Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχ! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Btw αν κάποιος είναι μπανιστιρτζής στην κέρκυρα δεν χρειάζεται να χώνεται στα χωράφια και να πηγαίνει με έρπην κάτω απο το ζάσταβα. Αράζει σε μια παραλία και χαζεύει τα μεγαλύτερα ποσοστά τόπλες πανελληνίως. Αυτές οι ιταλίδες δεν παίζονται :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχ! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Όταν ήμουν παιδούλης και έσπρωχνα στο αμάξι, μου είχε κάτσει legendary σκηνικό με peeping tom στο Λυκαβηττό.

Ο τύπος είχε κολλήσει την μούρη του στο παράθυρο ούτε που ξέρω πόση ώρα μέχρι να τον πάρω χαμπάρι.

Σε μια φάση τον βλέπω, παγώνω 3 δευτερόλεπτα, τον κοιτάω, με κοιτάει, και ο απίθανος μου κάνει νόημα με το μη απασχολήμένο χέρι του πως "οκ, βλέπω μόνο, δε πειράζει ε;"

(wait :confused: woot?)

Ανεβάζω πίεση 27, γαυγίζω, φεύγει τρέχοντας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έσκασε το μπατσικό που συνήθως αράζει στην πρώτη στροφή του βουνού. Μάλλον με άκουσαν.

Ακόμα δε το πιστεύω, αλλά από διακριτικότητα μόλις είδαν πως δεν υπάρχει φασαρία έκαναν αναστροφή και έφυγαν.

Κλάιν, αν ήσουν εσύ, σόρρυ για τα μπινελίκια.

Ο ποπός μου πώς σου φάνηκε;

^_^

Δημοσ.

Άμα ήξερα οτι ήσουν εσύ, να το κανονίζαμε.

Έτσι στην τύχη δε ξέρεις τι παίζει, τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν!

;p

Δημοσ.
και ο απίθανος μου κάνει νόημα με το μη απασχολήμένο χέρι του πως "οκ, βλέπω μόνο, δε πειράζει ε;"woot?)

Πως είναι αυτό το νόημα? Και με ένα χέρι μονο.

Δημοσ.

Πως είναι αυτό το νόημα? Και με ένα χέρι μονο.

Φάση κουνάω επαναλαμβανόμενα το δείκτη του χεριού μου σημαδεύοντας μία το μάτι μία την κατεύθυνση που κοιτάω.

Δημοσ.

Φάση κουνάω επαναλαμβανόμενα το δείκτη του χεριού μου σημαδεύοντας μία το μάτι μία την κατεύθυνση που κοιτάω.

ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ έλεος. Και είχε και ζαρωμένη φάτσα πακέτο με την ταλάντωση του δεικτη?

Δημοσ.

Άμα ήξερα οτι ήσουν εσύ, να το κανονίζαμε.

Έτσι στην τύχη δε ξέρεις τι παίζει, τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν!

;p

υπονοουμενο?

Δημοσ.

Δε πρόσεξα, δεν είχε και πολύ φως. Ευτυχώς! :P

Σκέψου να τον έβλεπες στην κορύφωση. Πρωτόγνορα μονοπάτια.

υπονοουμενο?

Τι υπονοούμενο, ξεκάθαρα του το είπε.

Δημοσ.

Δεν ήμουν εγώ... εγώ είμαι του δόγματος "Think Big".

Σιγά μην σου έκανα νοήματα να σε καθησυχάσω. Αν ήταν να σε τρομάξω - θα σε τρόμαζα πρόπερλι. Ημίγυμνος, φορώντας πάνα, βαμμένος έντονα με psycho χαμόγελο και τα πάντα όλα...

Ανωμαλίες. No shit! (το τελευταίο, μόνο σαν σχήμα λόγου)

Δημοσ.

Σερφάρισμα (που λέει ο λόγος) με το κινητό ως modem και με απενεργοποιημένη την φόρτωση εικόνων στον browser. Fuck yeah.

Καλησπέρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...