YiN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Και γυρνάω στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα ξέρω 'γω κατα τη διάρκεια της οποίας θέλω να βρίσω ό,τι κινείται. Και κάποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ έχει κλείσει το γκαράζ. Και κάνω κύκλους γύρω από το σπίτι μου ακούγοντας αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=0M1dDS0q-Dc Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους. Την τρέλα μου μέσα.
sugata Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους. Την τρέλα μου μέσα. =)
YiN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα σου ρθει κανας Έρβιν αεροπλανικώς στη μούρη ε. (σουγκατα)
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κλεισμένο Parking = Casus Belli Να είχαμε μερικά Casius..
Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Υιν καταλαβαινω τις παναγιες σου. κι εμενα με εκλεισε ο μαλακας. Μονο που δε χωρουσε το παπι στην περιπτωση μου.
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=my8Xz-AumAI&feature=related εχω πεθάνει στα γέλια ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους. Την τρέλα μου μέσα. εγώ είμαι νηφάλιος εδώ και ενα μήνα
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους. Γκαντέμης ο τύπος. Μια μέρα έτυχε να ακούς κι εσύ κομμάτι με στίχους!
sugata Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα σου ρθει κανας Έρβιν αεροπλανικώς στη μούρη ε. (σουγκατα) εγώ είμαι νηφάλιος εδώ και ενα μήνα
YiN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Γκαντέμης ο τύπος. Μια μέρα έτυχε να ακούς κι εσύ κομμάτι με στίχους! E νταξ αλλιώς θα του έγραφα ονομα συγκροτήματος δεν τίθεται θέμα.
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 E νταξ αλλιώς θα του έγραφα ονομα συγκροτήματος δεν τίθεται θέμα. Κι αν είναι τίποτα sixtyfivedaysofstatic, γέμισε το καπό. Σήμερα δεν έχει εκπομπή ούτε ο σταρ ούτε η δευτεράντζα;
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Απόψε εχω βυθιστεί στις σκέψεις μου , θα ξυπνήσω 5 το πρωί αλλα είμαι σε υπερένταση Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ με τις τέχνες να γίνω διάσημος ζωγράφος ?? να γίνω διάσημος τραγουδιστής?? να γίνω διάσημος ποιητής ? να γίνω διάσημος πολεμιστής? να γίνω διάσημος ερημίτης? τόσα πολλά να κάνω και η ζωη τόσο σύντομη , μόνο 105-110 χρόνια για να ζήσεις .. μακάρι να με δάγκωνε λύκος να γινόμουν βαπίρ να ζούσα για πάντα να μάθω όλες τις γλώσσες όλες τις νότες και να γίνω ο απόλυτος άνθρωπος. υπάρχει λένε δε ενας όγκος (διακόπτης) στους εγκεφάλους του ανθρώπινου κεφαλιού που αν τον πατήσεις και ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο γίνεσαι τηλεκινητικός και έξυπνος και γίνεσαι κάτι σε σουπεράνθρωπος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις