Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σιρόπι μονο ΠΟΝΣΤΑΝ.

Επισης να εχεις κανει 40χιλιομετρα τον ταρίφα . Να περιμένεις να βγει ο "πελάτης" για να κανεις αλλα 40κμ και το ραδιόφωνο να παιζει ΡΟΞΑΝ. Αγσβαχηαηρηανσζβρηκειεω

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Lefter πιες εκεινο το ροζ σιροπάκι (αν βγαινει ακομα) που όλα τα παιδακια θελαμε να αρρωστησουμε για να μας δωσουν από αυτο. Ολο το μπουκαλι ομως να δουμε τι θα γινει.

Πω ναι! Είχε κατεβάσει ένα ολόκληρο μπουκαλάκι ο αδερφός μου στα κρυφά κι εγώ πήγα και τον ΕΣΩΣΑ μαρτυρώντας το στους γονείς μου. Τον έκαναν να ξεράσει και ΕΖΗΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ. Ναι ναι.

Βασικά τον μαρτύρησα που ήπιε όλο το σιρόπι μόνος του. Το παλιοπαρτάκι να πούμε.

Δημοσ.

όλοι το ξέρετε το κόκκινο σιρόπι εκτός από μένα. Θα την κράξω την μάνα.

Βάρεσα μια ξεγυρισμένη 39,5άρα το βράδυ, το φχαριστήθηκα. Είχα να νιώσω τέτοιο κρύο από τότε που έκανα σκοπιά στην Σπάρτη, τέτοιον καιρό πριν 15 χρόνια.

Καλημέρα σας. Τσαγάκι ρουλζ.

Δημοσ.

όλοι το ξέρετε το κόκκινο σιρόπι εκτός από μένα. Θα την κράξω την μάνα.

Ροζ! Να πας στο φαρμακειο να παρεις, σε 1 ωρα θα έχεις πυρετο κατω από 34..

Δημοσ.

online poker και ψησιμο διαβασα

λες να πειναω; παιζει.

dtzzc.jpg

όλα καλα! μου πέρασε :-D

δυο μπιφτεκος, ντοματα, τυρι, κρεμμυδι, μαγιονεζα, ελιες, παριζα, αντε γεια

Είχα να νιώσω τέτοιο κρύο από τότε που έκανα σκοπιά στην Σπάρτη, τέτοιον καιρό πριν 15 χρόνια.

και συ ε :fear: είχε και τότε το φακό με τη μανιβέλα, που την έστριβες όπως το αρνί το πάσχα για να κρατήσει δυο λεπτά το φως που έφτανε τη πρώτη μπότα σου;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ο leftermann ήταν το '97 στη Σπάρτη, ήμαστε μαζί. Το κρύο παλευόταν κάπως, εκείνη η υγρασία όμως, ειδικά στην περίπολο γύρω από το χώρο εκπαίδευσης των οδηγών, ήταν φοβερή. Μέχρι να κάνεις δύο βόλτες μούσκευες. Αποστραγγισμένο έλος ήταν η περιοχή, όμορφα. Ευτυχώς δεν ήμουν καλοκαίρι εκεί, δε θέλω να σκέφτομαι τι κουνούπι έπαιζε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...