caution Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 @-nick- "Το ταλέντο, όνομα ουσιαστικόν πολύ ουσιαστικόν ενικού αριθμού γένους ούτε αρσενικού ούτε θηλυκού, γένους ανυπεράσπιστου" ...μετά το πήρε η Κική και το έκανε σώβρακο.
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 @-nick- "Το ταλέντο, όνομα ουσιαστικόν πολύ ουσιαστικόν ενικού αριθμού γένους ούτε αρσενικού ούτε θηλυκού, γένους ανυπεράσπιστου" ...μετά το πήρε η Κική και το έκανε σώβρακο. Hm δεν σε πιανω, παντως δεν με θεωρω ταλαντουχο στην ποιηση, στην καλυτερη μετριο με θεωρω!
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Χμ χτες στο μεθυσι πανω εγραψα ενα ποιημα Επιρροες απο Bukowski(ξυδια και γυναικες) και Ανδρεα Μιχελιουδακη(μπατσους και ψυχιατρους) Συμβουλές Νισάφι πια Με τους ψυχιάτρους, με τους μπάτσους Έτοιμοι να σε μπουκώσουν με φάρμακα να σε ξυλοφορτώσουν με μπουνιές και γροθιές Νισάφι πια με τις διαγνώσεις τους, τα DSMs τους κατάθλιψη,μανιοκατάθλιψη,ψύχωση,αγχώδης διαταραχή SSRIs,αντιψυχωτικά,αγχολυτικά Να τα βάλουν όλα στον κώλο τους Zoloft,Haldol,Xanax μπας και αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητα όλα στον κώλο τους να τα βάλουν Η θεραπεία είναι απλή Μην σκέφτεσαι ΑΥΤΗΝ πόσο μάλλον αν είναι πρώην Να γαμήσεις και να γαμάς πολλά θηλυκά Να πίνεις μπύρες πολλές αλλά πάντα με μέτρο Να αποφεύγεις τα τσιγάρα ειδικά τη νικοτίνη - σκέτη αηδία Να γαμήσεις πολλά θηλυκά Μελαχρινα,ξανθά,κόκκινα Δεν έχει σημασία Αυτή είναι η θεραπέια σου Και βόλτες με φίλους αλάνια Και συζητήσεις και χαβαλές Και το μάυρο ρούμι να ρέει άφθονο στο μακρόστενο ποτήρι σου Ποιητής εκ του προχείρου έχων τη μορφή του χοίρου ;ρ
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ποιητής εκ του προχείρου έχων τη μορφή του χοίρου ;ρ Πλακα πλακα για το συγκεκριμενο με κατηγορησανε για σεξισμο! Εξ'ου και το 'χοιρος' ?
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (γυμνάσιο Κορίνθου) ΛΟΛ
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 βρήκα ποδηλατάκι. συγκινούμαι. Pics or it didn't happen:P Ow wait..
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 βρήκα ποδηλατάκι. συγκινούμαι. εγώ ακόμα να πάρω....
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 it didn't. yet. αγαπητε Φ, ψάχνω τα μεταχειρισμένα σαν την μουρλή πόσο καιρό τώρα και δεν βρίσκω/προλαβαίνω τιποτα! ελπίζω αυτο να μου κάτσει
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 it didn't. yet. αγαπητε Φ, ψάχνω τα μεταχειρισμένα σαν την μουρλή πόσο καιρό τώρα και δεν βρίσκω/προλαβαίνω τιποτα! ελπίζω αυτο να μου κάτσει Έχω ένα universal, το πήρα απ το καρφουρ, πριν 5 χρόνια 70 ευρώ, τι σκας..;ρ
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Με το καλό, με το καλό Έχω ένα universal, το πήρα απ το καρφουρ, πριν 5 χρόνια 70 ευρώ, τι σκας..;ρ ε, να πάρουμε κανα σωστό ποδήλατο. Να μην βγαίνει η γλώσσα έξω με την πρώτη πεταλιά...
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ε, να πάρουμε κανα σωστό ποδήλατο. Να μην βγαίνει η γλώσσα έξω με την πρώτη πεταλιά... Σόρρυ, αν θες να πηγαίνεις ξεκούραστα τότε πάρε μηχανάκι;ρ
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σόρρυ, αν θες να πηγαίνεις ξεκούραστα τότε πάρε μηχανάκι;ρ πρέπει να βγάλω και δίπλωμα + ότι θέλει και βενζίνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις