Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με καταστρέφεις. Πίνω αυτή που ξέμεινε και πάμε. moar stickers on that notebook plz
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 moar stickers on that notebook plz that feeling όταν τα ξεκολάς
BadBoy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά αυτή είναι η δύναμή του. Αυτοκόλλητο και GHz.
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το να πετάς κτλ νομίζω είναι ερωτικά. Θέλεις σεχς μανάρ'; Σε γενικές γραμμές είμαι της άποψης ότι όταν θέλεις σαικς βλέπεις σαικς. Όταν βλέπεις τον γάτο σου να πετάει απλώς βλέπεις ένα σουρεάλ όνειρο. =ρ
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Επιτελους ειμαι καπως πιο καλα. Μαλλον τυμπανισμος στην κοιλια, ενιωθα λες και ετρωγα μπουνιες συνεχεια. Επειδη ειναι η 3 φορα που με πιανει στα τελευταια 5 χρονια, η συμβουλη μου ειναι μια. ΚΛΑΝΕΤΕ και ΡΕΥΕΣΤΕ οσο μπορειτε. Αν αρχισει να ανεβαινει η πιεση στα εντερα θα σας πεθανει στον πονο.
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Επιτελους ειμαι καπως πιο καλα. Μαλλον τυμπανισμος στην κοιλια, ενιωθα λες και ετρωγα μπουνιες συνεχεια. Επειδη ειναι η 3 φορα που με πιανει στα τελευταια 5 χρονια, η συμβουλη μου ειναι μια. ΚΛΑΝΕΤΕ και ΡΕΥΕΣΤΕ οσο μπορειτε. Αν αρχισει να ανεβαινει η πιεση στα εντερα θα σας πεθανει στον πονο. Ρεύεστε και πέρδεστε ασυστόλως. Σοφοκλής Με κλάνεις και επαναλαμβάνομαι
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα μπουστη, πέρα απο τον παλιατζη, που πουλάει πατάτες και περνάει 2 φορές τη μέρα, 1 - 1 θα του τις βάλω στο γκωλο..
status Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα μπουστη, πέρα απο τον παλιατζη, που πουλάει πατάτες και περνάει 2 φορές τη μέρα, 1 - 1 θα του τις βάλω στο γκωλο.. Πατάτες, πάρε κυρία μου καλές πατάτες. ;ρ ala Χαρυ κλυνν;ρ
Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πατάτες, πάρε κυρία μου καλές πατάτες. ;ρ ala Χαρυ κλυνν;ρ http://www.youtube.com/watch?v=7s3P3OFXSv0
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Επιτελους ειμαι καπως πιο καλα. Μαλλον τυμπανισμος στην κοιλια, ενιωθα λες και ετρωγα μπουνιες συνεχεια. Επειδη ειναι η 3 φορα που με πιανει στα τελευταια 5 χρονια, η συμβουλη μου ειναι μια. ΚΛΑΝΕΤΕ και ΡΕΥΕΣΤΕ οσο μπορειτε. Αν αρχισει να ανεβαινει η πιεση στα εντερα θα σας πεθανει στον πονο. Από τι το έπαθες αυτό; Κάποιο μικρόβιο ξερωγώ;
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xgn8bjYdIto
YiN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Η εβδομάδα εξελίσσεται καταπληκτικά. Θα το κάψω το μπουρδέλο και το σπίτι μου μαζί. Δεν. Φρηκστερ χώσε καμιά καφρίλα κι άσε τα μέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις