Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Και γυρνάω στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα ξέρω 'γω κατα τη διάρκεια της οποίας θέλω να βρίσω ό,τι κινείται. Και κάποιος ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ έχει κλείσει το γκαράζ. Και κάνω κύκλους γύρω από το σπίτι μου ακούγοντας αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=0M1dDS0q-Dc

Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους.

Την τρέλα μου μέσα.

Δημοσ.

Εκτός του ότι αρχίζω και νιώθω λες κι έχω πιεί πέντε τρίφυλλα, είμαι έτοιμη, στο τσακ λέμε, να κατέβω να του χαράξω το κωλάμαξο με τους γαμημένους στίχους.

Την τρέλα μου μέσα.

tumblr_lv17cfpHYe1qjmon9.png

=)

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=my8Xz-AumAI&feature=related

εχω πεθάνει στα γέλια ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

Την τρέλα μου μέσα.

εγώ είμαι νηφάλιος εδώ και ενα μήνα :shock:

Δημοσ.

Γκαντέμης ο τύπος. Μια μέρα έτυχε να ακούς κι εσύ κομμάτι με στίχους!

Δημοσ.

Θα σου ρθει κανας Έρβιν αεροπλανικώς στη μούρη ε. (σουγκατα)

Flying+Kitty.jpg

εγώ είμαι νηφάλιος εδώ και ενα μήνα :shock:

tumblr_lxponthaCe1qkpc7k.png

Δημοσ.

Γκαντέμης ο τύπος. Μια μέρα έτυχε να ακούς κι εσύ κομμάτι με στίχους!

E νταξ αλλιώς θα του έγραφα ονομα συγκροτήματος δεν τίθεται θέμα.

Δημοσ.

E νταξ αλλιώς θα του έγραφα ονομα συγκροτήματος δεν τίθεται θέμα.

Κι αν είναι τίποτα sixtyfivedaysofstatic, γέμισε το καπό. Σήμερα δεν έχει εκπομπή ούτε ο σταρ ούτε η δευτεράντζα;

Δημοσ.

Απόψε εχω βυθιστεί στις σκέψεις μου , θα ξυπνήσω 5 το πρωί αλλα είμαι σε υπερένταση

Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ με τις τέχνες

να γίνω διάσημος ζωγράφος ??

να γίνω διάσημος τραγουδιστής??

να γίνω διάσημος ποιητής ?

να γίνω διάσημος πολεμιστής?

να γίνω διάσημος ερημίτης?

τόσα πολλά να κάνω και η ζωη τόσο σύντομη , μόνο 105-110 χρόνια για να ζήσεις ..

μακάρι να με δάγκωνε λύκος να γινόμουν βαπίρ να ζούσα για πάντα να μάθω όλες τις γλώσσες όλες τις νότες και να γίνω ο απόλυτος άνθρωπος.

υπάρχει λένε δε ενας όγκος (διακόπτης) στους εγκεφάλους του ανθρώπινου κεφαλιού που αν τον πατήσεις και ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο γίνεσαι τηλεκινητικός και έξυπνος και γίνεσαι κάτι σε σουπεράνθρωπος . B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...