leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν θες να την ακούσεις... εσύ ειδικά έχεις λόγο να ΜΗΝ την ακούσεις... γιατί εγώ ειδικά;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 γιατί εγώ ειδικά; α... αααα... αααααααααααααα.... δεν ξέρω....
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 φύγε από δω ρε αποστάτη, που μας το παίζεις και καλά ναούμε κι έτσι. Απλά δεν είχες γεννηθεί στην κατοχή. Αν είχες γεννηθεί, θα ήσουν. Λέγε λέω.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ειπε ο πρωην τρομοκρατης νυν Μοντερεητορ
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 φύγε από δω ρε αποστάτη, που μας το παίζεις και καλά ναούμε κι έτσι. Απλά δεν είχες γεννηθεί στην κατοχή. Αν είχες γεννηθεί, θα ήσουν. Λέγε λέω. Αν ζούσα την κατοχή τώρα θα'χα περιουσία... απλά αναφέρθηκε το όνομα σου... ολόκληρο... σε δώσανε στεγνά ειπε ο πρωην τρομοκρατης νυν Μοντερεητορ παιδί ήμουν... ήθελα να σώσω τον κόσμο
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν ζούσα την κατοχή τώρα θα'χα περιουσία... απλά αναφέρθηκε το όνομα σου... ολόκληρο... σε δώσανε στεγνά μμμ, οι εκπομπάρχηδες το έκανα αυτό ε; Να δώσω κι εγώ τα ονόματά τους στον λαό λες; Αυτό θα κάνω, με την πρώτη ευκαιρία.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 α...ααααα.....αααααααααααααααα... δεν ξέρω... εγώ δεν ξέρω τίποτα... μην με ανακατεύετε
FilipposMD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αν ζούσα την κατοχή τώρα θα'χα περιουσία... απλά αναφέρθηκε το όνομα σου... ολόκληρο... σε δώσανε στεγνά Ρε ψεύτη, αφού μετά εξήγησε ο Lucifer ότι "είπε ένα τυχαίο επώνυμο". Υπονοείς ότι δεν σε έπεισε;
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ρε ψεύτη, αφού μετά εξήγησε ο Lucifer ότι "είπε ένα τυχαίο επώνυμο". Υπονοείς ότι δεν σε έπεισε; "είπε ένα τυχαίο επώνυμο" ... "λεφτά υπάρχουν"... "δεν ήξερα ότι είναι 16 χρονών"... "μωρό μου ήσουν ο καλύτερος εραστής που είχα ποτέ"...
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 πείτε τι είπε, να σας πω αν είναι αλήθεια Λογικά το κανονικό θα είπε ο λαλάκας, γιατί να πει τυχαίο.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κυριε Pantelwolf ονομαζομαι Μπλαμπλα και σας παιρνω εκ μερους της Τάδεμπανκ. Μπορειτε για να να μου επιβεβαιωσετε τα στοιχεια σας να μου πειτε το ονομα πατρος; Οχι Πως; Οχι Κυριε Pantelwolf σας εχω καλεσει για μια ενημερωση μπλαμπλα συνεχιζει ακαθεκτη Το κανονικό είπε λεφτερ, το κανονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις