Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καλα.. Και στο τοπικ με τους θερμοσίφωνες συζητανε όντως για θερμοσίφωνες.

Δεν το έχω ανοίξει ποτέ. Φοβάμαι ότι θα καταρριφθεί ένας μύθος.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ειχα ένα κολλητό που γκρίνιαζε συνεχώς χωρίς λόγο με το παραμικρό ,ξέρω γω του χάλαγε το μηχανάκι (αστεία επισκευή που την έκανε ο αδερφός του δωρεάν σε 5 λεπτά πχ) και έκανε σαν να είχε έρθει η συντέλεια του κόσμου και μια μέρα έβριζε και έκανε σαν σπαστικό επειδή αρρώστησε ένας φίλος του και είχε 37,5 πυρετό και δεν θα τον πήγαινε με το αμάξι να πάρει παπούτσια και όπως έκανε σαν σπαστικό του λέω χαλάρωσε , υπάρχουν και χειρότερα , δεν εισαι το κέντρο του κόσμου και μου λεει τι χειρότερα ρε μλκ ? εσυ που σου είπα γιατι δεν έρχεσαι μαζι ? μόνος μου θα πάω ? βαριέμαι να παω μόνος μου, φίλος εισαι εσύ? τόσο δύσκολο ειναι αυτό που ζήτησα?? :mad: :mad: .

Του λέω , χθες έμαθα οτι αρκετά κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο έχει καρκίνο και θα πάω να την δω γιατι την έχει πάρει απο κάτω, να της δώσουμε λιγο κουράγιο , αλλα αν θες το ακυρώνω και πάμε να πάρεις παπούτσια. :rolleyes:

Τελικά δεν ξέρω αν πήγε , αλλά γλύτωσα την γκρίνια

Δημοσ.

αυτο, ποσταρε το στο θρεντ με τους φιλους και τις φιλιες ρε συ. ειναι οντοπικ

"πως να γειωσετε τους φιλους σας οταν βρειτε"

Δημοσ.

Εγώ κάνω διάλειμμα από το διάβασμα. Μετά φαΐ, μετά σχολή και μετά συνέχεια στο διάβασμα...

Δημοσ.

Εγώ κάνω διάλειμμα από το διάβασμα. Μετά φαΐ, μετά σχολή και μετά συνέχεια στο διάβασμα...

Δουλεψε, σκασε και φαε ενα πραγμα.. :-D

Δημοσ.

Εκανα προχτες μια online αιτηση για hol, σε εναν συγγενη μου, εστειλα και τα εγγραφα που χρειαζονται, και ακομα στη σελιδα τους γραφει

'Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό.'

Ελπιζω να τα εκανα ολα σωστα και να μη με βριζει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...