Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αυτα ειναι να στην λενε κι να μην το καταλαβαινεις. Την γιν την εχουν ολοι για καλη και γλυκια. Εγω που ειμαι ολο με παρεξηγουν. Ποιος σε παρεξηγει; Ποιος; Εγω, που σου έχω κανει ανοιχτη προταση γαμου και με φτυνεις; ΕΓΩ;
thanocaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αυτα ειναι να στην λενε κι να μην το καταλαβαινεις. Την γιν την εχουν ολοι για καλη και γλυκια. Εγω που ειμαι ολο με παρεξηγουν. Εγώ την κάνω για μεγάλη κλώσα τη Γιν. Εσύ πάλι μου είσαι πιο συμπαθής. Οπότε μη σε παίρνει από κάτω. ΥΓ> Στο τόπικ των ποιημάτων δεν έχεις ψηφίσει ε; ΕΝΤΙΤ: Κρις, η Σάγια πρώτα έχει να εξαργυρώσει μια νύχτα με το κορμί μου παραδομένο στις πιο άρρωστες ορέξεις της. Στην ουρά κύριος.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ποιος σε παρεξηγει; Ποιος; Εγω, που σου έχω κανει ανοιχτη προταση γαμου και με φτυνεις; ΕΓΩ; Δεν μπορω να παντρευτω χριστιανο , ειμαι βουδιστρια. Τι δικαιολογια βρηκα..
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ΕΝΤΙΤ: Κρις, η Σάγια πρώτα έχει να εξαργυρώσει μια νύχτα με το κορμί μου παραδομένο στις πιο άρρωστες ορέξεις της. Στην ουρά κύριος. Θελεις ψηφο για το ποιημα ή οχι; Δεν μπορω να παντρευτω χριστιανο , ειμαι βουδιστρια. Τι δικαιολογια βρηκα.. Δεν ειμαι χριστιανος. Marry me.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και ήρθε η ώρα που θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε δυο ψηφοφ... εμμ... αναγνώστες μου.
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εεε, καταγγέλλω, ο Παντελής ψήφισε τον εαυτό του. Ηχογράφησε κανένας την εκπομπή χτες;
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κι ο τουφας το ιδιο. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Επίσης η σάγια είναι πολύ πιο γλυκιά από τη Γιν, Η γιν ποτέ δε μου υποσχέθηκε σπανακόπιτα.
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 έχεις δίκιο, γιατί όχι; Καλά έκανες λοιπόν.
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ηχογράφησε κανένας την εκπομπή χτες; Δεν θες να την ακούσεις... εσύ ειδικά έχεις λόγο να ΜΗΝ την ακούσεις...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 K γω θελω την εκπομπη γιατι δεν μπορουσα να μπω ουτε τσατ και μετα το δεκαλεπτο κολλουσε κ το στρημ.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ρε, μη μου χαλάτε το ψηστήρι με τη Σάγια.
Sarandis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Το μπλα μπλα έχει ανέβει επίπεδο τελευταία, ψήνομαι να το βάλω homepage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις