aledjo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 > Τραγικές καταστάσεις και οι 2 και ναταν μονο αυτες.... αμα κατσω και γραψω τι εχω ακουσει απο τις γυναικες, θα γραψω ολοκληρο βιβλιο!
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και ναταν μονο αυτες.... αμα κατσω και γραψω τι εχω ακουσει απο τις γυναικες, θα γραψω ολοκληρο βιβλιο! ξεκίνα...
apd453 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και ναταν μονο αυτες.... αμα κατσω και γραψω τι εχω ακουσει απο τις γυναικες, θα γραψω ολοκληρο βιβλιο! Η μνήμη σου αποθηκεύει άχρηστες πληροφορίες. Ήταν καλή τουλάχιστον? Τη χούφτωσες?
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 κινηση να μην εχει μωρε, αν κ θα παω απο πολυγυρο.
apd453 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Κίνηση δε νομίζω να έχει και πολύ. Η πόλη είναι ήδη άδεια. Έχω ανοιχτό το μαγαζί και τα έχω ματώσει μέχρι τώρα.
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ. ακυρογιασημεραγαμωτοφελεκι. ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ.
scullyist Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ωχ ξέχασα πόσο τσι μηνός έχουμε, κυνήγι περιπτέρου εν όψη για να του πάρω ότι έχει και δεν έχει από καπνό. Πφ.
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχαχαχαχμφ [μυξα] χμφ ξερωγω ποναει. αρκετα. Ωχ ξέχασα πόσο τσι μηνός έχουμε, κυνήγι περιπτέρου εν όψη για να του πάρω ότι έχει και δεν έχει από καπνό. Πφ. γιατι ετσι?
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ωχ ναι ρε καλα λες! πρεπει να προμηθευτουμε σημερα πραμάτεια!
scullyist Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ε έτσι κι αλλιως σβκ πρεπει να κάνω γύρα τα τετράγωνα για να βρω περίπτερο ανοιχτό, σβκ+15αυγουστος? δεν θα βρω ούτε τον ενα που είχε μείνει και θα πρεπει να περάσω σε άλλο δήμο για να βρω κανενα ανοιχτό. Kαι μόλις τέλειωσε και το τελευταίο ριζλα. Off I go.
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Χμ χτες στο μεθυσι πανω εγραψα ενα ποιημα Επιρροες απο Bukowski(ξυδια και γυναικες) και Ανδρεα Μιχελιουδακη(μπατσους και ψυχιατρους) Συμβουλές Νισάφι πια Με τους ψυχιάτρους, με τους μπάτσους Έτοιμοι να σε μπουκώσουν με φάρμακα να σε ξυλοφορτώσουν με μπουνιές και γροθιές Νισάφι πια με τις διαγνώσεις τους, τα DSMs τους κατάθλιψη,μανιοκατάθλιψη,ψύχωση,αγχώδης διαταραχή SSRIs,αντιψυχωτικά,αγχολυτικά Να τα βάλουν όλα στον κώλο τους Zoloft,Haldol,Xanax μπας και αυξηθεί η βιοδιαθεσιμότητα όλα στον κώλο τους να τα βάλουν Η θεραπεία είναι απλή Μην σκέφτεσαι ΑΥΤΗΝ πόσο μάλλον αν είναι πρώην Να γαμήσεις και να γαμάς πολλά θηλυκά Να πίνεις μπύρες πολλές αλλά πάντα με μέτρο Να αποφεύγεις τα τσιγάρα ειδικά τη νικοτίνη - σκέτη αηδία Να γαμήσεις πολλά θηλυκά Μελαχρινα,ξανθά,κόκκινα Δεν έχει σημασία Αυτή είναι η θεραπέια σου Και βόλτες με φίλους αλάνια Και συζητήσεις και χαβαλές Και το μάυρο ρούμι να ρέει άφθονο στο μακρόστενο ποτήρι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις