Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μια φορα και να μην βρασω τις πατατες δεν βαζω νερο. Θα ξερεις πιο καλα οπως ειπαμε. Περιμενω της απαντησεις σου σε αυτα που σε ρωτησα

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγω μια φορα και να μην βρασω τις πατατες δεν βαζω νερο. Θα ξερεις πιο καλα οπως ειπαμε. Περιμενω της απαντησεις σου σε αυτα που σε ρωτησα

Απο το ιντερνετ δινοντας συνταγες αλλων οτι θες σιυ φτιαχνω..

Δημοσ.

Σαγια, ξαναλεω, δουλευω 4.5 χρονια επαγγελματικα σε κουζινες. Αυτο περναει τον αιματοεγκεφαλικο φραγμο σου?

Δημοσ.

Οταν θα ξερεις γιατι μιλας, ΔΕΙΝΕ αβερτα. Οταν δεν εχεις ιδεα για το τι μιλανε οι αλλοι το βουλωνεις.

Ειπες κατι, σε διορθωσα και εσυ εκει το τραγουδι σου.

Δημοσ.

Σαγια, ξαναλεω, δουλευω 4.5 χρονια επαγγελματικα σε κουζινες. Αυτο περναει τον αιματοεγκεφαλικο φραγμο σου?

Οκ, μην αλλαζεις θεμα.

Οταν θα ξερεις γιατι μιλας, ΔΕΙΝΕ αβερτα. Οταν δεν εχεις ιδεα για το τι μιλανε οι αλλοι το βουλωνεις.

Ειπες κατι, σε διορθωσα και εσυ εκει το τραγουδι σου.

Αφου μπορω. Τι να κανουμε; Μην ζηλευεις

Δημοσ.

Μην κανεις παιδια, μην περασεις το dna σου στην επομενη γενια.

Απλα βρε τουφα λες περιεργα πραγματα. Λες πχ οτι μονο οσοι δουλευουν επαγγελματικα στην κουζινα μαγειρευουν καλα. ΅Ψεμα, ξερεις ποσες νοικοκυρες μαγειρευουν ωραια;

Δημοσ.

Απλα βρε τουφα λες περιεργα πραγματα. Λες πχ οτι μονο οσοι δουλευουν επαγγελματικα στην κουζινα μαγειρευουν καλα. ΅Ψεμα, ξερεις ποσες νοικοκυρες μαγειρευουν ωραια;

Ειπα οτι αυτος που δουλευει σε μια κουζινα μαγειρευει ΠΙΟ καλα, εχει πιο πολυ εμπειρια, ξερει ποιες μεθοδοι δουλευουν 100% για το καθε υλικο και δεν λεει κουφαμαρες του στυλ "βαλε νερο στις ΨΗΤΕΣ πατατες"

Και λεω σε σοβαρο μερος, οχι στην ταβερνα του μπακουλα που ο ιδιοκτητης ξύνετε ολη μερα.

Δημοσ.

Ειπα οτι αυτος που δουλευει σε μια κουζινα μαγειρευει ΠΙΟ καλα, εχει πιο πολυ εμπειρια, ξερει ποιες μεθοδοι δουλευουν 100% για το καθε υλικο και δεν λεει κουφαμαρες του στυλ "βαλε νερο στις ΨΗΤΕΣ πατατες"

Και λεω σε σοβαρο μερος, οχι στην ταβερνα του μπακουλα που ο ιδιοκτητης ξύνετε ολη μερα.

Δεν συμφωνω μπορει και μια νοικοκυρα να μαγειρευει πολυ καλα. Αυτο γενικα το εσυ εισαι ασχετος, εγω δουλευω σε κουζινα και αφοιυ το λεω εγω ειναι ετσι οκ..μπορει μιας νοικοκυρας το παστιτσιο να ειναι καλυτερο απο σεφ. Τελος παντων.

Έτσι. To your kitchen!

Και εσυ στις μπανανες σου,,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...