gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ή σε τσίμπησε κουνούπι του Νείλου. έκατσες πολύ ώρα με τον μήτσο??? αρχιζει να φουσκωνει σαν παππου φιλιπινεζο που εχει κανει 3 μυτιες. τι σκαλισμα και αηδιες με λες. κάτι ξέρει αυτός...
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ή σε τσίμπησε κουνούπι του Νείλου. μαλακα, συγγνωμη τωρα, αυτα τα μπασταρδα κανουν ολοκληρο ταξιδακι και τι λενε ? "παω να τζιμπισω κατι" δηλαδη γαμωτοφελεκι τους δεν εχουν κατι πιο δημιουργικο να κανουν.
gang Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 μαλακα, συγγνωμη τωρα, αυτα τα μπασταρδα κανουν ολοκληρο ταξιδακι και τι λενε ? "παω να τζιμπισω κατι" δηλαδη γαμωτοφελεκι τους δεν εχουν κατι πιο δημιουργικο να κανουν. τα πέρνει ο αέρας ρε μλκα...
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Α δε σκανε δηλαδη συμμορια φαση στην ελλαδα. ενα δω και ενα κει. light pragmata
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 έκατσες πολύ ώρα με τον μήτσο??? :/ μαλακα, συγγνωμη τωρα, αυτα τα μπασταρδα κανουν ολοκληρο ταξιδακι και τι λενε ? "παω να τζιμπισω κατι" δηλαδη γαμωτοφελεκι τους δεν εχουν κατι πιο δημιουργικο να κανουν. Κάτι πρέπει να γίνει με το μεταναστευτικό τέλος πάντων.
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/416742-περικαρπιο/ εγω νομιζω οτι το προβλημα ειναι αλλου.
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ποσο κατω εφτασε ειναι το θεμα. Σχεδιαζω αργα αλλα σταθερα μυτη αραπη. υγ.ακομα δεν εχω κοιταξει τι γινεται απο κατω...
EstellePr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ποσο κατω εφτασε ειναι το θεμα. Σχεδιαζω αργα αλλα σταθερα μυτη αραπη. υγ.ακομα δεν εχω κοιταξει τι γινεται απο κατω... Παίζει να χει καμμια κύστη.
athlios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σχεδιαζω αργα αλλα σταθερα μυτη αραπη. υγ.ακομα δεν εχω κοιταξει τι γινεται απο κατω... Παίζει να χει καμμια κύστη. γινε λιγο πιο συγκεκριμενη.
EstellePr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Απο ένα κρυολόγημα, πριν 5-6 χρόνια, είχα κιρσό στη μύτη και είπε ο ωριλάς να πάω να την σάξουν πρίν γίνει τίποτα. Ναι, πήγα το 2010 που είχε γίνει κύστη και ξύπνησα απο το πουθενά με τη μύτη τούμπανο. Μέσα σε μια νύχτα. γειαααααααααα Καλώς το παιδί. Κόπιασε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις