Pantelwolf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και που λέτε έφτιαξα ένα σαντουιτσάκι. Τι έβαλα μέσα; Τον πατέρα μου και τη μάνα μου ρε μεγάλε. Λουκανικούμπα (τέσσερα φρανκφούρτης) κασέρι (τρικαλινό, κανονικό κασέρι αν εισαι αθηναίος, κιτρινο τυρί που δεν ξέρεις πως να το ξεχωρίσεις αν δεν είσαι, σε κόβω να μην είσαι..) αυγό βραστό πίκλες μαγιονέζα για να γλυστράει. αλατάκι πιπεράκι κέτσαπ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετοιμος να δω το βαμπαηρ της πεμπτης.
sugata Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και που λέτε έφτιαξα ένα σαντουιτσάκι. Τι έβαλα μέσα; Τον πατέρα μου και τη μάνα μου ρε μεγάλε. Λουκανικούμπα (τέσσερα φρανκφούρτης) κασέρι (τρικαλινό, κανονικό κασέρι αν εισαι αθηναίος, κιτρινο τυρί που δεν ξέρεις πως να το ξεχωρίσεις αν δεν είσαι, σε κόβω να μην είσαι..) αυγό βραστό πίκλες μαγιονέζα για να γλυστράει. αλατάκι πιπεράκι κέτσαπ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετοιμος να δω το βαμπαηρ της πεμπτης. Σε κόβω βασικά για φιλοσοφικές αναζητήσεις, εντός ολίγου.
athlios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και που λέτε έφτιαξα ένα σαντουιτσάκι. Τι έβαλα μέσα; Τον πατέρα μου και τη μάνα μου ρε μεγάλε. Λουκανικούμπα (τέσσερα φρανκφούρτης) κασέρι (τρικαλινό, κανονικό κασέρι αν εισαι αθηναίος, κιτρινο τυρί που δεν ξέρεις πως να το ξεχωρίσεις αν δεν είσαι, σε κόβω να μην είσαι..) αυγό βραστό πίκλες μαγιονέζα για να γλυστράει. αλατάκι πιπεράκι κέτσαπ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετοιμος να δω το βαμπαηρ της πεμπτης. 4 λουκανικα σε ενα σαντουιτς πως τα κουμανταρεις?
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 και που λέτε έφτιαξα ένα σαντουιτσάκι. Τι έβαλα μέσα; Τον πατέρα μου και τη μάνα μου ρε μεγάλε. Λουκανικούμπα (τέσσερα φρανκφούρτης) κασέρι (τρικαλινό, κανονικό κασέρι αν εισαι αθηναίος, κιτρινο τυρί που δεν ξέρεις πως να το ξεχωρίσεις αν δεν είσαι, σε κόβω να μην είσαι..) αυγό βραστό πίκλες μαγιονέζα για να γλυστράει. αλατάκι πιπεράκι κέτσαπ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ετοιμος να δω το βαμπαηρ της πεμπτης. pix or it didnt happen
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πολύ δυνατό. Πως θα το αποδώσουμε στα ελληνικά το "rickroll";
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η μπαταρία του κινητού είναι στο κόκκινο, δηλαδή κάτω από 15%. Το βάζω στην φόρτιση και μετά από 3 δευτερόλεπτα που το κοιτάω, δείχνει μπαταρία 52%. Και έχουμε 2012 και δεν έχουμε έναν τρόπο να βλέπουμε πόση μπαταρία έχουμε. Fuck you Sony
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 με πήρε ο ύπνος απο τς 9 και ξύπνησα τώρα.... είστε αρκετοί πάντως μέσα.. δεν το περίμενα... Η μπαταρία του κινητού είναι στο κόκκινο, δηλαδή κάτω από 15%. Το βάζω στην φόρτιση και μετά από 3 δευτερόλεπτα που το κοιτάω, δείχνει μπαταρία 52%. Και έχουμε 2012 και δεν έχουμε έναν τρόπο να βλέπουμε πόση μπαταρία έχουμε. Fuck you Sony αυτό δεν είναι τίποτα... εγώ θυμάμαι στην εφηβεία σπαζόμουνα κι αναρωτίουμουν, μα καλά είναι δυνατόν να έχουμε εικόνες από τον Άρη, να φτιάχνουμε δορυφόρους και τα σχετικά και να μην μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σπυράκια!!!! η αδερφή μου πάλι, το χε ρίξει την προσευχή... "κάνε Θέε μου, να ξυπνήσω αύριο το πρωί και τα σπυράκια να χουν πάει στον κώλο μου" τώρα που το σκέφτομαι, τι διακανονισμός ήταν αυτός; γιατί να έχουν πάει στον κώλο της; γιατί δε ζητούσε να φύγουν τελείως;
Impious Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 μα καλά είναι δυνατόν να έχουμε εικόνες από τον Άρη, να φτιάχνουμε δορυφόρους και τα σχετικά και να μην μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σπυράκια!!!! καληνυχτα stavi
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 με πήρε ο ύπνος απο τς 9 και ξύπνησα τώρα.... γμσετα κι εγώ το ίδιο τώρα είμαι ξύπνιος από τις 2 σε κατασταση ημιμαστούρας
caution Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 OK - δεν παίζει να με πιάσει ύπνος... "Φιλοι και φιλία" let's click this shit!
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 OK - δεν παίζει να με πιάσει ύπνος... "Φιλοι και φιλία" let's click this shit! χαχαχαχαχαχαχα γιατί δεν παίζει να σε πιάσει ύπνος... δες τί έγραψα στο "φίλοι και φιλία" Χμ;; καλό έ; :-P (αστειέυομαι)
caution Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εμμ... δεν έχω καν facebook & myspace, οπότε μάλλον δεν με παίρνει να αποφανθώ περί wwwνωριμιών
Προτεινόμενες αναρτήσεις