το έκανα πάντως και όσες φορές έτυχε να κυκλοφορώ σε νοσοκομεία ή στρατόπεδα, το έκανα κι εγώ. μήπως έχεις υπόψη σου κάνα καλό θερμόμετρο, από αυτά τα ηλεκτρονικά του μετώπου; Μου έδωσε ο φαρμακοποιός μου 2 να δοκιμάσω, το ένα ήταν και πανάκριβο, και τα δύο ότι νάναι έδειχναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις