athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Οχι ρε μαρια αλλα αμα πας σε σπιτι να δεις ταινια και ρωτας το γκομενακι . ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΛΕΙΕΡ Ή ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΧΩΣΩ ΤΟ USB ΜΟΥ και σου λεει ναι εχουμε ντιβιντιπλειρ. Πας και νοικιαζεις 2 μαλακιες γιατι τελευταια στιγμη δε καθεσαι να γραφεις dvd...
Marria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Οχι ρε μαρια αλλα αμα πας σε σπιτι να δεις ταινια και ρωτας το γκομενακι . ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΛΕΙΕΡ Ή ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΧΩΣΩ ΤΟ USB ΜΟΥ και σου λεει ναι εχουμε ντιβιντιπλειρ. Πας και νοικιαζεις 2 μαλακιες γιατι τελευταια στιγμη δε καθεσαι να γραφεις dvd... Aν βρεις και κανενα ντιβιανταδικο να νοικιασεις, γιατι εχουν κλεισει ολα. Εγω θα καθομουν να γραψω παντως 2-3 ταινιες απο το να παω να νοικιασω
pamelouketo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Oντως ειναι κουραστικό το upload με αυτες τις συνδεσεις.. Τι είπε το άτομο!
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ε τι να σου κανω με αυτο το συναισθηματικό το NF. to φιιιλλινγκ ειναι η ενεργεια που παρακινει τα πληθη σε αυτη την περιπτωση... χειραγωγητης και τα σχετικα AAA εγω διαλεξα προβατο δεν ξαφνιαστηκα να πω Your Type is ISFJ Introverted Sensing Feeling Judging Strength of the preferences % 67 50 75 22 You are: distinctively expressed introvert moderately expressed sensing personality distinctively expressed feeling personality slightly expressed judging personality Θα ζησω ? so bad in so many levels θα ζησεις αλλα αν βρεθεις στο ιδιο τραπεζι μαζι μου δε θα μιλαει κανεις από τους δυο. Και μάλιστα θα σηκωθείς πρώτη να φύγεις. εχω δει ενα τετοιο σκηνικο ψεμματα εχω δει πολλα τετοια σκηνικα δεν σας καταλαβαινω εσας του ιντροβερτς Αυτός που δεν έχει να πληρώσει τεχνικό υπολογιστών να του μάθει τα torrents. Οχι ρε μαρια αλλα αμα πας σε σπιτι να δεις ταινια και ρωτας το γκομενακι . ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΛΕΙΕΡ Ή ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΧΩΣΩ ΤΟ USB ΜΟΥ και σου λεει ναι εχουμε ντιβιντιπλειρ. Πας και νοικιαζεις 2 μαλακιες γιατι τελευταια στιγμη δε καθεσαι να γραφεις dvd... μηπως υπονουσε κατι για το usbaki σου...?
caution Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το γκομενάκι/dvd σκηνικό ισχύει. Έχω και στάνταρ ταινίες που παίρνω μαζί, τέτοιες που να προκαλούν μια τόσο ύπουλη βαρεμάρα, ώστε να μην αφήσω επιλογές στο θήραμα. Γεα!
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς χημεία; Έχω απορία σε κάτι αφυδραλογονώσεις.. Για πες αν είναι
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ποιος πληρωνει πλεον για ντιβιντι? Οι μαυροι που τα πουλανε.. Οχι ρε μαρια αλλα αμα πας σε σπιτι να δεις ταινια και ρωτας το γκομενακι . ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΛΕΙΕΡ Ή ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΧΩΣΩ ΤΟ USB ΜΟΥ και σου λεει ναι εχουμε ντιβιντιπλειρ. Πας και νοικιαζεις 2 μαλακιες γιατι τελευταια στιγμη δε καθεσαι να γραφεις dvd... Σε καποια DVD μπορεις να βαλεις το usb σου ειναι συμβατα, αλλα παλι βγαζουν κοκκινη καρτα. Επίσης μου λέει ενας φιλος με συνδεση 100/100 ότι ξερωγω ξεχασε το βραδυ το pc ανοιχτο και seedare 100GB+.... Τον μαμας ή δεν τον μαμας;
vocals_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Για πες αν είναι Η αφυδραλογόνωση ενός διαλογονίδιου γίνεται πάντα με 2 μόρια (πχ)NaOH, ή παίζει και με 1; Δηλαδή η παρακάτω αντίδραση βρίσκεται μόνο έτσι Cl-CH2-CH2-CL + 2NaOH -> CH≡CH + 2NaCl + 2H2O ή και έτσι Cl-CH2-CH2-CL + NaOH -> CH2=CH-Cl + ΝaCl + H2O ? Γιατί έχω κάτι ασκήσεις που γράφουν στα αντιδρώντα μόνο 1 μόριο NaOH(ενώ σε άλλες ασκήσεις έχει 2).. Το αφήνω ως έχει ή το συμπληρώνω εγώ το 2άρι;
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το γκομενάκι/dvd σκηνικό ισχύει. Έχω και στάνταρ ταινίες που παίρνω μαζί, τέτοιες που να προκαλούν μια τόσο ύπουλη βαρεμάρα, ώστε να μην αφήσω επιλογές στο θήραμα. Γεα! Δωσε μας τα φώτα σου δάσκαλε, ανοιξα και Notepad!!! Τις τελευταιες φορες την εβγαλα με Parnassus, ενα με τον Σαμιουελ Τζαξον και παρανορμαλ ακτιβιτι. 1/3 ειχα.
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Οχι βρε γελοιε. Δεν ειναι τετχοιο γκομενακι. einaiaptalla.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Οι μαυροι που τα πουλανε.. Σε καποια DVD μπορεις να βαλεις το usb σου ειναι συμβατα, αλλα παλι βγαζουν κοκκινη καρτα. Επίσης μου λέει ενας φιλος με συνδεση 100/100 ότι ξερωγω ξεχασε το βραδυ το pc ανοιχτο και seedare 100GB+.... Τον μαμας ή δεν τον μαμας; τον μαμας
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η αφυδραλογόνωση ενός διαλογονίδιου γίνεται πάντα με 2 μόρια (πχ)NaOH, ή παίζει και με 1; Δηλαδή η παρακάτω αντίδραση βρίσκεται μόνο έτσι Cl-CH2-CH2-Cl + 2NaOH -> CH≡CH + 2NaCl + 2H2O ή και έτσι Cl-CH2-CH2-CL + NaOH -> CH2=CH-Cl + ΝaCl + H2O ? Γιατί έχω κάτι ασκήσεις που γράφουν στα αντιδρώντα μόνο 1 μόριο NaOH(ενώ σε άλλες ασκήσεις έχει 2).. Το αφήνω ως έχει ή το συμπληρώνω εγώ το 2άρι; Με 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις