Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν συμφωνω μπορει και μια νοικοκυρα να μαγειρευει πολυ καλα. Αυτο γενικα το εσυ εισαι ασχετος, εγω δουλευω σε κουζινα και αφοιυ το λεω εγω ειναι ετσι οκ..μπορει μιας νοικοκυρας το παστιτσιο να ειναι καλυτερο απο σεφ. Τελος παντων.

Και εσυ στις μπανανες σου,,

Ε ναι, εγω αμα παιζω κιθαρα σπιτι μου μπορει να ειμαι και πιο καλος απο τον clapton, και οταν καποιος επαγγελματιας κιθαριστας μου διορθωσει μια μπουρδα που ειπα/εκανα θα του πω οτι ειναι ασχετος.

Οι πιθανοτητες να στεκει κατι τετοιο που λες ξερεις οτι ειναι ελαχιστες ετσι? Φυσικα και ενας μη επαγγελματιας μπορει να φτιαχνει ενα πραγμα τελειο, το να κανει 20 πραγματα τελεια ειναι ομοως απιθανο. Και μην μου πεις "η ταδε οτι μαγειρευει το κανει τελειο" γιατι μαλλον δεν εχεις φαει καλο φαγητο για να καταλαβεις την διαφορα.

Το εσυ εισαι ασχετος δεν στο ειπα αμεσως, εσυ μου ειπες οτι ειμαι ασχετος μιας και δεν βαζω νερο στις ΨΗΤΕΣ πατατες. Σε διορθωσα και εσυ τον χαβα σου.

Θα σου προτεινα σελιδες να διαβασεις για να καταλαβεις την διαφορα προσεγγισης του θεματος μεταξυ ενως επαγγελματια και ενος μη επαγγελματια στο ιδιο θεμα αλλα φυσικα και δεν θα το κανεις.

Δημοσ.

Αν δεν τις βρασεις πρωτα η δεν βαλεις νερο στο ταψι θα γινουν ξηρες. Τεσπα, καντες οπως θες. Απλα ολοι οι αλλοι βαζουν νερο. Τωρα θα μου πεις συ δουλευεις σε κουζινα αρα ξερεις να μαγειρευεις και εγω οχι. |Οκ, καληνυχτα..

Δημοσ.

Αν δεν τις βρασεις πρωτα η δεν βαλεις νερο στο ταψι θα γινουν ξηρες. Τεσπα, καντες οπως θες. Απλα ολοι οι αλλοι βαζουν νερο. Τωρα θα μου πεις συ δουλευεις σε κουζινα αρα ξερεις να μαγειρευεις και εγω οχι. |Οκ, καληνυχτα..

Εχεις δικιο, γιατι καποιος δεν εχει σκεφτει να ρυθμισει σωστα την θερμοκρασια στον φουρνο και να μην ηταν απλα on/off. Ελπιζω καποιος να το σκεφτει και να το κανει στο μελλον.

Δημοσ.

Θέλω να απαντήσω στο θέμα με τις εκτρώσεις, να ξεκλειδωθεί άμεσα!

"Εγώ κυοφορώ, δικό μου το παιδί, ότι θέλω κάνω!", μείνε έγκυος μόνη σου μαλάκω, α δεν μπορείς! Α ξέχασα την υπογραφή τους μόνο οι άντρες προσέχουν, τα μουνιά μπαίνουν παντού... Μόνο μία γυναίκα ολοκληρώνεται με την τεκνοποίηση, ο άντρας απλά τέλειωσε μωρέ πριν κάτι μήνες, μη φανταστείς ούτε είδηση δεν το πήρε, αλλά τώρα θα γίνει μάνα,μητέρα, μανούλα, μαμά... Από τον άχρηστο.

Και θέλω να πω την άποψη μου για τους δολοφόνους και τους άλλους.

Δημοσ.

Παρε τηλ και βγαλε το σκουφι.. εχουν περασει τα χριστουγεννα. Γενικως μια καθυστερηση υπαρχει.

Το παστίτσιο μωρή!

Πρωτον να μου μιλας πιο γλυκα. Ακου μωρη. Δεν ειμαι καθολου μωρη. Κατα τα αλλα σιγα μην σε καιρο οικονομικης κρισης σου φτιαξω παστιτσιο..να πας σε εστιατοριο να παρεις μια μεριδα μονος σ. Οριστε μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...