Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

για να μη το εχεις πάρει τζάμπα; σου φέρνει και στο ρίχνει καπάκι;

Πουλ μουρ χάπι έτσι.;ρ

Δημοσ.

Lefter πιες εκεινο το ροζ σιροπάκι (αν βγαινει ακομα) που όλα τα παιδακια θελαμε να αρρωστησουμε για να μας δωσουν από αυτο. Ολο το μπουκαλι ομως να δουμε τι θα γινει.

Καπου εδω πρέπει να τονισω τη σημασια του να εισαι σταθερός πελατης σε φουρνο, μπουγατσαδικο κλπ, πας λιγο πριν κλεισουν και σου πετανε την ατακα, "περισσεψαν 2 μπουγατσουλες να κερασω;", "Να βαλω και μια πιτσα να τελειώνει γιατι θελω να κλεισω;"

Δημοσ.

Kαλα δεν ξέρεις το ροζ σιροπακι;;;;;;;;; Αν ηξερα ονομα θα επινα 1 μπουκαλι την ημερα χαλαρα, ηταν πεντανοστιμο, χαιρόσουν να αρρωσταίνεις.

Δημοσ.

δεν αρρώσταινα μικρός μάλλον... Ούτε τώρα αρρωσταίνω, τελευταίος κόλλησα από όλους.

Καλά ρε, περιμένεις να σε δωροδοκήσω με τσιπουράκι για να ψηφίσεις το άσμα μου;

ωπ, χαθήκαμε ρε Κρις! Πότε θα βρεθούμε για κάνα γκαϊφέ, να σου δώσω κι εκείνο το μπουκάλι το τσίπουρο, εκείνο που σου κρατάω τόσο καιρό ντε.

Δημοσ.

δεν αρρώσταινα μικρός μάλλον... Ούτε τώρα αρρωσταίνω, τελευταίος κόλλησα από όλους.

ωπ, χαθήκαμε ρε Κρις! Πότε θα βρεθούμε για κάνα γκαϊφέ, να σου δώσω κι εκείνο το μπουκάλι το τσίπουρο, εκείνο που σου κρατάω τόσο καιρό ντε.

Τον άλλονα, τον σαρδανάπαλο, τον Αχιλλέα τον έχεις δει καθόλου;

Δημοσ.

Σε εχω ψηφισει εδω και ώρα. Για καφε με τσιπουρο μετα τις 17/2..

Δημοσ.

Επίσης στατε να συμπληρώσω ότι η κινεζια που τερματιζει τα καλωδια έχει ενα ποσοστο επιτυχιας 20-25%.. Παλι καλα που ηταν φθηνο το καλώδιο αλλιως θα ακουγαν πολλές κατάρες.

Δημοσ.

Επίσης στατε να συμπληρώσω ότι η κινεζια που τερματιζει τα καλωδια έχει ενα ποσοστο επιτυχιας 20-25%.. Παλι καλα που ηταν φθηνο το καλώδιο αλλιως θα ακουγαν πολλές κατάρες.

Έχω στη μηχανή το εργαλείο, λογικά TELE είναι.

Πρέπει να χει ενώσει ίσα με 2χλμ utp και δεν εχει πάθει πράμα;ρ

Δημοσ.

εγώ σου είχα πει: ακριβά εργαλεία να παίρνεις.

Δημοσ.

εγώ σου είχα πει: ακριβά εργαλεία να παίρνεις.

Κια γω αυτης της αποψης ειμαι αλλά αυτο το ηθελα για 3-4 χρήσεις (που τελικα έγιναν 15) γι' αυτο και τσιγκουνευτηκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...