Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ξέρει κανεις ενα video clip με ενα παιδάκι που φοράει ενα καπέλο με κέρατα και κανουν ντού κάποιοι με όπλα και τους την πέφτει ενας μινώταυρος απο το σκοτάδι και τους σκοτώνει και μετά δείχνει το παιδάκι με το καπελο στο τελος ?

Η ασχετη ερωτηση της ημερας. Τι ειναι το Σαββατο?

Σάββατο, η έβδομη ημέρα της εβδομάδας, ξεκινώντας από την Κυριακή, ενώ άλλες φορές αναφέρεται ως έκτη ημέρα της εβδομάδας, με πρώτη την Δευτέρα.

Δύο αξιομνημόνευτα Σάββατα του χρόνου είναι το Σάββατο του Λαζάρου και το Μέγα Σάββατο. Υπάρχουν επίσης τρία Σάββατα το χρόνο που ονομάζονται Ψυχοσάββατα.

Στην αρχαία Ελλάδα η ημέρα Σάββατο ονομάζονταν «κρονία» και ήταν αφιερωμένη στον Κρόνο (Saturn)

Στην αγγλική γλώσσα ονομάζεται ακόμα και σήμερα ως «ημέρα του Κρόνου» δηλαδή «Saturday».

Δημοσ.

δεν αγαπας οταν σου κατσικωνονται

την καταλληλη στιγμη

True that!

Αλλά δεν μου κατσικώθηκε, απλά χθες αράζαμε - και σκεφτόμουν το διάβασμα & υποχρεώσεις.

Το πρωί διάβαζα και σκεφτόμουν να την πάρω να κάνουμε καμία βόλτα.

Διχάζομαι. Ain't good. :-(

Δημοσ.

True that!

Αλλά δεν μου κατσικώθηκε, απλά χθες αράζαμε - και σκεφτόμουν το διάβασμα & υποχρεώσεις.

ο σκοπος ειναι να περνας καλα...

Δημοσ.

True that!

βολτα;;;;;

Δημοσ.

μπορεί να ακουστεί κάπως .. αλλα μπορούν να σου κάνουν τίποτα οι μπάτσοι επειδή τους έκανες coolface?

χθες το βράδυ ήμουν σε μια πλατεία με φίλους και περνάει ενα περιπολικό και σταματάει , κατεβαίνουν δυο μπάτσοι 25-30 χρονών το πολύ και έρχονται και μας λένε "τι κανετε εδω ??" του λέει ενα παιδί απο την παρέα αράζουμε γιατι ? και μου λέει εμένα "εσυ απο εδω εισαι ?" απο την γειτονιά θα εννοούσε λογικά .. και του κάνω ενα coolface για πλάκα και δεν του απάντησα και τσαντίζετε (μάλλον νόμιζε οτι γέλαγα και τον κορόιδευα) και μου λέει θα σε πάω μέσα :lol:

πέρναγε η μάνα του ενός απο την παρέα που μένει λιγο πιο πέρα και έρχεται εκει και λέει τι έγινε? και της λέει ο ενας ο μπάτσος "κάνουμε έλεγχο γιατί είχαμε καταγγελία για διατάραξη" και έφυγαν :blink:

μπορούν ? και με τι δικαιολογία?

Δημοσ.

Το γαμάτο κέικ των επτά λεπτών, σε φούρνο μικροκυμάτων.

Σε μια μεγάλη κούπα βάζουμε:

3 κουταλιές αλεύρι

3 κουταλιές της σούπας λάδι ή λιώνουμε κάπου λίγο βούτυρο.

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

κακάο, κανά δυο κουταλιές πάλι

Αν έχουμε, ρίχνουμε κουβερτούρα σε κομμάτια. Αυτό θα κάνει το κέικ πιο υγρό που συνεπάγεται να έχουμε ένα πιο γαμάτο κέικ

3 κουταλιές γάλα

1 αυγό

Αααανακατεύουμε και το χώνουμε στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά. Μετά, τρώμε. :-D

*Τώρα που έγραφα τη συνταγή ανακάλυψα ότι παίζει να είναι ελάχιστα παχυντικό. Αλλά δε γαμιέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...