YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν ήταν σεξ ντρημ άθλιε μη χαίρεσαι. Αλλά ρε φίλε ήταν λέει να κάνει την τελευταία του συναυλία εδώ και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε λέει και μου έστειλε μήνυμα γιατί παιζόταν κάτι περίεργο με τα τηλέφωνα και γτφ.
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λοκ έλεγε ρε συ. Όχι Ντηλήτ... mislead επρεπε να λεγετε Γεια σου viper2005, Το μήνυμα μήνυμα που έχεις δημιουργήσει, έπρεπε να υποβληθεί σε ενέργεια από την ομάδα διαχείρισης: Post Deleted Τίτλος Θέματος: ΛΟΚ Link: http://www.insomnia....dpost&p=4189867 Forum: Μπλα Μπλα Ημερομηνία: 08/03/2011 Υπεύθυνος Moderator: Lucifer Παράθεση αυτοι δεν ειναι που τους βαζουνε σε ενα βαρελι ριχνουν ενα καπνογονο και τους στελνουν για βολτα στην πλαγια...? α, οκ... λοιπόν γιατί πολύ απλά είναι κακή ιδέα!!ΚΑΚΗ! Και τί κάνεις όταν τσακώνεστε; Αν τα χαλάσετε; Αν δεν θες να τη ξαναδεις μπροστά σου ποτέ; Εχεις φάει πακετο!! stadar
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν ήταν σεξ ντρημ άθλιε μη χαίρεσαι. Αλλά ρε φίλε ήταν λέει να κάνει την τελευταία του συναυλία εδώ και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε λέει και μου έστειλε μήνυμα γιατί παιζόταν κάτι περίεργο με τα τηλέφωνα και γτφ. Σε εφτυνε ή τον εφτυνες. Για να καταλαβω.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όχι κανείς δεν έφτυνε κανέναν, είχε πρόβες και συναυλία και δεν ήθελα να τον ενοχλήσω αλλά (τι ιππότης) μου έστειλε ένα μήνυμα/βίντεο λέει να επικοινωνήσω μαζί του και τέτχοια.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι περίεργο, μια γυναίκα ονειρεύεται έναν διάσημο εκατομμυριούχο παππού.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι περίεργο, μια γυναίκα ονειρεύεται έναν διάσημο εκατομμυριούχο παππού. Όχι, δεν τον θέλω για τα λεφτά του αλήθεια.
gang Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 είχε και καύσωνα και έβαλα ένα όπως αποδείχτηκε πολύ κοντό ολόσωμο ( δεν ήταν φόρμα κατέληγε σε σορτσάκι κάτω , έχω κολλήσει τώρα και δεν μπορώ να βρω τη λέξη πολύ φωτιά μου ακούγετε το συγκεκριμένο.. φώτο έχουμε? μέρααα
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι περίεργο, μια γυναίκα ονειρεύεται έναν διάσημο εκατομμυριούχο παππού. Μεταξύ μας, κι εγω θα του καθόμουν μάλλον! ;p
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μεταξύ μας, κι εγω θα του καθόμουν μάλλον! ;p Άντε πέστα ρε γμτ. Δλδ συγγνώμη ρε φυζιξ. Αν έρθει ο Γουοτερς. Και σου στηθεί. ΕΣΥ ΔΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ;
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όχι. Ιδιοφυίες γουστάρω, δεν είναι age oriented το ζήτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις