Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μπα, με βλέπω να μετακομίζω κάποτε να μην ξηλώνομαι κιόλας. Αλλά ισχυεί, μπαίνω μέσα και αρχίζουν τα "Γειά σας κυρία Χ, ποιο μενού θα θέλατε σήμερα, να σας φέρουμε ένα μαξιλαράκι, η θέση σας είναι έτοιμη, καθαρή κτλ." Εχεις σκεφτει να αγοράσεις μετοχες; Πιο φθηνα θα σου βγει και κερδίζεις και μια υπερχρεωμένη εταιρία! Αρα κερδίζεις μονιμη ασυλία και μπαινεις στο κλαμπ των πλουσιων.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εχεις σκεφτει να αγοράσεις μετοχες; Πιο φθηνα θα σου βγει και κερδίζεις και μια υπερχρεωμένη εταιρία! Αρα κερδίζεις μονιμη ασυλία και μπαινεις στο κλαμπ των πλουσιων. Εντάξει χέσε την σκατά εταιρία. Αν αγοράσω μετοχές ρε ποιος θα μου δίνει τις άδειες να αξιοποιήσω την καλή τιμή; Μ; Μ;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σωστα! :| Εχουν και οι μελλοντικοί πλουσιοι τα προβληματα τους.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Σωστά. Θα μου δίνω εγώ. Εν τω μεταξύ στο γραφείο κυκλοφορούμε όλοι με τις κάλτσες σήμερα. Αύριο θα κάνουμε και πυτζάμα πάρτυ. Να 'ρθείτε.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με 2 απορίες θα φύγω, τι δουλεια κανει ο Μπαρνι και η Yin.
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με 2 απορίες θα φύγω, τι δουλεια κανει ο Μπαρνι και η Yin. Πιανίστας σε μπουρδέλο. (Ο τσάντλερ ρε τι δουλειά κάνει. όχι ο μπάρνι)
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πιανίστας σε μπουρδέλο. (Ο τσάντλερ ρε τι δουλειά κάνει. όχι ο μπάρνι) O Tσαντλερ κανει κατι με αριθμους. Είμαι μυστήριος τύπος τελικά. Εξακολουθω να πιστευω ότι έχει να κανει με ναρκωτικα, εξηγεί και τα ταξίδια.
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ενα ανεκδοτο που σκεφτηκα το αεροδρομιο μας το ονομασαμε προς τιμην καποιου ισπανου; ελ βενιζελος
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 O Tσαντλερ κανει κατι με αριθμους. Εξακολουθω να πιστευω ότι έχει να κανει με ναρκωτικα, εξηγεί και τα ταξίδια. Εγώ έχω κάτι να κάνω με παιδάκια που κολλάς τώρα. ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το δεύτερο είναι συκοφαντική δυσφήμιση!!!
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παράνομη διακίνηση σάντουιτς σε νηπιαγωγεία.
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εξακολουθω να πιστευω ότι έχει να κανει με ναρκωτικα, εξηγεί και τα ταξίδια. Άντε θα σε πω. Με θερμοσίφωνες έχει να κάνει. ΤΗν ψαρέψαν απο το ινσόμνια, με την ελπίδα οτι θα τους φέρει δουλειά.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω κάτι να κάνω με παιδάκια που κολλάς τώρα. ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το δεύτερο είναι συκοφαντική δυσφήμιση!!! Ναι καλα.. Και στο τοπικ με τους θερμοσίφωνες συζητανε όντως για θερμοσίφωνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις