gang Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ναι, δεν ειναι τοσο μικρα. 16-17 ειναι. Είδες το είπες και μόνο σου. Δεν είναι μικρά. Χώσου χώσου... (αφού βεβαιωθείς ότι είναι 15+)
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ναι, δεν ειναι τοσο μικρα. 16-17 ειναι.
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Θα προτιμουσα να το βαλω σε μια μπριζα παρα σε τοσο μικρο ρε. Εδω με τις 20αρες νευριαζω, φαντασου με πιο μικρα.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Νευριάζεις με τι; Όταν μιλάνε; Διορθώνεται αυτό
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ET_d468ifzI Τραγουδάρα, φωνάρα, γυναικάρα.. Δε φταις εσύ μα εγώ που έχω κάνει λάθη και υποχώρησα στον πρώτο σου καυγά κι όταν θα χάσεις της καρδιάς μου το καλάθι δε θα μπορείς να παίξεις πια μονά ζυγά -------------- Και που λέτε τράκαρα. Ευτυχώς με το αμάξι, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα. ψιχαλίζει και κάτω γλίτσα, κατηφορίτσα και φανάρι μπροστά. 2 λωρίδες στενές. Βλέπω μπροστά ένα παπί να γλυστράει και να πέφτει. Ενα γκομενάκι απο πίσω με 20 χλμ/ωρα πατάει φρένο να μην τον πατήσει,το κόβει δεξιά, μπλοκάρουν οι ρόδες και γλυστράει και συνεχίζει σιγά σιγά και σκάει πίσω αριστερά στον μπροστά που ήταν στη δεξιά λωρίδα, και συνεχίζει αριστερά αφού έχει περάσει το παπί και σταματάει. εκείνη την ώρα είμαι περίπου 20 μέτρα μακριά και το πολύ με 20 χλμ/ώρα. πατάω σιγά το φρένο, αρχίδια. γλυστράνε οι ρόδες,το κόβω ανάποδα και ταυτόχρονα αφήνω και πιάνω συνέχεια το φρένο για να ξεμπλοκάρουν αλλά στις μπάλες τους, και σιγά σιγά για 20 μέτρα γλυστράω και σκάω κι εγώ στο ίδιο σημείο που είχε σκάσει και η άλλη. Ο τύπος που έφαγε το διπλό τράκο είχε μόνο λίγο γρατζουνιές, ενα ιμπιζα. Η τύπισα κι εγώ βάλαμε μέσα τα φτερά μας, ευτυχώς είναι ζημιά που μπορεί να τη φτιάξει ο πατέρας μου και σπίτι. Πάλι καλά που δεν πατήσαμε το μηχανάκι.
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ET_d468ifzI Τραγουδάρα, φωνάρα, γυναικάρα.. Δε φταις εσύ μα εγώ που έχω κάνει λάθη και υποχώρησα στον πρώτο σου καυγά κι όταν θα χάσεις της καρδιάς μου το καλάθι δε θα μπορείς να παίξεις πια μονά ζυγά -------------- Και που λέτε τράκαρα. Ευτυχώς με το αμάξι, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα. ψιχαλίζει και κάτω γλίτσα, κατηφορίτσα και φανάρι μπροστά. 2 λωρίδες στενές. Βλέπω μπροστά ένα παπί να γλυστράει και να πέφτει. Ενα γκομενάκι απο πίσω με 20 χλμ/ωρα πατάει φρένο να μην τον πατήσει,το κόβει δεξιά, μπλοκάρουν οι ρόδες και γλυστράει και συνεχίζει σιγά σιγά και σκάει πίσω αριστερά στον μπροστά που ήταν στη δεξιά λωρίδα, και συνεχίζει αριστερά αφού έχει περάσει το παπί και σταματάει. εκείνη την ώρα είμαι περίπου 20 μέτρα μακριά και το πολύ με 20 χλμ/ώρα. πατάω σιγά το φρένο, αρχίδια. γλυστράνε οι ρόδες,το κόβω ανάποδα και ταυτόχρονα αφήνω και πιάνω συνέχεια το φρένο για να ξεμπλοκάρουν αλλά στις μπάλες τους, και σιγά σιγά για 20 μέτρα γλυστράω και σκάω κι εγώ στο ίδιο σημείο που είχε σκάσει και η άλλη. Ο τύπος που έφαγε το διπλό τράκο είχε μόνο λίγο γρατζουνιές, ενα ιμπιζα. Η τύπισα κι εγώ βάλαμε μέσα τα φτερά μας, ευτυχώς είναι ζημιά που μπορεί να τη φτιάξει ο πατέρας μου και σπίτι. Πάλι καλά που δεν πατήσαμε το μηχανάκι. Δρομος καρμανιολα... Το καλο ειναι ο,τι μονο λαμαρινες παθαναι ζημια. Γινεται να παθαινεις αυτα που συμβουλευεις στους αλλους να μην κανουν? ΣΠΙΤΙΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΝΕΣ
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Eπρεπε να σηκωσεις χειροφρενο στο θεο, φουλ λοκ δεξια , φουλ λοκ αριστερα και στο σταματημα να κατεβεις με τα χερια ψηλα. Πιο θεαματικο και θα επαιρνες και κανα χειροκροτημα. Περα απτις μαλακιες να λες καλα που δεν πατησατε αυτον που επεσε με το μηχανακι ή εστω δε πηρες το μηχανακι απο κατω. *τωρα που το σκεφτομαι, στο πρωτο φουλ λοκ θα μπορουσες να φερεις και threesixty. τινΤΙΝ εξτρα ποιντς
sugata Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 και επειδή το μηχανάκι θα το έπαιρνες τελικά μαζί, extra points x2 + bonus game.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να πεις οτι ετρεχα..δεν ετρεχα γιατι εβρεχε, αποσταση είχα... λιγο η γλίτσα λίγο τα λάστιχα τα Yatobutso, έγινε. Το θέμα ήταν οτι έκανα ακριβώς οτι προβλέπεται για να ΜΗΝ μαγκώσουν και πριν και κατα τη διάρκεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να πεις οτι ετρεχα..δεν ετρεχα γιατι εβρεχε, αποσταση είχα... λιγο η γλίτσα λίγο τα λάστιχα τα Yatobutso, έγινε. Το θέμα ήταν οτι έκανα ακριβώς οτι προβλέπεται για να ΜΗΝ μαγκώσουν και πριν και κατα τη διάρκεια. Japanese superiority...
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
Προτεινόμενες αναρτήσεις