evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 evabb είσαι αναίσχυντη. εγω; απλα λογικη Το γαμάτο κέικ των επτά λεπτών, σε φούρνο μικροκυμάτων. Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε: 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας λάδι ή λιώνουμε κάπου λίγο βούτυρο. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κακάο, κανά δυο κουταλιές πάλι Αν έχουμε, ρίχνουμε κουβερτούρα σε κομμάτια. Αυτό θα κάνει το κέικ πιο υγρό που συνεπάγεται να έχουμε ένα πιο γαμάτο κέικ 3 κουταλιές γάλα 1 αυγό Αααανακατεύουμε και το χώνουμε στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά. Μετά, τρώμε. *Τώρα που έγραφα τη συνταγή ανακάλυψα ότι παίζει να είναι ελάχιστα παχυντικό. Αλλά δε γαμιέ. και τρωμε; αψητο αλευρι;
sugata Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Θα σου ρθει κανας Έρβιν αεροπλανικώς στη μούρη ε. (σουγκατα) *Εν τω μεταξύ είδα στον ύπνο μου ότι καθόμουν στον καναπέ μου, κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα τον Έρβιν ξέρω 'γω να πετάει. Να πετάει. Μαζί με μια άλλη άσπρη γάτα. Φάση. Έπιασε και γκόμενα.Πήγατος. Τώρα να αρχίζω να φοβάμαι ξερωγώ?
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το γαμάτο κέικ των επτά λεπτών, σε φούρνο μικροκυμάτων. Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε: 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας λάδι ή λιώνουμε κάπου λίγο βούτυρο. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κακάο, κανά δυο κουταλιές πάλι Αν έχουμε, ρίχνουμε κουβερτούρα σε κομμάτια. Αυτό θα κάνει το κέικ πιο υγρό που συνεπάγεται να έχουμε ένα πιο γαμάτο κέικ 3 κουταλιές γάλα 1 αυγό Αααανακατεύουμε και το χώνουμε στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά. Μετά, τρώμε. *Τώρα που έγραφα τη συνταγή ανακάλυψα ότι παίζει να είναι ελάχιστα παχυντικό. Αλλά δε γαμιέ. brioche στα μικροκυματα για οσους επενδυσανε σε no2 http://www.youtube.com/watch?v=5gAcL9qSDLE&feature=relmfu
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 και τρωμε; αψητο αλευρι; Δε θα το έλεγα. Καλά βέβαια δεν είμαι και γευσιγνώστης, αλλά δοκίμασε. Από αλλού την είδα και γω τη συνταγή και πειραματίστηκα.
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 brioche στα μικροκυματα για οσους επενδυσανε σε no2 http://www.youtube.com/watch?v=5gAcL9qSDLE&feature=relmfu προδοτη μου μαγειρευεις και σε μικροκυματα. θελω ενα μιξερ σαν αυτο στο βιντεο Δε θα το έλεγα. Καλά βέβαια δεν είμαι και γευσιγνώστης, αλλά δοκίμασε. Από αλλού την είδα και γω τη συνταγή και πειραματίστηκα. δεν εχω φουρνο μικροκυμματων.
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω φουρνο μικροκυμματων. Και καλά κάνεις. Κατάρα στα γρήγορα κέικ.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και καλά κάνεις. Κατάρα στα γρήγορα κέικ. ωωωωχ.. κιολας;
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και καλά κάνεις. Κατάρα στα γρήγορα κέικ. ξερω να φτιαχνω ομως τα αργα κεικ που βγαινουν σε ποσοτητα.
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ωωωωχ.. κιολας; Έλα; ξερω να φτιαχνω ομως τα αργα κεικ που βγαινουν σε ποσοτητα. Νταξει, ναι. Αλλά ποιος κάθεται να φτιάξει κέικ μωρέ.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 επειδη πριν ελεγες καλο και μετά κατάρα, λεω παει, το φαγε, και τωρα θα εχει παρει το λαπτοπ και θα ποστάρει απο την τουαλέτα
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 επειδη πριν ελεγες καλο και μετά κατάρα, λεω παει, το φαγε, και τωρα θα εχει παρει το λαπτοπ και θα ποστάρει απο την τουαλέτα Ρε, δοκιμάστε και μετά σχολιάστε. Δε διατρέχετε κίνδυνο. Σα να τρως κέικ είναι.
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε, δοκιμάστε και μετά σχολιάστε. Δε διατρέχετε κίνδυνο. Σα να τρως κέικ είναι. Ρε Γιώργο να ουμ, έχουμε και εξεταστική, πάνε κλείσου στη κουζίνα και απενεργοποίησε το wifi:P
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έλα; Νταξει, ναι. Αλλά ποιος κάθεται να φτιάξει κέικ μωρέ. αξιζει τον κοπο
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε Γιώργο να ουμ, έχουμε και εξεταστική, πάνε κλείσου στη κουζίνα και απενεργοποίησε το wifi:P Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω καφέ. Κάτσε διάβασε να πάρεις κανά βαθμό ρε διάολε και απενεργοποίησε το wifi
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω καφέ. Κάτσε διάβασε να πάρεις κανά βαθμό ρε διάολε και απενεργοποίησε το wifi http://www.youtube.com/watch?v=HeHUQAnzpF0 :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις