leftermann Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 και τελικά δεν έκανες σωστά καμία χρήση. Πουλές, μια φορά ξεκινάμε να πάμε στα χιόνια με έναν φίλο, 2 αμάξια. Εγώ είχα αλυσίδες, αυτός πάει αγοράζει τις πιο φτηνές, για την περίσταση. "Έλα μωρέ, πότε θα ξαναπάω στα χιόνια". Τις φοράει και του σπάει η μία στο πρώτο χιλιόμετρο. Χριστούς, καντήλια, παναγίες, αγίους. Τι του φταίγανε άμα ήταν ματζίρης; Γι αυτο λοιπόν, ο μπάρμπα λέφτερμανν και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν: μην αγοράζεις ποτέ το πιό φτηνό εργαλείο που θα βρεις.
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Ζω ή πέθανα; Σάπισα στον ύπνο.
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το να σου εχει κολλησει ενα τραγουδι και να μη μπορεις να θυμηθεις τον τιτλο του [και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις να εχεις καποιο στοιχειο για να το googlaρεις] ειναι σα να θες να "ξεφορτωσεις" και να μη σου βγαινει.....
sugata Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 search το γαμωστίχο που σου έχει κολλήσει. Αν δεν έχει, τον ήπιες. Try harder. http://www.youtube.com/watch?v=6Wh7n30xVL8
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Έγραψα το ποίημα μου και φτιάξανε το app! Sent from my iPhone using Insomnia
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σεισμός μεγάλος παιδιά 5,6 ρίχτερ .Τον ένιωσα κάλα! Στην Σαντορίνη. Ρέθυμνο είμαι εγώ.κουνιόταν όλο το σπίτι για 6 δευτερόλεπτα! http://www.earthquakenet.gr/ τα ψέμματα τελείωσαν .το ηφαίστειο θα ξυπνήσει. Η κυβερνηση και οι σεισμολόγοι το κρύβουν βέβαια .αλλα νταξ εντιτ: Μόλις έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι μου! πλακίτσα
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Επίσης στατε να συμπληρώσω ότι η κινεζια που τερματιζει τα καλωδια έχει ενα ποσοστο επιτυχιας 20-25%.. Παλι καλα που ηταν φθηνο το καλώδιο αλλιως θα ακουγαν πολλές κατάρες. Βασικά το χέρι σου έχει πρόβλημα, εμένα μια χαρά τερματίζονται και με κινεζιές και με γερμανιές. Και το ροζ σιροπακι ειναι μυκοθιολ
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν το νομιζω, τερματιζει 5-6 pins και αφηνει ξεκαρφωτα τα αλλα 2 (συνηθως τα τελευταια) ή στραβώνει μερικα από αυτά.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 γαμω το κρυο μπδγ και το πρωινο ξυπνημα, τι ξυπνημα δηλαδη κοιμηθήκαμε και καθόλου;
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 online poker και ψησιμο διαβασα λες να πειναω; παιζει.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 παραταση της κυβερνησης παπαδημου μεχρι το σεπτεμβρη λεει θελει η τροικα.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Και γω θελω μια μπουγατσα με κρεμα. Αδιαφορο για το αν θα γινουν εκλογες ή οχι, ετσι κι αλλιως αλλοι αποφασιζουν.
black_widow Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Kαλα δεν ξέρεις το ροζ σιροπακι;;;;;;;;; Αν ηξερα ονομα θα επινα 1 μπουκαλι την ημερα χαλαρα, ηταν πεντανοστιμο, χαιρόσουν να αρρωσταίνεις. Πραγματικά δεν είχα χειρότερο , ήταν υπερβολικά γλυκό . γαμω το κρυο μπδγ και το πρωινο ξυπνημα, τι ξυπνημα δηλαδη κοιμηθήκαμε και καθόλου; Ρεπό
Προτεινόμενες αναρτήσεις