Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν.

Είμαι σίγουρος πως ανταλλάσσει τους 2 μήνες του μέλιτος με 10 γεύματα σε ταβέρνα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

I DO. βεβαια ο καθενας θα πληρωσει τα εξοδα αλλα ταξιδι του μελιτος θα σε παω.. Α, επισης το καθολικο πασχα θα εχουμε και δωρεαν σπιτι στο Λαιντεν, διπλα στο σπιτι του Αρμιν ;)

Γαμήσου Χρήστο.

Δημοσ.

Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν.

Είμαι σίγουρος πως ανταλλάσσει τους 2 μήνες του μέλιτος με 10 γεύματα σε ταβέρνα.

Στοχος ειναι να την ψησω να βολευτει με κανα ταψι σπανακοπιτα και παστιτσιο από τη μαδερ.

Δημοσ.

Ώπα. Θα μπορούσα να μην ξαναφάω ποτέ για 2 μήνες στο Αμνήζια. Και για ένα μήνα. Τρου στόρυ μπρο.

Δημοσ.

Αν μαθαινα να φτιαχνω σπανακοπιτα θα ανοιγα και ενα μαγαζι "Οι πιτες του Χρηστου" θα βαλω και ντελιβερι τη γυναικα μοσκιτω να ανεμίζει το μαλλι στο πενηνταρακι και θα χεστουμε στο χρημα. Ιουλιο - Αυγουστο, Χριστουγεννα, Πασχα στην Ιμπιζα θα τη βγαζουμε. Και καθαρα δευτερα πικνικ με τον Ατηλιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είμαστε ρομαντικό forum, τι να λέμε τώρα. Το insomnia μας φέρνει πιο κοντά, ένα πράμα.

Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να περάσω από το νήμα της μαγειρικής να δώσω έξτρα εύκολη και γευστική συνταγή για πίτσα (όχι, τα ψωμάκια του τοστ ΔΕΝ είναι βάση πίτσας).

Δημοσ.

Ώπα. Θα μπορούσα να μην ξαναφάω ποτέ για 2 μήνες στο Αμνήζια.

Νομίζω το κόνσεπτ είναι να τον φας για 2 μήνες στο Αμνήζια.

Δημοσ.

Είμαστε ρομαντικό forum, τι να λέμε τώρα. Το insomnia μας φέρνει πιο κοντά, ένα πράμα.

Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να περάσω από το νήμα της μαγειρικής να δώσω έξτρα εύκολη και γευστική συνταγή για πίτσα (όχι, τα ψωμάκια του τοστ ΔΕΝ είναι βάση πίτσας).

Εχουν δωσει στις αρχες του 2ου τοπικ πριν συγχωνευτεί με το παλιο.

Νομίζω το κόνσεπτ είναι να τον φας για 2 μήνες στο Αμνήζια.

Μην γινεσαι πεζος, βραδια ποιησης ετοιμαζετε..

Δημοσ.

να ανεμίζει το μαλλι στο πενηνταρακι

Σκέφτομαι την εικόνα και κλαίω. Αν ανέμιζε αυτό το μαλλί σε 50αράκι, θα φαινόντουσαν κάτι μαλλιά με ροδίτσες από κάτω. ΑΠΌ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σιγά σιγά...

Δημοσ.

Μην γινεσαι πεζος, βραδια ποιησης ετοιμαζετε..

Βλ. ποίηματα για μπύρα και σεξ by Μπουκόφσκι :P φουλ ρομαντισμός λέμεεεε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...