Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Με καταστρέφεις. Πίνω αυτή που ξέμεινε και πάμε.

i39bZs.jpg

moar stickers on that notebook plz

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Το να πετάς κτλ νομίζω είναι ερωτικά. Θέλεις σεχς μανάρ';

Σε γενικές γραμμές είμαι της άποψης ότι όταν θέλεις σαικς βλέπεις σαικς. Όταν βλέπεις τον γάτο σου να πετάει απλώς βλέπεις ένα σουρεάλ όνειρο. =ρ

Δημοσ.

Επιτελους ειμαι καπως πιο καλα. Μαλλον τυμπανισμος στην κοιλια, ενιωθα λες και ετρωγα μπουνιες συνεχεια. Επειδη ειναι η 3 φορα που με πιανει στα τελευταια 5 χρονια, η συμβουλη μου ειναι μια. ΚΛΑΝΕΤΕ και ΡΕΥΕΣΤΕ οσο μπορειτε. Αν αρχισει να ανεβαινει η πιεση στα εντερα θα σας πεθανει στον πονο.

Δημοσ.

Επιτελους ειμαι καπως πιο καλα. Μαλλον τυμπανισμος στην κοιλια, ενιωθα λες και ετρωγα μπουνιες συνεχεια. Επειδη ειναι η 3 φορα που με πιανει στα τελευταια 5 χρονια, η συμβουλη μου ειναι μια. ΚΛΑΝΕΤΕ και ΡΕΥΕΣΤΕ οσο μπορειτε. Αν αρχισει να ανεβαινει η πιεση στα εντερα θα σας πεθανει στον πονο.

Ρεύεστε και πέρδεστε ασυστόλως.

Σοφοκλής

Με κλάνεις και επαναλαμβάνομαι

Δημοσ.

Έχω ένα μπουστη, πέρα απο τον παλιατζη, που πουλάει πατάτες και περνάει 2 φορές τη μέρα, 1 - 1 θα του τις βάλω στο γκωλο..

Δημοσ.

Έχω ένα μπουστη, πέρα απο τον παλιατζη, που πουλάει πατάτες και περνάει 2 φορές τη μέρα, 1 - 1 θα του τις βάλω στο γκωλο..

Πατάτες, πάρε κυρία μου καλές πατάτες. ;ρ

ala Χαρυ κλυνν;ρ

android.png

Δημοσ.

Από τι το έπαθες αυτό; Κάποιο μικρόβιο ξερωγώ;

Δημοσ.

Η εβδομάδα εξελίσσεται καταπληκτικά.

Θα το κάψω το μπουρδέλο και το σπίτι μου μαζί. Δεν.

Φρηκστερ χώσε καμιά καφρίλα κι άσε τα μέλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...