μαφαλντα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε,δυο γυναίκες το παλέψαμε για χάρη σου.Δεν είναι και λίγο.
YiN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εχμ, ναι. Ευχαριστώ, αλλά και η σβελτάδα σου πρωινιάτικα μάλλον δεν είναι και στην κορύφωσή της. Σας αφήνω για συνάντηση εργασίας που είναι βέβαιο ότι θα γίνει "σε άριστο κλίμα". Φρίκη. Ούτε μια πάσα δεν μπορώ να κάνω. Φρίκη.
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε,δυο γυναίκες το παλέψαμε για χάρη σου.Δεν είναι και λίγο. Το εκτιμώ! Κάτι είναι κι αυτό, δε λέω. Έφυγα για το τρίωρο ενημερωτικό έπος!
gang Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βάζω στοίχημα ότι ο doc είναι ακόμα εδώ... Βαριέμαι να διαβάσωωωωωωωωωωωωω :cry:
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βάζω στοίχημα ότι ο doc είναι ακόμα εδώ... Βαριέμαι να διαβάσωωωωωωωωωωωωω :cry: Μια απ τα ίδια, τελικά οι αρχές οικονομίας και διοίκησης είναι το ΠΛΕΟΝ βαρετό μάθημα.;ρ
athlios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όχι τίποτε, μου έσπασε και το νύχι. Πως αντεχεις? ΠΩΣ
gang Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μια απ τα ίδια, τελικά οι αρχές οικονομίας και διοίκησης είναι το ΠΛΕΟΝ βαρετό μάθημα.;ρ τι μαλακίες σας βάζουν και μαθαίνετε... Τουλάχιστον εγώ διαβάζω ψσαε εργαστήριο
athlios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ψαχνω εδω και ποση ωρα ενα τουιτ μια γκομενας που ελεγε μεστιςακρες : "Ωριμωτητα ειναι να σου σπαει το νυχι και να μη τσιριζεις"
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 τι μαλακίες σας βάζουν και μαθαίνετε... Τουλάχιστον εγώ διαβάζω ψσαε εργαστήριο Μιλάμε, 98 σελίδες ύλη, επί 3 φορές ανάγνωση, 1 κεφάλαιο ήταν ενδιαφέρον, η ανάλυση των μανατζμεντ, δυτικό, ιαπωνικό, κινέζικο, ευρωπαϊκό (δεν απέχει από το δυτικό.), κατά τα άλλα χασμουρητού το ανάγνωσμα.
status Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Γιατί το διαβάζεις? πας για 10? Κοίτα, μέσα στο εξάμηνο ο καθηγητής ήταν νυσταλέος, τελικά η ύλη έφταιγε, που να δεις τι έχει να γίνει στο «βιομηχανικό μάρκετινκ» και στην «δεοντολογία», έ ρε κάτι ύπνους.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις