Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τελικά δεν έκανες σωστά καμία χρήση.

Πουλές, μια φορά ξεκινάμε να πάμε στα χιόνια με έναν φίλο, 2 αμάξια. Εγώ είχα αλυσίδες, αυτός πάει αγοράζει τις πιο φτηνές, για την περίσταση. "Έλα μωρέ, πότε θα ξαναπάω στα χιόνια". Τις φοράει και του σπάει η μία στο πρώτο χιλιόμετρο. Χριστούς, καντήλια, παναγίες, αγίους. Τι του φταίγανε άμα ήταν ματζίρης; Γι αυτο λοιπόν, ο μπάρμπα λέφτερμανν και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν: μην αγοράζεις ποτέ το πιό φτηνό εργαλείο που θα βρεις.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

2012-01-26%2014.35.26.jpg

Το να σου εχει κολλησει ενα τραγουδι και να μη μπορεις να θυμηθεις τον τιτλο του [και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις να εχεις καποιο στοιχειο για να το googlaρεις] ειναι σα να θες να "ξεφορτωσεις" και να μη σου βγαινει.....

Δημοσ.

Σεισμός μεγάλος παιδιά 5,6 ρίχτερ .Τον ένιωσα κάλα!

Στην Σαντορίνη.

Ρέθυμνο είμαι εγώ.κουνιόταν όλο το σπίτι για 6 δευτερόλεπτα!

http://www.earthquakenet.gr/

τα ψέμματα τελείωσαν .το ηφαίστειο θα ξυπνήσει.

Η κυβερνηση και οι σεισμολόγοι το κρύβουν βέβαια .αλλα νταξ

εντιτ:

Μόλις έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι μου!

πλακίτσα :lol:

Δημοσ.

Επίσης στατε να συμπληρώσω ότι η κινεζια που τερματιζει τα καλωδια έχει ενα ποσοστο επιτυχιας 20-25%.. Παλι καλα που ηταν φθηνο το καλώδιο αλλιως θα ακουγαν πολλές κατάρες.

Βασικά το χέρι σου έχει πρόβλημα, εμένα μια χαρά τερματίζονται και με κινεζιές και με γερμανιές.

Και το ροζ σιροπακι ειναι μυκοθιολ

Δημοσ.

Δεν το νομιζω, τερματιζει 5-6 pins και αφηνει ξεκαρφωτα τα αλλα 2 (συνηθως τα τελευταια) ή στραβώνει μερικα από αυτά.

Δημοσ.

Και γω θελω μια μπουγατσα με κρεμα. :-( Αδιαφορο για το αν θα γινουν εκλογες ή οχι, ετσι κι αλλιως αλλοι αποφασιζουν.

Δημοσ.

Kαλα δεν ξέρεις το ροζ σιροπακι;;;;;;;;; Αν ηξερα ονομα θα επινα 1 μπουκαλι την ημερα χαλαρα, ηταν πεντανοστιμο, χαιρόσουν να αρρωσταίνεις.

Πραγματικά δεν είχα χειρότερο , ήταν υπερβολικά γλυκό . :eek:

γαμω το κρυο μπδγ και το πρωινο ξυπνημα, τι ξυπνημα δηλαδη κοιμηθήκαμε και καθόλου;

Ρεπό :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...