Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερημίτης νομίζω σου πάει περισσότερο.

δεν εννοώ σαν παπάς Έλληνας , λεω σαν σαολίμ ασιατικός , εκείνους που χτυπάνε το τύμπανο(τέχνη της μουσικής) και μαθαίνουν και πολεμικές τεχνικές(τέχνη του πολέμου) και δεν πιάνονται , κάνουν και σπαγγάτα και αποφεύγουν χτυπήματα να φανταστείς :whistle:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

δεν εννοώ σαν παπάς Έλληνας , λεω σαν σαολίμ ασιατικός , εκείνους που χτυπάνε το τύμπανο(τέχνη της μουσικής) και μαθαίνουν και πολεμικές τεχνικές(τέχνη του πολέμου) και δεν πιάνονται , κάνουν και σπαγγάτα και αποφεύγουν χτυπήματα να φανταστείς :whistle:

(τέχνη της μαστούρας)

Δημοσ.

Γυρισα πριν 4 ώρες απο το βουνο

(Ομαλός -Χανιά -κρήτης)

1950 μετρα υψόμετρο!πήγα πολύ ψηλά στα χίονια!

Επαιξα και χιονοπολεμο μόνος μου .

πετουσα τις μπάλες στο αμάξι μου.

και μετά έκανα και βουτιά μες το χιόνι.

Και τώρα πάω για ύπνο...ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Δημοσ.

σαολίμ

σαολίμ

σαολίμ

σαολίμ

σαολίμ

σαολίμ

σαολίμ

you_sir_are_awesome_Images_you_wont_believe_are_NOT_Photoshopped-s555x729-256514-535.jpg

Δημοσ.

Γυρισα πριν 4 ώρες απο το βουνο

(Ομαλός -Χανιά -κρήτης)

1950 μετρα υψόμετρο!πήγα πολύ ψηλά στα χίονια!

Επαιξα και χιονοπολεμο μόνος μου .

πετουσα τις μπάλες στο αμάξι μου.

και μετά έκανα και βουτιά μες το χιόνι.

Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο! Τέλος!

Δημοσ.

Το ψηνα για εκπομπή, αλλά είμαι τόοοοοσο κουρασμένος που πάω για ύπνο. Σε λίγο...

Δημοσ.

Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο! Τέλος!

είμαι σερνικός ... και αυτός σερνικός επίσης ..

ΔΝΤ (δεν νομίζω τελικα)

Γιατι ο θεος μας έφτιαξε κατικοναν και ομοίωσις του και αυτός αποτι ξέρουμε νημφεφτικε την παναγία και όχι τον απόστολο Παύλο.

εκτος αν νομίζεις οτι ειμαι με το μέρος του αποστάτη λουφισερ που λογικά για να πάει κόντρα στον προπάτορα του θεο θα νηνφεβε άντρες μεταξύ τους. Απλά διαβολικό νομίζω. Αν και ο καθένας κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του αρκει να παίρνει προφυλάξεις , γιατι οκ ο άλλος κάνει την επιλογή του αλλα το παιδί που θα γεννηθεί απο σπόντα τι φταίει ? γιαυτο γεμίζουν τα ιδρύματα.............

Δημοσ.

είμαι σερνικός ... και αυτός σερνικός επίσης ..

ΔΝΤ (δεν νομίζω τελικα)

Γιατι ο θεος μας έφτιαξε κατικοναν και ομοίωσις του και αυτός αποτι ξέρουμε νημφεφτικε την παναγία και όχι τον απόστολο Παύλο.

εκτος αν νομίζεις οτι ειμαι με το μέρος του αποστάτη λουφισερ που λογικά για να πάει κόντρα στον προπάτορα του θεο θα νηνφεβε άντρες μεταξύ τους. Απλά διαβολικό νομίζω. Αν και ο καθένας κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του αρκει να παίρνει προφυλάξεις , γιατι οκ ο άλλος κάνει την επιλογή του αλλα το παιδί που θα γεννηθεί απο σπόντα τι φταίει ? γιαυτο γεμίζουν τα ιδρύματα.............

Ετούτη όμως εκπορνεύτηκε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, ενθυμούμενη τον καιρό της νιότης της, τότε που ήταν πόρνη στην Αίγυπτο. Τότε που είχε αγαπήσει με πάθος τους εραστές της, που το γεννητικό τους μόριο ήταν σαν των γαϊδουριών και το σπέρμα τους σαν των αλόγων. Τώρα ξανάρχισε την ανηθικότητα της νιότης της, όπως τότε που οι Αιγύπτιοι έπαιζαν με τα νεανικά της στήθη

ΙΕΖΕΚΙΗΛ 23: 19-21

Δημοσ.

αγαπαω να βλεπω φωτογραφιες απο κλαμπακια στο φασεμπουκ [καθημερινες]

βλεπεις ατομα που δεν θα μπαινανε ποτε σε τετοιους χωρους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...