PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν. Είμαι σίγουρος πως ανταλλάσσει τους 2 μήνες του μέλιτος με 10 γεύματα σε ταβέρνα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 I DO. βεβαια ο καθενας θα πληρωσει τα εξοδα αλλα ταξιδι του μελιτος θα σε παω.. Α, επισης το καθολικο πασχα θα εχουμε και δωρεαν σπιτι στο Λαιντεν, διπλα στο σπιτι του Αρμιν Γαμήσου Χρήστο.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν. Είμαι σίγουρος πως ανταλλάσσει τους 2 μήνες του μέλιτος με 10 γεύματα σε ταβέρνα. Στοχος ειναι να την ψησω να βολευτει με κανα ταψι σπανακοπιτα και παστιτσιο από τη μαδερ.
PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Για τέτοια γυναίκα θα πρέπει να μάθεις να φτιάχνεις σπανακόπιτα μόνος σου.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Είμαι σίγουρος πως ανταλλάσσει τους 2 μήνες του μέλιτος με 10 γεύματα σε ταβέρνα. Ώπα. Θα μπορούσα να μην ξαναφάω ποτέ για 2 μήνες στο Αμνήζια. Και για ένα μήνα. Τρου στόρυ μπρο.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αν μαθαινα να φτιαχνω σπανακοπιτα θα ανοιγα και ενα μαγαζι "Οι πιτες του Χρηστου" θα βαλω και ντελιβερι τη γυναικα μοσκιτω να ανεμίζει το μαλλι στο πενηνταρακι και θα χεστουμε στο χρημα. Ιουλιο - Αυγουστο, Χριστουγεννα, Πασχα στην Ιμπιζα θα τη βγαζουμε. Και καθαρα δευτερα πικνικ με τον Ατηλιο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Είμαστε ρομαντικό forum, τι να λέμε τώρα. Το insomnia μας φέρνει πιο κοντά, ένα πράμα. Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να περάσω από το νήμα της μαγειρικής να δώσω έξτρα εύκολη και γευστική συνταγή για πίτσα (όχι, τα ψωμάκια του τοστ ΔΕΝ είναι βάση πίτσας).
PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χρήστο, έκλεισε η δουλειά. Τι προξενιά κάνω αχ ΑΧ ΑΧ
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ώπα. Θα μπορούσα να μην ξαναφάω ποτέ για 2 μήνες στο Αμνήζια. Νομίζω το κόνσεπτ είναι να τον φας για 2 μήνες στο Αμνήζια.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Είμαστε ρομαντικό forum, τι να λέμε τώρα. Το insomnia μας φέρνει πιο κοντά, ένα πράμα. Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να περάσω από το νήμα της μαγειρικής να δώσω έξτρα εύκολη και γευστική συνταγή για πίτσα (όχι, τα ψωμάκια του τοστ ΔΕΝ είναι βάση πίτσας). Εχουν δωσει στις αρχες του 2ου τοπικ πριν συγχωνευτεί με το παλιο. Νομίζω το κόνσεπτ είναι να τον φας για 2 μήνες στο Αμνήζια. Μην γινεσαι πεζος, βραδια ποιησης ετοιμαζετε..
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 να ανεμίζει το μαλλι στο πενηνταρακι Σκέφτομαι την εικόνα και κλαίω. Αν ανέμιζε αυτό το μαλλί σε 50αράκι, θα φαινόντουσαν κάτι μαλλιά με ροδίτσες από κάτω. ΑΠΌ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σιγά σιγά...
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μην γινεσαι πεζος, βραδια ποιησης ετοιμαζετε.. Βλ. ποίηματα για μπύρα και σεξ by Μπουκόφσκι φουλ ρομαντισμός λέμεεεε
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πω ρε σνουμπ δε βαζεις αυτη τη συνταγη γιατι εχω ενα κενο..
ΤόξοΛονδρέζος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πφφφφφφφφ πειτε κατι να μην σας βαριεμαι.Πλητω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις