Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έπεσε το πρότελευταίο τελευταίο κάστρο. 4 στους 5 με πυρετό. Χάρμα. Μας βλέπει η μικρή και γελάει.

Πείτε κάνα βαρβάτο αντιπυρετικό.

Πορτοκαλάδα.;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

panadol cold & flu

το ponstan δεν ειναι αρκετα ισχυρο? για να δοθει και σε παιδια?

σε βαρβάτο πυρετό λόγω βρογχοπνευμονίας που είχα πιτσιρικάς, ε ήθελε βαρβάτο αντιπυρετικό. ο γιατρός τότες μας είχε πει, μια ντεπον, μια πονσταν.

Και σε πρόσφατη αμυγδαλίτιδα με πυρετο που δεν έριχνε το ντεπον, με πονσταν την έβγαλα λεφτερ. Περαστικά, γρήγορα.

Δημοσ.

σε βαρβάτο πυρετό λόγω βρογχοπνευμονίας που είχα πιτσιρικάς, ε ήθελε βαρβάτο αντιπυρετικό. ο γιατρός τότες μας είχε πει, μια ντεπον, μια πονσταν.

Και σε πρόσφατη αμυγδαλίτιδα με πυρετο που δεν έριχνε το ντεπον, με πονσταν την έβγαλα λεφτερ. Περαστικά, γρήγορα.

Eγω παντως σε κατι ημικρανιες που ειχα, δεν περναγαν ουτε με φαρμακα για ημικρανιες. Μολις πηρα το ponstan εγινα περδικι :-D

Και ιατρος παντως μου εχει πει πως ειναι ισχυρο παυσιπονο..

Δημοσ.

για μένα ρε. Στα παιδιά ξέρω τι να δώσω. Το πιο μπαρούτι θέλω, δεν μπορώ να έχω πυρετό.

Ντεπόν σε υπόθετο, για να μάθεις τότε..;ρ

Δημοσ.

μη μου θυμιζεις ημικρανίες.. γιατί θα ξαναπάθω. πρώτη φορά στη ζωή μου ημικρανία το καλοκαίρι. ακουγα ήχο και ηθελα να πηδηξω απο το μπαλκονι. με χτύπαγε φως και νόμιζα οτι με χτυπαγε συμμορία με ροπαλα κατακέφαλο. για ώρες αυτό το πράμα. απο τις χειρότερες εμπειρίες μου.

Δημοσ.

μη μου θυμιζεις ημικρανίες.. γιατί θα ξαναπάθω. πρώτη φορά στη ζωή μου ημικρανία το καλοκαίρι. ακουγα ήχο και ηθελα να πηδηξω απο το μπαλκονι. με χτύπαγε φως και νόμιζα οτι με χτυπαγε συμμορία με ροπαλα κατακέφαλο. για ώρες αυτό το πράμα. απο τις χειρότερες εμπειρίες μου.

Χαχαχαχα α εγω εχω 2-3 φορες το μηνα, και μαζι με εμετο που κανω, βγαζω τα εντερα μου. Μονο με υπνο περναει , μπορω και να κοιμαμαι ολη μερα :/

Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σας.

Εγώ για πολύ πιο αθώες παθολογίες (παρανυχίδα, καταρροή, βλεφαρίδα στο μάτι) λύγισα και ξεκίνησα τα ναρκωτικά.

Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σας.

Εγώ για πολύ πιο αθώες παθολογίες (παρανυχίδα, καταρροή, βλεφαρίδα στο μάτι) λύγισα και ξεκίνησα τα ναρκωτικά.

Την ηρωίνη την ξεκίνησες με το που έχασες την παρθενιά σου; :Ρ

Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σας.

Ετσι πεφτουν ολοι στο βουρκο και αρχιζουν τα ναρκωτικα.

Ευχομαι να βγεις και γρηγορα.

Τα περαστικα μου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...