Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα μας. Ξεφυτρωνουμε απο το πουθενά, ψηφίζουμε και φίλιππο.

ΥΠΟΠΤΟ

Οντως. Πρεπει να ερευνηθει.

εβαλε την ξαδερφη του ο φιλιππος

Είστε κοινοί συκοφάντες και λασπολόγοι. Δηλώνω απερίφραστα ότι η, προφανώς καλλιεργημένη και με γούστο δεσποινίς soso δεν είναι ξαδέρφη μου. Εξάλλου, αν ήταν, δεν θα μου έστελνε αυτή τη σέξι φωτογραφία σε pm!

Αντί να με ευχαριστείτε που χάρις στη μαγική μου πένα έχουμε μια νέα γυναικεία παρουσία στο ανδροκρατούμενο off-topic, με συκοφαντείτε με ιταμές κατηγορίες (πού 'σαι σάγια να δεις το πλούσιο λεξιλόγιό μου).

Ακομα διχαζομαι ποιον θα ψηφισω και δε βλεπω Pm με προσφορες.

Εντάξει, μια ιδέα θα ήταν να ψηφίσεις κάποιον που σου στάθηκε όταν πάλευες με το θάνατο...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ναι ναι στον Impious ομως

τι θα μου αφιερωσεις?

φιλάκια, ουτως ή άλλως η μουσική δε πιστεύω να είναι του στυλ σου...

Δημοσ.

Είστε κοινοί συκοφάντες και λασπολόγοι. Δηλώνω απερίφραστα ότι η, προφανώς καλλιεργημένη και με γούστο δεσποινίς soso δεν είναι ξαδέρφη μου. Εξάλλου, αν ήταν, δεν θα μου έστελνε αυτή τη σέξι φωτογραφία σε pm!

Αντί να με ευχαριστείτε που χάρις στη μαγική μου πένα έχουμε μια νέα γυναικεία παρουσία στο ανδροκρατούμενο off-topic, με συκοφαντείτε με ιταμές κατηγορίες (πού 'σαι σάγια να δεις το πλούσιο λεξιλόγιό μου).

Εντάξει, μια ιδέα θα ήταν να ψηφίσεις κάποιον που σου στάθηκε όταν πάλευες με το θάνατο...

Ρε, ΡΕ, δεν ντρέπεσαι λίγο ΡΕ;

Γλύφτράκο, έτσι και είμαστε στο γυμνάσιο θα σε δέρναμε στις τουαλέτες, ρε ;ρ

Δημοσ.

Μια άλλη ιδέα αυτόν που σου στάθηκε όταν πάλευες με τα γουιντοζ και τα λινουξ

Λεω γω τωρα

Δημοσ.

καλα τωρα καταλαβα τι εχει παιχτει

Λενε να γραφεις οτι ξερεις (για αυτο και εγω εχω 100 σελιδες για το ποσο μισω τον εαυτο μου και με το να παραπονιεμαι) για αυτο και ο φιλιππος εγραψε το ποιημα της δεξιωσης του γαμου του οπως του τα εχει πει η μελουσα κυρια φιλιππα (γιατι οπως ειναι γνωστο, οι γυναικες κανονιζουν τα παντα σε αυτο το θεμα) και απλα αλλαξε τα ονοματα για να μας καλοπιασει.

Παντελη εγω δεν ειπα τιποτα οταν σε ειδα να παλευεις με τον λουσι γυμνος στις τουαλετες παντως

Δημοσ.

καλα τωρα καταλαβα τι εχει παιχτει

Λενε να γραφεις οτι ξερεις (για αυτο και εγω εχω 100 σελιδες για το ποσο μισω τον εαυτο μου και με το να παραπονιεμαι) για αυτο και ο φιλιππος εγραψε το ποιημα της δεξιωσης του γαμου του οπως του τα εχει πει η μελουσα κυρια φιλιππα (γιατι οπως ειναι γνωστο, οι γυναικες κανονιζουν τα παντα σε αυτο το θεμα) και απλα αλλαξε τα ονοματα για να μας καλοπιασει.

Μικρέ Γκαιμπελίσκε, αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Δήθεν τυχαία αναφέρεις ότι παντρεύομαι για να αναχαιτίσεις το ρεύμα που έχω στο γυναικείο φύλο, έτσι; Κορίτσια, μην τον ακούτε, είμαστε ανοιχτοί σε τρίο, ψηφίστε ελεύθερα.

Καταγγελω οτι ο διαγωνισμος ειναι στημμενος. Ακομα περιμενω την επιταγη μου στο paypal :mad: :mad:

Λυπάμαι, αλλά συναλλαγές κάνω μόνο με φακελάκια. Η δύναμη της συνήθειας.

Δημοσ.

για πείτε καμμια συμβουλή για να γνωρίσω κανα γκομενάκι στο γυμναστήριο με σκοπό τη σχέση.

Σε 5 λεπτά φεύγω.

Ευχαριστώ.

τις μιλησες ή την κοιταγες απο τον καθρεφτη...?

Δημοσ.

Μικρέ Γκαιμπελίσκε, αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Δήθεν τυχαία αναφέρεις ότι παντρεύομαι για να αναχαιτίσεις το ρεύμα που έχω στο γυναικείο φύλο, έτσι; Κορίτσια, μην τον ακούτε, είμαστε ανοιχτοί σε τρίο, ψηφίστε ελεύθερα.

Σιγα μην το πα για αυτο! Επειδη δεν μας καλεσες το ειπα.

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Μετα απο 1 λεπτο , που το διαβαζα και το ξαναδιαβαζα , καταλαβα τι εννοουσες. :P

Δημοσ.

Παντελη εγω δεν ειπα τιποτα οταν σε ειδα να παλευεις με τον λουσι γυμνος στις τουαλετες παντως

Ναι αλλα ψηφισε φιλιππο ο εκμεταλλευτής

Δημοσ.

τσαμπα πηγε και αυτο?

Εγω σε μια ψυχη εφερα κρεμες, και αυτη τιποτα. Να φανταστεις ειχα βαλει και απο την δικια μου κρεμα μεσα...

Δημοσ.

έπεσε το πρότελευταίο τελευταίο κάστρο. 4 στους 5 με πυρετό. Χάρμα. Μας βλέπει η μικρή και γελάει.

Πείτε κάνα βαρβάτο αντιπυρετικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...