saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Στοκε σαγια, δεν εχεις ιδεα για τα εστιατορια, το παιζεις και ειδικη. Τα εστιατορια δουλευουν ΚΑΙ το μεσημερι ξερεις. Δεν δουλευω εδω και 2 μηνες γιατι εχω προβλημα υγειας, οχι πως πρεπει να σου δωσω λογαριασμο. Εχω δουλεψει πιο πολυ σε 4μιση χρονια απο οσο εχεις δουλεψει στην ζωη σου. Οταν κανεις 90 ωρες σε 5 μερες, κοιμασε 4 ωρες καθε βραδυ και κανεις παλι το 18ωρο την επομενη μερα, ολη μερα στο ποδι, και το minimum που δουλευεις στο 5μερο ειναι 60 ωρες ελα να τις μετρήσουμε και να δουμε αν θα μπορεις να αντεξεις μιση μερα σε εστιατοριο. Τωρα θα πεις παλι την παλια σου μπουρδα οτι η αγγλικη κουζινα δεν ειναι καλη επειδη δεν εχει αγγλικα μαγαζια στην ελλαδα? Ή οτι τα εστιατορια ετοιμαζουν το φαγητο την μερα για να το πουλησουν το βραδυ? Να ξερω να τα γραψω στo saya paints (η σαγια ζωγραφιζει γιατι δεν ξερω αν ξερεις και αγγλικα μιας και δεν εχει πολλους αγγλους στην ελλαδα) Ξερεις το φαγητο μαγειρευετε κατα παραγγελια στα καλα μαγαζια. Ποτε μου δεν εχω δουλεψει σε κατι που ετοιμαζεις απο πριν (εκτος αν λεμε για πραγματα που πρεπει να σταθουν στο ψυγειο οπως τα πιο πολλα γλυκα) Αλλη ερωτηση? ps: κοβω το δεξι μου απαυτο οτι το ενα απο τα + σου ειναι απο τον g_alki. Α, μαλιστα εχεις αναρωτικη; Περαστικα.. ολο ρε παιδι μου αναρωτικες, ρεπο..ναι ξερω τα εχω ακουσει. Για αυτο μου κανει εντυπωση που εισαι εδω τοσες ωρες. Αν ηταν δουλεια γραφειου πες εχεις παραληλα ανοιχτο το ινσομνια και γραφεις. Σαν μαγειρας ομως.. Με τον g-alki μεγαλκη αγαπη εχετε.. χαχαχα .
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι στο διαολο γραφεις?????? Η 4χρονη κορη του φιλου μου επικοινωνει πιο καλα απο σενα.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τι στο διαολο γραφεις?????? Η 4χρονη κορη του φιλου μου επικοινωνει πιο καλα απο σενα. Και επισης ξερει οτι στις πατατες φουρνου βαζουν νερο για να μην γινουν ξερες. Αντιθετα με κατι αλλους. Αλλα μην το κανουμε ζητημα. Τελος παντων. Περιεργα συμβαινουν.
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 επικες στιγμες. ποιο ποιημα νικησε; Δεν εχει βαλει πολλ, το ξέχασε μάλλον αλλά του Φίλιππου άρεσε.
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και επισης ξερει οτι στις πατατες φουρνου βαζουν νερο για να μην γινουν ξερες. Αντιθετα με κατι αλλους. Αλλα μην το κανουμε ζητημα. Τελος παντων. Περιεργα συμβαινουν. Ε ναι ξερει η saya και οχι αυτοι που δουλευουν μια ζωη στα εστιατορια με michelin αστερια ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΓΙΑ http://www.bbc.co.uk/food/recipes/roast_potatoes_64666 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/perfectroastpotatoes_13801 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/roastturkeybreastwit_84870 www.youtube.com/watch?v=b7Wvs5TKRRU www.youtube.com/watch?v=G2ZYTeXVYyU
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μαλιστα, δεν ειδες νερο στην συνταγη αρα δεν θελει. Στην μια περιπτωση τις βραζει πρωτα τις πατατες, στην αλλη το λιπος χηνας που βαζουν στις αλλες δυο ,ηπως ειναι ζωμος με γευση χηνας; Αντρες στην κουζινα..μακρια.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχει βαλει πολλ, το ξέχασε μάλλον αλλά του Φίλιππου άρεσε. Αυτο αλλαζει. Ποσα δινεις;
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σε ολες τις βραζουν πρωτα, και μετα τις βαζουν σε καποιο λιπος (λαδι, βουτυρο, ζωικο λιπος) Δοκιμασε το και θα δεις την διαφορα. Δεν εχω καν αντικολλητικο ταψι στο σπιτι, σε ενα αλουμινενιο τις κανω.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αρα εχει νερο μεσα το φαγητο. Καταλαβες τι σου λεω τοση ωρα; Και μου λες δεν θελει νερο.Αυτο ουτε ασχετος τελειως δεν το λεει..αμαν εισαι.
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ειλικρινα, δεν ξερω αν πρεπει να στεναχωρηθω που εχεις δικαιωμα ψηφου ή να χαρω που δεν ξερω κανεναν τοσο χαζο προσωπικα.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Τουλαχιστον εγω ξερω να μαγειρευω πατατες. Πολυ γελασα παντως να εισαι καλα. Δεν εχει νερο λεει στην συνταγη δεν βλεπεις; Και μεσα στην συνταγη ελεγε βραστε τις πατατες πρωτα. Α ρε τουφα.. θεος.
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι, εσυ το νερο το βαζεις στο ταψι. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ κανεις με οτι σου εδειξα. Και εσυ φυσικα ξερεις να μαγειρευεις πατατες, εχεις δικιο. Παω να παρω τηλεφωνο ολα μου τα αφεντικα να τους ενημερωσω οτι η σαγια ξερει πιο καλα απο εμας και πρεπει να την ακουμε μιας και ειναι expert. Αντε πες μου για retrograding στο αμυλο για να δουμε πως κανεις τον πουρε μιας και εισαι ειδικος. Μετα εξηγησε μου γιατι το μοσχαρισιο κρεας ειναι κοκκινο, την τεχνικη σου για την τελεια κρεμα ζαχαροπλαστικης, τι γινεται στην σοκολατα αναλογα σε ποια θερμοκρασια βρισκεται, τι ρολο παιζει το ph στην κυταρρικη δομη του φαγητου, σε τι πρεπει να μαγειρευουμε το καθε λαχανικο, πως μπορουμε να φτιαξουμε βουτυρο, πως ξεχωριζουμε το λιπος απο το γαλα στο βουτυρο, πως κανουμε τα λαχανικα να μην χανουν το χρωμα τους και επειδη εισαι ΠΟΛΥ ειδικη, την χρηση των διαφορων κολλοειδων στην κουζινα και πως μπορουμε να κανουμε οποιοδηποτε υγρο σε σκονη.
saya Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλα αν ψαξω στο ιντερνετ και πειραματιστω λιγο θα τα βρω ολα αυτα και εννοειται οτι εγω θα ξερω οτι πρεπει να βαλω νερο στο φαι για να μην ξηραθει. Δεν μπορω ρε Τουφα..μου εχεις φτιαξει τρελα την διαθεση.Δηλαδη σε παντρευομαι επι τοπου.
ΤόξοΛονδρέζος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 .Δηλαδη σε παντρευομαι επι τοπου. Τουφα,προλαβαινεις δε προλαβαινεις μαν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις