Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω μια φορα και να μην βρασω τις πατατες δεν βαζω νερο. Θα ξερεις πιο καλα οπως ειπαμε. Περιμενω της απαντησεις σου σε αυτα που σε ρωτησα
ΤόξοΛονδρέζος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Tojo μακρια ειναι δικος μου, λεμε.. Σε γελασανε φιλεναδα.Τουφινος ειναι εδω, μεχρι να ρθεις εσυ απο Ελλαδα ....θα χουμε κανει τα σοδομα κ τα γομαρα
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Εγω μια φορα και να μην βρασω τις πατατες δεν βαζω νερο. Θα ξερεις πιο καλα οπως ειπαμε. Περιμενω της απαντησεις σου σε αυτα που σε ρωτησα Απο το ιντερνετ δινοντας συνταγες αλλων οτι θες σιυ φτιαχνω..
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υποτιμάς τον άνθρωπο. Τι ζόρι τραβάς;
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σαγια, ξαναλεω, δουλευω 4.5 χρονια επαγγελματικα σε κουζινες. Αυτο περναει τον αιματοεγκεφαλικο φραγμο σου?
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Με ρωτησε αν μπορω να δωσω συμβουλες για κατι και του ειπα οτι μπορω. Που τον υποτιμησα;
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Οταν θα ξερεις γιατι μιλας, ΔΕΙΝΕ αβερτα. Οταν δεν εχεις ιδεα για το τι μιλανε οι αλλοι το βουλωνεις. Ειπες κατι, σε διορθωσα και εσυ εκει το τραγουδι σου.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σαγια, ξαναλεω, δουλευω 4.5 χρονια επαγγελματικα σε κουζινες. Αυτο περναει τον αιματοεγκεφαλικο φραγμο σου? Οκ, μην αλλαζεις θεμα. Οταν θα ξερεις γιατι μιλας, ΔΕΙΝΕ αβερτα. Οταν δεν εχεις ιδεα για το τι μιλανε οι αλλοι το βουλωνεις. Ειπες κατι, σε διορθωσα και εσυ εκει το τραγουδι σου. Αφου μπορω. Τι να κανουμε; Μην ζηλευεις
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μην κανεις παιδια, μην περασεις το dna σου στην επομενη γενια.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μην κανεις παιδια, μην περασεις το dna σου στην επομενη γενια. Απλα βρε τουφα λες περιεργα πραγματα. Λες πχ οτι μονο οσοι δουλευουν επαγγελματικα στην κουζινα μαγειρευουν καλα. ΅Ψεμα, ξερεις ποσες νοικοκυρες μαγειρευουν ωραια;
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Απλα βρε τουφα λες περιεργα πραγματα. Λες πχ οτι μονο οσοι δουλευουν επαγγελματικα στην κουζινα μαγειρευουν καλα. ΅Ψεμα, ξερεις ποσες νοικοκυρες μαγειρευουν ωραια; Ειπα οτι αυτος που δουλευει σε μια κουζινα μαγειρευει ΠΙΟ καλα, εχει πιο πολυ εμπειρια, ξερει ποιες μεθοδοι δουλευουν 100% για το καθε υλικο και δεν λεει κουφαμαρες του στυλ "βαλε νερο στις ΨΗΤΕΣ πατατες" Και λεω σε σοβαρο μερος, οχι στην ταβερνα του μπακουλα που ο ιδιοκτητης ξύνετε ολη μερα.
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ψεμα, ξερεις ποσες νοικοκυρες μαγειρευουν ωραια; Έτσι. To your kitchen!
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ειπα οτι αυτος που δουλευει σε μια κουζινα μαγειρευει ΠΙΟ καλα, εχει πιο πολυ εμπειρια, ξερει ποιες μεθοδοι δουλευουν 100% για το καθε υλικο και δεν λεει κουφαμαρες του στυλ "βαλε νερο στις ΨΗΤΕΣ πατατες" Και λεω σε σοβαρο μερος, οχι στην ταβερνα του μπακουλα που ο ιδιοκτητης ξύνετε ολη μερα. Δεν συμφωνω μπορει και μια νοικοκυρα να μαγειρευει πολυ καλα. Αυτο γενικα το εσυ εισαι ασχετος, εγω δουλευω σε κουζινα και αφοιυ το λεω εγω ειναι ετσι οκ..μπορει μιας νοικοκυρας το παστιτσιο να ειναι καλυτερο απο σεφ. Τελος παντων. Έτσι. To your kitchen! Και εσυ στις μπανανες σου,,
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Λοιπομ παω ευτυχισμενη για υπνο. Καληνυχτα και ευχαριστω , ειχε γελιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις