Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στείλε μεηλ για αρχή.

To θελω γιατι δινω σε λίγες μέρες, το θεμα είναι ότι όταν διαβάζω σημειώνω και ήδη έχω σημειώσει αρκετα.. Να το κρατησω να διαβασω κ να το στείλω μετα ή να το κρατησω, ετσι κι αλλιως το βρίσκω κ σε ebook κ εκτυπώνω ότι λειπει.. pffff.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κρις, στείλ'τους μέιλ εξηγώντας τους την κατάσταση και επισυνάπτοντας φωτογραφίες. Συνήθως στο Άμαζον δείχνουν τρομερή κατανόηση.

Δημοσ.

Υπέροχη μέρα για όλους, όπως βλέπω.

Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή:

Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία!

Δεν μαζευόμαστε ένα γκρουπάκι από εδώ να δείρουμε κόσμο;

Δημοσ.

Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή:

Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία!

Εμένα πάντως μπάζει νερά το παρμπρίζ μου.

Δημοσ.

Και να εχεις πλυνει και το αμαξι και να βρέχει. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

ή να έχεις απλωμένα ρούχα έξω :mad:

Δημοσ.

Τίγκα στην γκρίνια το οοτ σήμερα.

Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ "Γκρίνια" και να αρχίσουμε τα βρισίδια το πρωί.

Δημοσ.

Και εγώ δείχνω τρομερή κατανόηση. Βιβλίο όμως δεν σου στέλνω :P

Αν του στείλεις όμως πρώτα...

Ποσο τρομερή μπορει να ειναι μια κατανόηση;;

Φοβερή και τρομερή.

Μέσα. Ξύπνησα στραβά σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ μάλλον θα τις αρπάξω.

Τίγκα στην γκρίνια το οοτ σήμερα.

Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ "Γκρίνια" και να αρχίσουμε τα βρισίδια το πρωί.

Ε, σειρά μας ρε κοπελιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...