klainmaingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αχαχαχαχαχ! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Btw αν κάποιος είναι μπανιστιρτζής στην κέρκυρα δεν χρειάζεται να χώνεται στα χωράφια και να πηγαίνει με έρπην κάτω απο το ζάσταβα. Αράζει σε μια παραλία και χαζεύει τα μεγαλύτερα ποσοστά τόπλες πανελληνίως. Αυτές οι ιταλίδες δεν παίζονται
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οι παππουδες δε καταλαβα απο που εσκασαν. Παιζει να ταν εκει τριγυρω?
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αχαχαχαχαχ! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Όταν ήμουν παιδούλης και έσπρωχνα στο αμάξι, μου είχε κάτσει legendary σκηνικό με peeping tom στο Λυκαβηττό. Ο τύπος είχε κολλήσει την μούρη του στο παράθυρο ούτε που ξέρω πόση ώρα μέχρι να τον πάρω χαμπάρι. Σε μια φάση τον βλέπω, παγώνω 3 δευτερόλεπτα, τον κοιτάω, με κοιτάει, και ο απίθανος μου κάνει νόημα με το μη απασχολήμένο χέρι του πως "οκ, βλέπω μόνο, δε πειράζει ε;" (wait woot?) Ανεβάζω πίεση 27, γαυγίζω, φεύγει τρέχοντας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έσκασε το μπατσικό που συνήθως αράζει στην πρώτη στροφή του βουνού. Μάλλον με άκουσαν. Ακόμα δε το πιστεύω, αλλά από διακριτικότητα μόλις είδαν πως δεν υπάρχει φασαρία έκαναν αναστροφή και έφυγαν. Κλάιν, αν ήσουν εσύ, σόρρυ για τα μπινελίκια. Ο ποπός μου πώς σου φάνηκε;
caution Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σε μικρό γιαπωνέζικο ήσουν; Μια χαρά κωλαράκι, και πολύ καλό physic στην κίνηση, θυμάμαι
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Άμα ήξερα οτι ήσουν εσύ, να το κανονίζαμε. Έτσι στην τύχη δε ξέρεις τι παίζει, τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν! ;p
Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και ο απίθανος μου κάνει νόημα με το μη απασχολήμένο χέρι του πως "οκ, βλέπω μόνο, δε πειράζει ε;"woot?) Πως είναι αυτό το νόημα? Και με ένα χέρι μονο.
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πως είναι αυτό το νόημα? Και με ένα χέρι μονο. Φάση κουνάω επαναλαμβανόμενα το δείκτη του χεριού μου σημαδεύοντας μία το μάτι μία την κατεύθυνση που κοιτάω.
Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Φάση κουνάω επαναλαμβανόμενα το δείκτη του χεριού μου σημαδεύοντας μία το μάτι μία την κατεύθυνση που κοιτάω. ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ έλεος. Και είχε και ζαρωμένη φάτσα πακέτο με την ταλάντωση του δεικτη?
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Άμα ήξερα οτι ήσουν εσύ, να το κανονίζαμε. Έτσι στην τύχη δε ξέρεις τι παίζει, τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν! ;p υπονοουμενο?
Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δε πρόσεξα, δεν είχε και πολύ φως. Ευτυχώς! Σκέψου να τον έβλεπες στην κορύφωση. Πρωτόγνορα μονοπάτια. υπονοουμενο? Τι υπονοούμενο, ξεκάθαρα του το είπε.
caution Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν ήμουν εγώ... εγώ είμαι του δόγματος "Think Big". Σιγά μην σου έκανα νοήματα να σε καθησυχάσω. Αν ήταν να σε τρομάξω - θα σε τρόμαζα πρόπερλι. Ημίγυμνος, φορώντας πάνα, βαμμένος έντονα με psycho χαμόγελο και τα πάντα όλα... Ανωμαλίες. No shit! (το τελευταίο, μόνο σαν σχήμα λόγου)
parsifal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σερφάρισμα (που λέει ο λόγος) με το κινητό ως modem και με απενεργοποιημένη την φόρτωση εικόνων στον browser. Fuck yeah. Καλησπέρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις