Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Στείλε μεηλ για αρχή. To θελω γιατι δινω σε λίγες μέρες, το θεμα είναι ότι όταν διαβάζω σημειώνω και ήδη έχω σημειώσει αρκετα.. Να το κρατησω να διαβασω κ να το στείλω μετα ή να το κρατησω, ετσι κι αλλιως το βρίσκω κ σε ebook κ εκτυπώνω ότι λειπει.. pffff.
gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έλα καλημέρααααααααααααα. Διάβασμα διάβασμα???
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κρις, στείλ'τους μέιλ εξηγώντας τους την κατάσταση και επισυνάπτοντας φωτογραφίες. Συνήθως στο Άμαζον δείχνουν τρομερή κατανόηση.
gang Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ δείχνω τρομερή κατανόηση. Βιβλίο όμως δεν σου στέλνω
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ποσο τρομερή μπορει να ειναι μια κατανόηση;;
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπέροχη μέρα για όλους, όπως βλέπω. Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή: Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία! Δεν μαζευόμαστε ένα γκρουπάκι από εδώ να δείρουμε κόσμο;
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και να εχεις πλυνει και το αμαξι και να βρέχει. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπέροχη μέρα για όλους, όπως βλέπω. Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή: Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία! Δεν μαζευόμαστε ένα γκρουπάκι από εδώ να δείρουμε κόσμο; Εμένα πάντως μπάζει νερά το παρμπρίζ μου.
salliara Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και να εχεις πλυνει και το αμαξι και να βρέχει. ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ή να έχεις απλωμένα ρούχα έξω
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τίγκα στην γκρίνια το οοτ σήμερα. Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ "Γκρίνια" και να αρχίσουμε τα βρισίδια το πρωί.
thanocaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ δείχνω τρομερή κατανόηση. Βιβλίο όμως δεν σου στέλνω Αν του στείλεις όμως πρώτα... Ποσο τρομερή μπορει να ειναι μια κατανόηση;; Φοβερή και τρομερή. Υπέροχη μέρα για όλους, όπως βλέπω. Ωραία, μόλις ενημερώθηκα ότι πρέπει να κάνω έναρξη επιτηδεύματος εντός 1 εβδομάδας. Δηλαδή: Να πάω στον Ιατρικό σύλλογο, να βγάλω επικυρωμένα αντίγραφα σε ΚΕΠ μερικές χιλιάδες χαρτιά, να κάνω κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εγώ κι όλο μου το σόι, να φτιάξω σφραγίδα, να πάρω βιβλία, να πάω στο ΤΣΑΥ, μετά στην εφορία, μετά ξανά στο ΤΣΑΥ και μετά ξανά στην εφορία. Κι όταν λέμε να πάω, εννούμε να φάω και μερικές ωρίτσες εκεί. Αντίο ψυχική ηρεμία! Δεν μαζευόμαστε ένα γκρουπάκι από εδώ να δείρουμε κόσμο; Μέσα. Ξύπνησα στραβά σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ μάλλον θα τις αρπάξω. Τίγκα στην γκρίνια το οοτ σήμερα. Πρέπει να ανοίξουμε θρεντ "Γκρίνια" και να αρχίσουμε τα βρισίδια το πρωί. Ε, σειρά μας ρε κοπελιά.
eSATA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πωπω σήμερα ξύπνησα φυσιολογική ώρα.. Καλημέρα!
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ε, σειρά μας ρε κοπελιά. Εγώ μόνο στη μουσική ανοίγω θρεντς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις