Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Eχουν ξεφυγει τελειως οι πιτσαρίες στην περιγραφη της πιτσας. Η ατομικη ειναι πλεον για να χορτάσει μοντελο με νευρικη ανορεξια, η οικογενειακη ειναι για να φαει ενας ανθρωπος χωρις να μπορει να πει οτι χορτασε, η γιγας ειναι μαλλον αρκετη για 1 ατομο...

Δημοσ.

Eχουν ξεφυγει τελειως οι πιτσαρίες στην περιγραφη της πιτσας. Η ατομικη ειναι πλεον για να χορτάσει μοντελο με νευρικη ανορεξια, η οικογενειακη ειναι για να φαει ενας ανθρωπος χωρις να μπορει να πει οτι χορτασε, η γιγας ειναι μαλλον αρκετη για 1 ατομο...

Περικοπές.

Δημοσ.

Σε φάση έχεις λεφτά να σκας σε ατομικές πίτσες απόξω;;;;

Τον τελευταίο μήνα έχω σκάσει μαλλιοκέφαλα σε νοίκι-πετρέλαιο-δεή-κοζμοτε-οτε-ασφάλεια-τέλη, που πλέον μετράω το κρουασάν σε φρυγανιές. Πίτσα; Απόξω; Πφφφφ.

Δημοσ.

Παίζει να σε παντρευτεί Chrisxxx.

Eτσι νομιζω. Θα της την πεσω λοιπον.

Σε φάση έχεις λεφτά να σκας σε ατομικές πίτσες απόξω;;;;

Τον τελευταίο μήνα έχω σκάσει μαλλιοκέφαλα σε νοίκι-πετρέλαιο-δεή-κοζμοτε-οτε-ασφάλεια-τέλη, που πλέον μετράω το κρουασάν σε φρυγανιές. Πίτσα; Απόξω; Πφφφφ.

Οχι μονο ατομικες αλλα ΓΙΓΑΣ! Βεβαια εκει που δινω ρεσιταλ ειναι οταν φτιαχνω μονος μου.

νομιζω την εριξα

Δημοσ.

Eτσι νομιζω. Θα της την πεσω λοιπον.

Σε παντρεύομαι μόνο αν μου τάξεις μήνα μέλιτος στο Αμνήζια.

Εσύ φυσικά μπορείς να πας όπου θες και να κάνεις ό,τι θες μ' όποιον θες όσο θες.

Οχι μονο ατομικες αλλα ΓΙΓΑΣ! Βεβαια εκει που δινω ρεσιταλ ειναι οταν φτιαχνω μονος μου.

νομιζω την εριξα

ΠΦΦΦ! 2 μήνες μέλιτος παρακαλώ.
Δημοσ.

Σε παντρεύομαι μόνο αν μου τάξεις μήνα μέλιτος στο Αμνήζια.

Εσύ φυσικά μπορείς να πας όπου θες και να κάνεις ό,τι θες μ' όποιον θες όσο θες.

I DO. βεβαια ο καθενας θα πληρωσει τα εξοδα αλλα ταξιδι του μελιτος θα σε παω.. Α, επισης το καθολικο πασχα θα εχουμε και δωρεαν σπιτι στο Λαιντεν, διπλα στο σπιτι του Αρμιν ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...