Toufas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στην Λευκάδα θα είναι κανένας πρώην του;ρ Ηλεκτρικό, γιατί; Βοηθαει απλα, δεν ειναι full ηλεκτρικο.
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και λοιπον. 1ον. μάλλον ξεχνάει ότι με χρηματοδοτεί αυτός ή νομίζει ότι θα βγάλω εκεί καμια βδομάδα με ένα 50άρι. 2ον. δεν μπορώ να πάρω το αμάξι, γιατί αυτός θα μείνει με το πουλί στο χέρι. 3ον. ενώ του τα έχω επισημάνει πολλές φορές συνεχίζει να πετάει μαλακίες σε άκυρες ώρες.. Στην Λευκάδα θα είναι κανένας πρώην του;ρ χαχαχουχααα καλέ
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Βοηθαει απλα, δεν ειναι full ηλεκτρικο. Μάλιστα, δηλαδή, από ένα σημείο και μετά θα κουβαλάς το τομάρι σου, το ποδήλατο και τον εξοπλισμό του σε μια ανηφόρα, χέσε μας, το ποδήλατο με υποβοήθηση είναι μια μαλακία και μισή.
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 γκανγκ μηπως θέλει να σε ξεφορτωθεί για να μείνει μόνος με την γυναίκα?
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 γκανγκ μηπως θέλει να σε ξεφορτωθεί για να μείνει μόνος με την γυναίκα? μπα. τους ξεφορτώθηκα εγώ για καμια εβδομάδα που πηγαν λευκάδα..
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μάλιστα, δηλαδή, από ένα σημείο και μετά θα κουβαλάς το τομάρι σου, το ποδήλατο και τον εξοπλισμό του σε μια ανηφόρα, χέσε μας, το ποδήλατο με υποβοήθηση είναι μια μαλακία και μισή. είναι καλό μόνο αν το χρησιμοποιείς σαν βασικό μέσο μεταφοράς στην πόλη, και σου χρειάζεται το μπουστ σε πιθανές ανηφοράκλες. αλλιως ναι, δεν αξίζει νομίζω.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 στο ηλεκτρικο ποδηλατο δεν μπορεις να επιλεξεις ποτε θα εχει την ηλεκτρικη υποβοηθηση κ ποτε οχι ; ή ειναι on from default ???
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 στο ηλεκτρικο ποδηλατο δεν μπορεις να επιλεξεις ποτε θα εχει την ηλεκτρικη υποβοηθηση κ ποτε οχι ; ή ειναι on from default ??? Φυσικά και μπορείς, αλλά οι περισσότεροι το έχουν στο on συνέχεια και απλά πάνε, και στον γυρισμό, που συνήθως είναι ανηφόρα, τραβάνε πετάλι και φτύνουν αίμα, επίσης το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής, δεν είναι μηχανάκι. Είναι σαν να πηγαίνεις τροχόσπιτο σε camping μόνο με σκηνές;ρ
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 1ον. μάλλον ξεχνάει ότι με χρηματοδοτεί αυτός ή νομίζει ότι θα βγάλω εκεί καμια βδομάδα με ένα 50άρι. Αν μενεις ελευθερο καμπινγκ με 100 αρι την βγαζεις παντως
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 θα λιώσω στο ριφρες του ινμποξ τωρα μεχρι να μ' απαντήσει αυτος απ την αγγελία.
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν μενεις ελευθερο καμπινγκ με 100 αρι την βγαζεις παντως έχω δικό μου σπίτι εκεί. μεταφορικό δεν έχω
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ΩΠΑ να τα να τα! μην φαντάζεσαι τρελά πράγματα. το πατρικό του παπού μου. αλλά για διακοπές είναι ζωάααρα...
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 έχω δικό μου σπίτι εκεί. μεταφορικό δεν έχω ΜπαμπάGang: Παιδί μου θα πας διακοπές! Gang: Που; που; που; Σε κανένα σαλέ στην Ελβετία; Στο Μπουρζ Αλ αράμπ στο Ντουμπάϊ; ΜπαμπάGang: Φέτος θα πας στην Λευκάδα!; Gang: Ε, ποτέ!! Εκεί δεν έχει ούτε μπρι, ούτε φουά γκρα! Τι με πέρασες; Αι μωρέ μα'ακα καβάλα το ΚΤΕΛ και πάγαινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις