Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Βγήκε το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Μ'έχει πιάσει νευρικό στο γραφείο. Κομπλέ.

Και ήμουν έτοιμος νωρίτερα να σε ρωτήσω αν σπουδάζεις ακόμα... Και λέω "μπα, γάματο, μαλακία θα πω"

Δημοσ.

Κι όμως, ναι. Μα τον Τουτατη μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα έχω πάθει 800 κρίσεις πανικού. Περίπου.

Δημοσ.

1 Φλεβάρη. Πρώτο μάθημα ΔΥΣΚΟΛΟ και ενώ παραδίδω και εργασίες. Πάω να πάρω κανα αγχολυτικό. Θα στρώσω. -ΝΟΤ-

Δημοσ.

1 Φλεβάρη. Πρώτο μάθημα ΔΥΣΚΟΛΟ και ενώ παραδίδω και εργασίες. Πάω να πάρω κανα αγχολυτικό. Θα στρώσω. -ΝΟΤ-

Εμ βεβαια ότνα κανουμε ταξιδακια στην εξωτική Θεσαλλονικη δεν τα σκεφτόμαστε αυτα!!!

Και γω 2 του μηνος δινω και σκεφτομαι ότι ειχα 4 μηνες να διαβασω και ακομα δεν εχω κανει τιποτα! Δεν προλαβαινω!!

Δημοσ.

Εμ βεβαια ότνα κανουμε ταξιδακια στην εξωτική Θεσαλλονικη δεν τα σκεφτόμαστε αυτα!!!

Και γω 2 του μηνος δινω και σκεφτομαι ότι ειχα 4 μηνες να διαβασω και ακομα δεν εχω κανει τιποτα! Δεν προλαβαινω!!

Κοίτα όταν εν τω μεταξύ έχεις τελειώσει άλλες 2 εργασίες και η μία εκ των δύο που μένουν είναι στα σκαριά, δουλεύοντας παράλληλα, ε σόρρυ, ένα τριημεράκι το 'χεις δικαίωμα.

Δημοσ.

Διάβασμα & αναπάντεχη 5ήμερη "επίσκεψη" από παλιό Erasmίτικό. Το σύμπαν με θέλει αγράμματο. :eek:

δεν αγαπας οταν σου κατσικωνονται

την καταλληλη στιγμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...